Benim aklım almıyor...

Bazen soylenen sozler yanlis anlasilabiliyor ya da soylenirken "nereye gidecegi" dusunulmeden soylenebiliyor. Eminim o anlamda soylememisdir. Cani yanmis kac kez sizinde yanmis belli. Herkesin ayni tepkiyi vermemesi cok normal. Herkesden sizin olgunlugunuzda olmanizi beklemek de yanlis. Bunalim da oldugu belli. Yerinizde olsam acisina verir ciddiye almam. Allah kimseye evlat acisi gostermesin. Amin

canım eşimin kuzeniyle aynı dönem hamileydim geçen sene. ben bebeğimi kaybettim o sağlıkla kucağına aldı. bende görümcenin söylediğini eşime söylüyorum. şu an hamileyim ama kuzenin bebeğini her gördüğümde canım yanıyor. burda kasıt benim bebeğim öldü o da ölseydi değil allah korusun. sadece eğer yaşasaydı benim yavrumda tam bu kadar olacaktı diye acı duyuyorum. allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor. sende yaşamışsın bu acıyı, kaybettiğin evlatlarının acısını unuttuğunu sanmıyorum. oglumherseyim oglumherseyim

Ya tamam canı acıyabilir 3 kere bebek kaybetmiş ama ne bileyim bunu dile getirmeside hoş değil aslında özelliklede bahsettiği bebek yiğeniyse.Yanına küçük bebekli bi tanıdığı bir şeyi gelecek olsa gelme mi diyecek yani?
Acısı daha taze olduğundan böyle yapıyo olsa gerek.

canım eşimin kuzeniyle aynı dönem hamileydim geçen sene. ben bebeğimi kaybettim o sağlıkla kucağına aldı. bende görümcenin söylediğini eşime söylüyorum. şu an hamileyim ama kuzenin bebeğini her gördüğümde canım yanıyor. burda kasıt benim bebeğim öldü o da ölseydi değil allah korusun. sadece eğer yaşasaydı benim yavrumda tam bu kadar olacaktı diye acı duyuyorum. allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor. sende yaşamışsın bu acıyı, kaybettiğin evlatlarının acısını unuttuğunu sanmıyorum. oglumherseyim oglumherseyim

Bu şekilde düşününce haklısın ama öz ve öz yeğeni söz konusu bilmiyorum ben çok üzüldüm açıkçası duyduğumda tabi ki bebeklerimi acısını unutmadım ben çok hassasım her Anne gibi kayıpları olan Anneler daha hassas oluyor.

benim kizkardesimin de cocugu olmuyor.Elisi dogum yaptiginda uzun süre arayamadi.Cok söyledim yapma yanlis anlayacaklar seni diye her seferinde ...Su an Hazir degilim Hazir olunca giderim dedi.Ben uzulürsem insanlar bunu görürse onlarda üzülür dedi.Hazir olunca gitti.simdi kucagindan indirmiyor.biraz Zaman verin insanlara..
kiskanclik degil bu duygu insanlar kendileri icin uzulüyor.

benim kizkardesimin de cocugu olmuyor.Elisi dogum yaptiginda uzun süre arayamadi.Cok söyledim yapma yanlis anlayacaklar seni diye her seferinde ...Su an Hazir degilim Hazir olunca giderim dedi.Ben uzulürsem insanlar bunu görürse onlarda üzülür dedi.Hazir olunca gitti.simdi kucagindan indirmiyor.biraz Zaman verin insanlara..
kiskanclik degil bu duygu insanlar kendileri icin uzulüyor.
Benim kızlar dediğinde çocuğu olmuyor deli oluyor yeğenleri için Rabbim tez zamanda kardeşlerimize de herkese de nasip etsin inşallah.

Konu sahibi sen nasıl bencil bir insansın yaa.. Kadının bebeği ölmüş ölmüş daha ne trip ya bu..! Canı acımaz mı acır tabi kadının sizin çocuğunuza baktıkça ama sizi kıskanmıyordur havalara girmeyin.. Sadece anne olmayı çok istiyordur.. Çocuğu olmayan birini asla anyalamazsınız siz.. Dualarımdadır çocuk isteyen herkes.. Anne olmak herkesin çok istediği bir şeydir.. Sizin çocuğunuz bu dünyanın son bebeği olmayacak.. O yüzden kıskanmaz kimse.. Fazla önemsemeyin kendinizi.. Allah görümcenize de bir evlat versin de.. Sizin bu saçma fikirlerinize maruz kalmasın kadın..

Bebek sahibi olunca şu bebegi olmayanlara kiskanc modu ile bakip böbürlenmeyin yahu.
Ben zorr hamile kaldim.En yakin arkadasim hamileligini gizledi benden.Başı goge eriyir ta sanki oturup beddua edecegim bebegine.bende cok sukyr hamileyim.ve bebegi olmayan kimseye bu tarz mualemer yapmiyorum.
Gorumcen yaninda ol.amis aranamis.acaba neden?? 3 bebegini kaybettgnde ne kadar yabni da oldun bunun elestrsini yaptnmi?

Ya tamam canı acıyabilir 3 kere bebek kaybetmiş ama ne bileyim bunu dile getirmeside hoş değil aslında özelliklede bahsettiği bebek yiğeniyse.Yanına küçük bebekli bi tanıdığı bir şeyi gelecek olsa gelme mi diyecek yani?
Acısı daha taze olduğundan böyle yapıyo olsa gerek.
Acısı 10 ay önce de ha unutuluyor mu asla bende iki bebeğimi kaybettim unutmadım. Sadece söylediği şey ağrıma gitti.

Sadece yazınızı okudum yorumlara bile bakmadım size yazıklar olsun. Ben de 10 günlük bebeğimi kaybetmiş bi anne olarak arkadaşlarımın bebeklerini gördüğümde ya da internetten herhangi bi bebek resmi gördüğümde goguslerim aciyordu. Bu duygusal değil fiziksel bi aci. Ben de lohusalık yaşadım. Bana bebeğiyle gelen ya da fotosunu gönderen bütün arkadaşlarıma çok kırıldım. Çünkü mezara ellerimle defnettigim kızımı hatırlatan her şey bana hem fiziksel hem de duygusal aci veriyordu Allah kimseye yaşatmasın. Sizin içinize de biraz iyi niyet empati versin. Bu yazınıza bebeğimi kaybetmiş bir anne olarak ben çok alındım!

Bu şekilde düşününce haklısın ama öz ve öz yeğeni söz konusu bilmiyorum ben çok üzüldüm açıkçası duyduğumda tabi ki bebeklerimi acısını unutmadım ben çok hassasım her Anne gibi kayıpları olan Anneler daha hassas oluyor.
canım açıkçası hamile kalmadan evvel bende kuzenimizle çok görüşmedim. onlar kimbilir neler düşünmüştür ama şimdi hamileyim ve biraz biraz görüşmeye başladım. bu çok farklı bir psikoloji. görümcen anne olduğunda daha farklı yaklaşacaktır buna inanıyorum. şuan belki hassas olduğun için zoruna gidiyor ama inan onun yerinde olsaydın belki sen aynı yaklaşacaktın, yaşamadan bilemezsin. boşver biz dua edelim rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin..

Acısı 10 ay önce de ha unutuluyor mu asla bende iki bebeğimi kaybettim unutmadım. Sadece söylediği şey ağrıma gitti.
Sen yeni ve zor bir doğumdan çıktığın için hassassın oda bebeğini yeni kaybettiği için zamanla hareketlerinde düzelme olmazsa ona göre davranırsın.

Back
X