- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
Merhaba kk üyeleri kardeşlerim Elhamdülillah doğum yaptım çok zor geçti ve nerdeyse ölüyordum. bazı sağlık sorunlarımız var ve gerek kalırsa ki inşallah kalmayacak 2-3 Aylıkken ameliyat olacağız onun dışında sağlıklıyız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Derdim kısmına gelince bir görümcem var 3 bebeğini anne karnında kaybetti doğum yaptım 1 hafta sonra zor aradı hayırlı olsun demek için. Bebeği yaşasa idi beraber doğum yapacaktık Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese. Benim oğlumun varlığı canını yakıyormuş hanımefendinin aklına çocuğu geliyormuş. Aklına kendi Bebeğinin gelmesini anlarım da çocuğumun varlığının canını yakması ne demek bunu anlayamıyorum. benim evladım da yok olsa mutlu olacaktı galiba. Yeğeninin varlığından rahatsız olmak ne demek sen halasın. Bende daha önce iki bebeğimi kaybettim ama hiç bir zaman yeğenime baktığımda canım acıyor demedim. Benim kardeşimin de bebeği olmadı ama hiç yeğenlerim canımı yakıyor demedi. Bir anne olarak çok üzüldüm bunu duyduğumda incindim de. Lohusayım ama hiçbir zaman özel hiçbirşey imi yaşayamadığım gibi doğumumu da yaşayamadım lohusalığımıda.