• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Alıngan, Hoyrat Sevgilim...

hayır.. hep ne zaman bana alınacak ne zaman kızacak diye korkmaktan onu da yaşayamıyorum.

deminden beri tutuyorum içimde ama söylemeden edemicem, bu modelden bendede vardı birtane,
yaşama isteğimi kaçırmıştı yemin ederim.. gerçi şimdi evliyim bir başkasıyla mutluyum ama okuyunca o günler geldi aklıma. sürekli bir endişe, sürekli bir diken üstünde olma durumu..

Bana 2 gün ufak bir meseleden küsüp (defalarca mesaj atıp özür dilediğim halde) telefonumu açmadığı oldu mesela. Anneme arar mısın konuşur musun onla benim için dedim. Annemi arattırdım. Annem bile çok şaşırdı. Sen kimse için bunu yapmazdın dedi. Hep satranç tahtasına dönen ilişkilerden nefret etmişimdir. Kaçan kovalanır mantığından nefret etmişimdir. O yüzden hep içimden geldiği gibi davrandım ona.

deminden beri tutuyorum içimde ama söylemeden edemicem, bu modelden bendede vardı birtane,
yaşama isteğimi kaçırmıştı yemin ederim.. gerçi şimdi evliyim bir başkasıyla mutluyum ama okuyunca o günler geldi aklıma. sürekli bir endişe, sürekli bir diken üstünde olma durumu..

benimde yaşama isteğim kaçmaya başladı artık. bağırdığında kızdığında azarladığında dahi ben özür diliyorum ben koşuyorum peşinden. artık bağırmasına azarlamasına takılmıyorum. geçtim onu. küsmesi, uzak durması beni mahvediyor en ufak tartışma sonrası bile. ki tartışmıyorum bile artık. o kızıyor o söylüyor ben dinliyorum.

Bana 2 gün ufak bir meseleden küsüp (defalarca mesaj atıp özür dilediğim halde) telefonumu açmadığı oldu mesela. Anneme arar mısın konuşur musun onla benim için dedim. Annemi arattırdım. Annem bile çok şaşırdı. Sen kimse için bunu yapmazdın dedi. Hep satranç tahtasına dönen ilişkilerden nefret etmişimdir. Kaçan kovalanır mantığından nefret etmişimdir. O yüzden hep içimden geldiği gibi davrandım ona.

arkadaşım ne diyeyim... artık yüz göz olma derecesine gelmiş. yıpratma kendini.
hayırlısı neyse o olsun.

canım bence bu kadar yüz verme. senin yaptığın hataları zamanında bende yaptm. baktım ki hep üzülüyorum. herşeyi alttan alan benim. ilişkimiz için tek taraflı uğraşan benim. sonunda karşı tarafın hatalı olduğu konularda asla geri adım atmamaya karar verdim. 3 haftalık uzun bir küslük dönemimiz oldu. onu o süre boyunca hiç aramadım. ama o hergün babaannemi bahane ederek (o sıralar ameliyat olacaktı hergün onu soruyordu ki kuzenimi kardeşimi fln tanıyor onlara da sorabilir) mesaj atıyordu. sonunda işi ayrılığa kadar götürdm ve bir saat olmadan kendi msj attı msnde görüştük fln ancak barıştk ve bir daha da beni o şekilde ezmasine izin vermedim. şimdi o eski saçma hallerinden eser kalmadı. ayrıca cnm faceten 2 kız eklemiş tanımadığın. hesap soruncada kızıyor. buna ne hakkı var. bana sevgilim bu tarz bişey dediğinde ki diyemez zaten. benim cevabım şu olur herşeyine karışırım hesapta sorarım hayatında olduğum sürece. hee hayatında beni istemiyorsan bunu söylersin açık açık. sevgilinsem her konuda sana hesap sorarım ki bunu başka bir kaç konuda söyledim ki sesini çıkaramadı. sevgilisi olduğum sürece herşeyi de sorarım. sana tek önerim canım yüz verme haklı olduğun konularda diret. bu şekilde sürekli peşinden koşarsan kendi değerini kaybettirirsin sakın unutma. ne yaparsam yapayım o benim diyemesin.

