Benim ağzım açık kaldı (sizin yorumunuz nedir)

Bu insanlarla diyaloğa devam ederseniz.. Tuhaf tekliflerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

Çok saçma bir konu. Bence sen hayal falan görüyorsun. Normalde taciz konularında hassasım kadın ne derse o derim ama senin konun nereen tutsan elinde kaliyor.

Tatilde sana aşık olan evli bir adam.
Hatta o kadar aşık oldu ki karısına beni ne kadar begendigini anlatmış. Hem de seçtiği kelime edepli. Ben bunun hayal olduguna inaniyorum. Bilinc altinda kendini edepsizlik ile mi sucluyorsun acaba?

Bir de gezide tanıştığın bir kadın ile ortak arkadaşlarımız var diyorsun. Bence onu da uydurdun. Hani hayatın normal akışına ters deniyor ya bu hikaye de öyle

Sanki bunlar şu yoldan çıkan evli çiftleri hatırlattı bana. Adam bakıyor kadın farketmiyor\umursamiyor. Kadın kocasının seni ovduğunu sana söylüyor. Çok tuhaf ama sende de var bir gariplik neden gidiyorsun ben olsam hayatta gitmem.

Net söyleyim eşini nekadar sempatik bulursam bulayım evine gitmezdim
Çünkü eşinin bakışlarından rahatsızım birkere.....

ben olsam olayı kurcalamam kadından da uzak dururum karı koca bir müddet sonra size farklı bir teklifle gelip ağzınızı daha da açabilirler zira.

VALLA sizde de iyi cesaret sizi böylesine rahatsız ve tedirgin eden adamın evine niye gidersiniz.hele hele bu devirde.ben olsam tırsardım.bence uzak durun görümeyin konuşmayın.nerden biliyorsunuz eşi oldugunu evlilik cüzdanlarınımı gördünüz.bak arkadaşım ortalık çoook kötü bilmediğin tanımadığın insanların evine gitme hele hele seni böylesine tedirgin etmiş olan insanların evine.allah korusun sonuçta bayanız ve savunmasızız....

Anormal olan sadece o cift mi sizce?
Bana siz de pek normal gelmediniz.
1. Rahatsiz oldugunuz, kinadiginiz insanin evine gidiosunuz
2. Ucakta tanistiginiz, ustelik rahatsiz oldugunuz, kinadiginiz insanin evine gidiosunuz

Şakacısınız galiba

Cafe restoran mı yok da evine gidesin kadının

Insanlar iş arkadaşlarının evine gitmiyor bu devirde turda tanıştığı ve bakışından rahatsız olduğu adamın evine gidecek

Eğer sizin normal onların anormal olduğunu düşünüyorsanız da uzman yardımı alın

ben beni bu kadar uzuun uzun süzen adamı içimden kınaya kınaya tüm gezi boyunca susup durmaz, bi de üstüne karısı ne kadar iyi olursa olsun evine gitmezdim. ahlaklı erkek kendi namusu olmayan kadına böyle bakmamalı arkadaşım..
başına iş gelse kendin kaşınmışsın dicem artık..

başına birşey gelir diye hiç düşünmedin mi , sen kaç yaşındasın ve karı koca kaç yaşındalar

Evine gitmeniz hiç doğru olmamış. Bence adamın sizi kesmesinden daha garip bir davranış olmuş. Uzak durun

Bir çok kişi gibi ben de evine gitmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Ne adamla ne kadınla muhattap olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…