Benim ağzım açık kaldı (sizin yorumunuz nedir)

Sizin o kadının evine gitmeniz daha ilginç. Etrafta dengesiz, manyak gırla, bence bu aileyi merak etme.

T
uTurda tanistigin ve rahatsiz oldugun insanlarin evine gidilmez. Sende kabahatlisin.

Bende ailemle turlara katildim. Hossohbet insanlarla tanistik, guzel vakit gecirdik ama okadar. Yani en fazla 1 haftadir gordugum insanin evine gitmezdim sahsen ki siz esindende rahatsiz olmussunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana tursunu denir buna..

Konuyu okurken bi ara swinger a bağlayacak iş diye düşünmedim değil
Konu sahibine gelince gitmesiyle alakalı bir şey söyleyip bir de ben vurmayayım

bakışlarından rahatsız olduğun bir adamın karısıyla neden samimi oluyosun. daha fenası evine gidiyosun. adam sana bakarken babanın eli armut topluyodu herhalde

Ağzınız açık kalmış ama adamın evine gitmektende geri kalmamışsınız öyle bir durumda değil evlerine gitmek kadınla bile muhattap olmazdım

Ya ben mi anlamadim nie tuhaf davranışlar sergileyen sizi rahatsız eden birinin evine gitdiniz. Bunu anliyamadim da

Fake bir üye vardı böyle konferansta tanışmalı bir konu açmıştı.Konferansta karşılaştık deyince o geldi aklıma.

Pardon da bakisindan rahatsiz oldugun adamin evinde isin ne.onlara diyosun ama bence sen de hic normal degilsin ...

Evet, adamın tavırları enteresan ama siz de en az onun kadar enteresansınız. madem rahatsız oldun niye yeni tanıdıgın birinin evine gidiyorsun? daha çok baksın da daha çok rahatsız olayım diye mi?

Hem yurtdışı gezisinde tanışıp rahatsız olmuşsun. Bunun üzerine bir de evlerine gitmişsin ve ne tesadüftür ki o geziye kadar hayatta hiç görmediğin kişilerle konferansta karşılaşmışsın. Enteresaaaaaan!!! Kadının kocası madem seni gözleriyle yemiş sen o davete niye gidersinki? Beğenilmek hoşuna gitti sanırım. Fake bu ya tutar yanı yok

İyi de aynı turla aynı yere gitmişsiniz ama oteller farklı yani sizi gezdirenler aynı kişiler değil bir gezide nasıl biraraya geldiniz hadi geldiniz, adamın baktığını bile bile gezide neden kadınla arkadaşlık kurup onların yanında gezdiniz ki onca insan içinde samimi olmasaydınız. Numaranızı mı verdiniz? evine gitmeye ne gerek var reddedin. Ayrıca o kadar arkasına dönüp bakıyor ve eşi de kime bakıyorsun demiyor mu?

Hem bu adam karısına tutup da BENİM FAVORİM O KIZDI! nasıl diyebilir yaa bana eşim dese ne demek favorim derdim yani bence abartarak anlatıyorsunuz. Bunu eşi demiş olsa o kadın sizi evinde ister mi kim ister?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…