Merhaba kızlar... O kadar bunaldım ki... Konuşacak kimsem yok. Sorunum şu ki sevgilim çok hoyrat ve alıngan. Başlarda bu kadar değildi. Son zamanlarda öyle bir hal aldı ki hiçbirşey konuşamıyorum onunla, ya da ona hiçbirşey soramıyorum.

Ne zaman ufak bir tartışma yaşasak hep ben peşinden koşuyorum, "yanlış anladın bitanem, uzatmayalım kavga etmeyelim" diye ben yalvarıyorum. Ama hep uzatıyor. Msjda belki duygular tam yansımıyordur diye arıyorum, açmıyor. "Sinirliyim, kalbini kırarım" diyor. Halbuki uzatılacak konular bile değil. O üzülmesin diye özür dilerim aşkım yeterki sen sinirlenme diyorum. Umursamıyor bile. Hep uzatıyor hep... :14::14:

Geçen gece mesaj attım mesela. Canım senden bir iki sıcak söz duymaya ihtiyacım var dedim. Beni zorluyorsun diye bir dolu kızdı. Halbuki hiç zorlamıyorum ben onu. Face açtı bana kızıp mesela. Ses çıkarmadım ona bile. Bugün annemin faceinden baktım profiline. 2 tane kız eklemiş. Tel açıp onlar kim diye sordum. Sen bana hesap soruyorsun halimi hatrımı sormadan diye azarlayıp kapattı yüzüme. Hala da, peşinden koştum. Aşkım
yanlış anladın. Ben onları aklımdayken sorup halini hatrını soracaktım sonra. Hadi uzatmayalım. Yanlış anladıysan özür dilerim. dedim. İyi geceler dedi yattı. Ya kızlar geçenlerde ciddi denebilecek bir sağlık sorunum çıktı. İyice de duygusallaştım. Bu adam beni sevmiyor mu acaba diye düşünmeye başladım artık... :14::14:

böylee yapmasına izin verme bence.sen birşey yapmıyorsunki özür diliyorsun,sen kendinden taviz verdiğin için iyice naz yapmaya başlamış kendini yok sayma canım bukadar..erkekler çok kullanıyrlar bizim bu duygusal hallerimizi.arama sorma bak grursun nolucak kaçan kovalanır..

canım bence bu kadar yüz verme. senin yaptığın hataları zamanında bende yaptm. baktım ki hep üzülüyorum. herşeyi alttan alan benim. ilişkimiz için tek taraflı uğraşan benim. sonunda karşı tarafın hatalı olduğu konularda asla geri adım atmamaya karar verdim. 3 haftalık uzun bir küslük dönemimiz oldu. onu o süre boyunca hiç aramadım. ama o hergün babaannemi bahane ederek (o sıralar ameliyat olacaktı hergün onu soruyordu ki kuzenimi kardeşimi fln tanıyor onlara da sorabilir) mesaj atıyordu. sonunda işi ayrılığa kadar götürdm ve bir saat olmadan kendi msj attı msnde görüştük fln ancak barıştk ve bir daha da beni o şekilde ezmasine izin vermedim. şimdi o eski saçma hallerinden eser kalmadı. ayrıca cnm faceten 2 kız eklemiş tanımadığın. hesap soruncada kızıyor. buna ne hakkı var. bana sevgilim bu tarz bişey dediğinde ki diyemez zaten. benim cevabım şu olur herşeyine karışırım hesapta sorarım hayatında olduğum sürece. hee hayatında beni istemiyorsan bunu söylersin açık açık. sevgilinsem her konuda sana hesap sorarım ki bunu başka bir kaç konuda söyledim ki sesini çıkaramadı. sevgilisi olduğum sürece herşeyi de sorarım. sana tek önerim canım yüz verme haklı olduğun konularda diret. bu şekilde sürekli peşinden koşarsan kendi değerini kaybettirirsin sakın unutma. ne yaparsam yapayım o benim diyemesin.

sağol canım. bugün mesajlarına kısa cevaplar verdim. bana buzdolabı dedi. ama içimden bile gelmedi bugün ona sıcak olmak. :26:

böylee yapmasına izin verme bence.sen birşey yapmıyorsunki özür diliyorsun,sen kendinden taviz verdiğin için iyice naz yapmaya başlamış kendini yok sayma canım bukadar..erkekler çok kullanıyrlar bizim bu duygusal hallerimizi.arama sorma bak grursun nolucak kaçan kovalanır..

