Merhaba kızlar... O kadar bunaldım ki... Konuşacak kimsem yok. Sorunum şu ki sevgilim çok hoyrat ve alıngan. Başlarda bu kadar değildi. Son zamanlarda öyle bir hal aldı ki hiçbirşey konuşamıyorum onunla, ya da ona hiçbirşey soramıyorum.
Ne zaman ufak bir tartışma yaşasak hep ben peşinden koşuyorum, "yanlış anladın bitanem, uzatmayalım kavga etmeyelim" diye ben yalvarıyorum. Ama hep uzatıyor. Msjda belki duygular tam yansımıyordur diye arıyorum, açmıyor. "Sinirliyim, kalbini kırarım" diyor. Halbuki uzatılacak konular bile değil. O üzülmesin diye özür dilerim aşkım yeterki sen sinirlenme diyorum. Umursamıyor bile. Hep uzatıyor hep...

Geçen gece mesaj attım mesela. Canım senden bir iki sıcak söz duymaya ihtiyacım var dedim. Beni zorluyorsun diye bir dolu kızdı. Halbuki hiç zorlamıyorum ben onu. Face açtı bana kızıp mesela. Ses çıkarmadım ona bile. Bugün annemin faceinden baktım profiline. 2 tane kız eklemiş. Tel açıp onlar kim diye sordum. Sen bana hesap soruyorsun halimi hatrımı sormadan diye azarlayıp kapattı yüzüme. Hala da, peşinden koştum. Aşkım
yanlış anladın. Ben onları aklımdayken sorup halini hatrını soracaktım sonra. Hadi uzatmayalım. Yanlış anladıysan özür dilerim. dedim. İyi geceler dedi yattı. Ya kızlar geçenlerde ciddi denebilecek bir sağlık sorunum çıktı. İyice de duygusallaştım. Bu adam beni sevmiyor mu acaba diye düşünmeye başladım artık...