Benim ağzım açık kaldı (sizin yorumunuz nedir)

Evine gitmene çok şaşırdım. Ada'm evde olsun olmasın. Tamamen kurtulmaya bakardım.

En güzeli böyle saçma insanlarla hiç görüşmemek. Devir malum kötü insan babasina bile güvenmiyor

Adam evde de olabilirdi. Bilinmez ki; sapık, sapkın olabilirlerdi. Nasıl güvenip gittiniz, ben sizin hareketinize şaşırıp kaldım.

Ben şu yaşımda, çooook iyi tanımadan asla eve gitmem. Sizin hareketiniz gerçekten de çok garip!

Ben sadece kadınla görüştüm adam evde değildi eğer evde olsaydı tabi gitmezdim

Belki karili Kocalı bir pislik yapıyorlar. Belki sizi tuzağa dusureceklerdi. Belki organ mafyasi. Belki de fuhuş ticareti yapıyorlardı. Yada belki de Swinger mi nedir öyle ciftlerdendi. Ne olursa olsun bu kişiler, sizdeki rahatliga hayret ettim. Bence sorun sizde. Ben hayatta muhattap bile olmazdım bırak evlerine gitmeyi. Bir olay gelseydi başınıza 3. Sayfa haberlerinde okuyor olurduk muhtemelen. Yapmayın böyle şeyler tanımadığınız etmediginiz insanların evine falan gitmeyin. Hiç doğru değil.

Bence iletişiminizi kesin pek normal bir durum gibi gelmedi.evlerine gitmeniz başlı başına büyük cesaret.ağzınızın bidaha açık kalmaması için ilk gördüğünüz yerde kaçın ikisindende.Allah korusun kötü niyetli insanlardan.birazda dikkat...

Benim de o kadar rahatsız olduğunuz bir adamın (eşi davet etse de farketmez)evine gitmenize ağzım açık kaldı. Eşi Ne kadar iyi olursa olsun yaptığınız yanlış

Saka mi bu??? Solencek cok sey var da olmaz smdi banlanirim...ama banlanmicak sekilde dokeyim icimi azcik. Arkadas kafayi mi yedn?herif sana baksn sen evine git ya kadn deglde adam evde olaydi sana bisi yaoayfi bide kendi ayagnda gitmissin kime ne ispaticaktin? İnsan dusunmeden adim atmaz sen masallah ohooooo! Bence cok buyuk bi sorun yada cok sorunlarin var ama bunu bix cozmicez tabiki anladn sen onu

Evlerine gidebilmeniz enteresan olmus.

Uzak durun, pis kokular dolanıyor ....

Bence anormal olan şey senin kalkıp onların evine gitmen, madem adamdan rahatsız oldun neden gidiyorsun ki ?

E ensereh06 eski konularınıza baktım. Zate hepsi de daha önce okuyup anlam veremediğim konulardı.

En kısa zamanda bir psikiyatrdan randevu almanızı tavsiye ediyorum.

Ben sadece kadınla görüştüm adam evde değildi eğer evde olsaydı tabi gitmezdim
Adamın evde olmadığını bilemezdiniz bi tuzak olabilirdi. Bu devirde kimseye güvenilmez hele yeni tanıştığın birine hiç güvenilmez.

Benim de ağzım açık kaldı..
Ama adamla kadının yaptıklarına değil..
Sizi bu denli rahatsız eden bir adamın evine (karısı davet etmiş olsa bile) gitmenize..
Böyle bir adamın değil karısının davetine icabet etmek, karısıyla bile tanışmazdım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…