haklısın. aramak da içimden gelmiyor zaten artık. sürekli azarlandığım için saçmasapan şeylerden

biraz sabırlı ol canım. biraz seni kaybetme korkusu yaşasın. bunu hissetsin ki değerini anlasın. artık her kaprisinde senin ona canım cicim diyip kolayca boyun eğmeyeceğini öğrensin. napalım erkekler iyilikten anlamıyor. bizde onlara istedikleri gibi davranırız :19:

eski nişanlımda bana böyle yapmıştı. ben de senin gibi yaptım,fedakar davrandım ama şimdi çok pişmanım. keşke tepkimi yerinde ve zamanında koysaydım,ezilmeseydim,bitecekse o zaman bitseydi dedim. bence böyle bir insanla bitirmekten korkma. ya yola gelsin,ya da bitsin,böyle düşün. iyilikten anlamaya çaba harcamaya değmiyor..

eski nişanlımda bana böyle yapmıştı. ben de senin gibi yaptım,fedakar davrandım ama şimdi çok pişmanım. keşke tepkimi yerinde ve zamanında koysaydım,ezilmeseydim,bitecekse o zaman bitseydi dedim. bence böyle bir insanla bitirmekten korkma. ya yola gelsin,ya da bitsin,böyle düşün. iyilikten anlamaya çaba harcamaya değmiyor..

sağol mesaj için. ilişkimiz süresince defalarca terk etmiştir beni. hep koştum peşinden hep. mesela az önce msn'e çağırdı. gittim. kamera açtık. bir iki cümle yazdı. ben de onu izlemeye dalmışım bir dakika boyunca. cevap yazmadım cümlesine. hadi sen çık, hiç keyfin yok dedi. ben seni izliyordum, dalmışım. ama, peki çıkıyorum dedim. normalde olsa asla çıkmazdım o çık dese de. ama artık azar işitmek istemiyorum. çıktıktan hemen sonra mesaj attı. "sana neler oluyor böyle" demiş. "seni özlediğim için çağırdım, surat yapıyorsun" demiş. onu 1-2 dk izlemeye daldığımı söylüyorum, ona rağmen bunu bile yanlış anlıyor, surat yaptığımı söylüyor. izlemeye daldığımı 2-3 defa söylediğim halde yanlış anlıyor mesela..

bu kadar üstüne düşme bence. niye hep sen özür dileyesin ki. nasıl alıştırırsan öyle gider. sonra benim gibi sabrın sınırlarına gelir patlarsın

sağol mesaj için. ilişkimiz süresince defalarca terk etmiştir beni. hep koştum peşinden hep. mesela az önce msn'e çağırdı. gittim. kamera açtık. bir iki cümle yazdı. ben de onu izlemeye dalmışım bir dakika boyunca. cevap yazmadım cümlesine. hadi sen çık, hiç keyfin yok dedi. ben seni izliyordum, dalmışım. ama, peki çıkıyorum dedim. normalde olsa asla çıkmazdım o çık dese de. ama artık azar işitmek istemiyorum. çıktıktan hemen sonra mesaj attı. "sana neler oluyor böyle" demiş. "seni özlediğim için çağırdım, surat yapıyorsun" demiş. onu 1-2 dk izlemeye daldığımı söylüyorum, ona rağmen bunu bile yanlış anlıyor, surat yaptığımı söylüyor. izlemeye daldığımı 2-3 defa söylediğim halde yanlış anlıyor mesela..

sen benden de fazla alttan almışsın. gerçekten değerini bilmiyosa ömür boyu bilmez. ezilme bu kadar. terkedilme korkusu olmasın içinde kendin gibi davran. o sana kızarsa sen de ona kız. ben niye böyle yapmadım diye hep pişman oluyorum. alttan alma onun hatalarını yüzüne söyle

inanmazsan inanma de yahu.. resmen aşırı derecede kaybetme korkusu yaşıyorsun ve bunu ona o kadar belli etmişsin ki hep sen peşinden koş istiyor. bu saatten sonra zor toparlarsın durumu, alışmış çünkü. bi anda ilgiyi kesersen afallar, noluyor der.. yavaş yavaş çekil onun hayatından. o sana sormuyo mu napıyosun diye, sen de sorma. bi ilişkide daha çok kadınların gösterdiği davranışları göstermeye başlamış sevgilin.. ne öyle naz niyaz...

Back
X