Benim ağzım açık kaldı (sizin yorumunuz nedir)

Bütün yorumlarınızı okudum kimileriniz kötü zan yapmış hakkımda beni Allah biliyor O nun beni bilmesi yeter .Ayrıca ben hayaller kuran aslında olmayan şeyleri yaşadığımı sanan bir ruh hastasıda değilim Allah a havale ediyorum böyle acımasız yorumcuları

Kimse sizi ruh hastası yapmadı.
Sizin bir rahatsızlığınız var. Kendiniz demişsiniz şizofreninin eşiğinden döndüm diye. Olabilir, ilaçlarınızı alıyorsunuz sonuçta, hepimizin başına gelebilirdi.

Ama atak dönemindeyseniz eğer ufak şeyleri bile fazla abartıyor olabilirsiniz, sanrı içinde olabilirsiniz.

Boşandığınızdan beri hemen her konunuz bir erkekle ilgili; beğenilmek, istenmek istiyorsunuz. Adam sizi kesmemiş olabilir ama siz bu isteğiniz sebebiyle yanlış değerlendirmiş olabilirsiniz. Muhakeme edememiş olabilirsiniz.

Bunları sizi yermek için söylemiyoruz, aksine durumunuz nedeniyle bu şekilde düşünüp davranmış olabilirsiniz diyoruz.

bana da bu insanlarin evine gitmeniz garip geldi . ben de evlerinde gittimi okuyunca agzim acik kaldi . kendi ayaklarinizla adamin evine mi gittiniz belayi kendiniz davet ediyorsunuz yav

Offf yazmak istemiyorum ama cidden eski konularında da üye garip davranışlar sergilediği olayları paylaşmış. Bunların normal olmadığının da bilincinde değil.
Bir yerdeki hasta bakıcı mıydı neydi işte adam hakkında olmadık şeyler düşünüp, yazmış.
Sonra şu umre mevzusu tümden kopuk. İşte bariz sıkıntı var.

Ben konu bazında belirtmek istemedim, eski konuları yenilere taşımaya gerek yok ama bütün olarak bakıldığında sağlıklı olmayan bir durum var. Bu da ancak rahatsızlığı göz önüne alınıp yorum yapıldığında anlam kazanıyor.

Buna ek olarak konu sahibi yoğun bir şekilde bir erkek tarafından sevilmek, beğenilmek istiyor; hayatına kendisini sevecek bir erkek girmeyecek diye endişeleniyor. Bu yüzden çevresindeki erkeklerin davranışlarına farklı anlamlar yüklüyor olabilir.

Son paragrafa katılıyorum, çünkü çok sıkıntılı dönemler geçirmiş bu çerçevede. Ya belki biz de yaşasak biz de rahatsızlanabilirdik. Bu normal yani, ben asla kötü gözle bakıp da yorum yapmadım. Atlatabilmesi için yardım lazım dedim o kadar.

Adamın rahatsız edici tavırlarına rağmen ne cesaretle evlerine gittiniz?
Ya amaçları farklı olsaydı?
Onların anormal olduğu kesin de, sizin bu davranışınız da bana normal gelmedi doğrusu.

Aynen bende senin gibi düşünüyorum.
Sıkıntı varr çok nett.
Nasıl yorum yapmak lazım inşallah kötü niyetli insanlarla karsilasmaz...
Annesi de maalesef yokmuş keşke olsaydı korur kollar göz kulak olurdu.
Allaha emanet artık....

Tabii ki, her şey insanlar için. Hiçbirimizin hastalığıyla vurmak gibi bir gayesi olmadı, olamaz da zaten.

Daha dun bir bugun iki tanidigin insanin evine hangi akla hizmet gittin?
Hadi kadini coooook sevdiysen bari disarda buluşsaydiniz, biraz olsun taniyana kadar.
Ayrica adamdan o kadar rahatsiz olan insan bir daha gormemek uzere uzaklasir, adamin evine barkina gitmez.

Adamla ucakta tanishmisiniz amma surekli haytainda gibi konusuyorsun eger rahatsizsan gorusmeyeceksin evine kadar gitmeyeceksin

Evde olsaydi gitmezdim diyorsunds tanimadigin bitinin evine gidyorsun yada az tabidigin kari koca ne niyetteler hatta katikocalarmi vs bilmiyorsun dua etki sansina kadin ckmis evden hersey oluyor su hayatta sizdeki iyi cesaret

Benimde ağzım açık kaldı daha yeni tanıdığınız üstelik bakışlarından hoşlanmadığınız bir adamın eşinin davetine icabet etmenize , sapıkların kol gezdiği bu zamanda.

Fantezi peşindeler çiftimiz sizde az çok anlamışsınızdır.

Ben sadece kadınla görüştüm adam evde değildi eğer evde olsaydı tabi gitmezdim
bence çok tuhaf sizde o kişilerrde vede tutarsız insanları anlamaya çalışma başınıza türlü çorap örebilirler karı koca ikiside tehlikeli 'bence favori ne oluyor sanki seni kolayca kullanılmaya uygun eşya vs .. mi sandılar ?..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…