benim Allah belamı versin. Katliam yapasım var

Senın annen benım babam ıclerıne seytan kacıo galıba :) aynı cumleler aynı tavır ve sabır taşı olma yolunda çatlayan evlatlar..

Üzülme demiycem insanın elinde olmuyor uzulmek , özellıkle aılesı yıpratınca ama hayallerınden vazgecme sadece kendın için..
Ben geçtim, cok pişmanlıklar yasadım .
Hayallerini mutlaka yaşa , kulaklarını tıka ve inandıgın yol da yürü canım

bu aılelerı anlamıyorum
ne anlıyorlar bu baskıdan bılmıyorum kı
bundan seneler önce annemde çok baskı yapardı, ben okuyamadım sen oku dıye dıye delı ederdı benı
hanı tamam nıyetı ıyı bızım ıyılığımızı ıstıyorlar ama bu kadar baskıya ne gerek var?
Resmen utanmasa dershanede yatırcaktı benı

Sonra ne oldu topladım tası tarağı ülkeyı terk ettım okumadım.
Ne zaman kı değıştıler geldım tekrar evımı tuttum sınavlara gırdım kazandım okudum mesleğımı elıme aldım
sırf aıleme olan ınadımdan okumamıştım zamanında düşünüyorumda ne aptalmışım
sonra tutuştum tabı sakın benı örnek alma
Zamanında olan bana oldu ama şımdı kardeşlerım rahat aynı hatayı tekrarlamıyorlar

İnsanlardaki şu tıp sevdasını da anlayamıyorum sanki baska meslek yok! Sen kendin de istiyor musun tıp okumayı yoksa ailen istediği için mi?

hehe ne mutlu sana yok cok sukur babam hala melek de annem için aynı seyi diyemeyecegim bu arada bölüm neydi ? :)

hehe kafam basmıyo serseriyim demiyosunda hayallerimn pesnden gittm dyosun hehe saka tabiki ya insan ne olmak istiyosa o olmalı gelecek de onun hayatta onun sonucta sen en iyisini yapmıssın
ay insallaaaahhhh insallaaah MUNEye de rica edicem dicem az kaldırma burdan beni herkes burda tanıyo diye ay bi doktor olsam tüm topiclere bastan asagı yazarm valla
ahaha aynen neyse bakalm beni takip etmeye devam edin seneye bu zamanlar yazarım belkim

hayırlısı olsun uzme kendini yasayacagım insallah

haha nasıl terkettin naaptın deli seni
İnsanlardaki şu tıp sevdasını da anlayamıyorum sanki baska meslek yok! Sen kendin de istiyor musun tıp okumayı yoksa ailen istediği için mi?
amaan aynen yok ben istediğim için babam bu yıl dedi fizik tedavi yaz istersen özel bekleme bi yıl diye yok dedim bi yıl daha hazırlanıcam
ama bu konuda ciddi anlamda sıkıstırılan cocuk cook

Ben artık şuna kesin kanaat getirdim ki ailelerde şöyle bir durum var: Çocuğun sessizse, sana sesini çıkaramıyosa daha da ez ki hiç bi yere gidemesin ağzını da açamasın istediğin gibi şekillendir !

Bizimkiler de aynı seninkiler gibi, hiç umursamazlar acaba üstüne fazla mı gidiyoruz kırılmış mı üzülmüş mü diye.. Ya nedense çocuklarının ayrı bir birey olduğunu farkedemiyorlar. Biz onların oyuncaklarıyız sanki! Ezik büyüttükleri için de korkak cesaretsiz oluyoruz (şahsım adına yazıyorum sen öyle olmayabilirsin tabi)

Allah yardımcın olsun...

öğretmen olcam da hazırlık da okuduğum için bizimkiler diğer öğretmenlerden üstünüm sanıyo ısrarla

baktım keyifleri yerinde hiç ses etmedim..
ha bu sene okul bi sene uzadıı 6 yıllık okuyo dersiniz artık deyince çok hoş karşılamadılar ama

yanii seneye sende güleceksin bu anlattıklarına merak etme :)

Canım annen için bir şey diyemycm ama sen doğru olanı yapmışsın. Başkalarının dediklerini umursama. Umarım her şey istediğin gibi olur :)

Benimkiler de tutturmuş bir tıp diye hem de normali de değil ingilizce olanından. Ama ben onu diş hekimliğine çevirdim karşı çıkamadılar. :)

Canım başlığın beni dehşete düşürdü.Evet annene kızdım, sana da kızdım.Üç günlük ömrü böyle hırslarla tüketmeye ne gerek var.Tabii ki ünv. okuyun, tabii ki iyi ve sevdiğiniz bir iş sahibi olun, ama bu stres bu öfke bu hırs hepinize zarar verir. Siz de etrafınızın bu hırsına kapılarak doktor olmak istiyor olabilirsiniz. Nereden biliyorsunuz, belki de doktorluğu hiç sevmeyeceksiniz, belki beceremeyeceksiniz. Tıp fakültesinde okuyup bırakan birkaç kişi tanıyorum şahsen, ya da doktorluğu beceremeyen insanların hayatına kasteden onlarca doktor gördüm. Ben olsam seçeneklerimi çoğaltırdım, ne güzel puan almışsınız, ne çok seçeneğiniz varken siz böyle öfkeli böyle mutsuz.Üzüldüm.

Canım, katil olmaya değmez inan bana
Sen kimseyi takmıyosun ve derslerine konsantre oluyosun :13:
Boşver, sen kendini düşün. Moralini bozma. Sen kendinden sorumlusun.
Annen çok ayıp etmiş valla İlla onları gururlandırmak için tıpı kazanmak mı lazımmış?
Amann ne bileyim sen takma ya

aynen valla aynıyız cınım
haha tıp kadar okul okuyorum deseydin hehe 6 yıllk okuyo dersınıze cok güldüm

:26: genc yasta evet ınsanlara cok fazla stres biniyor gelecekleri düşünülüyor guya ama hep bi rekabet ortamı yarıs atı gibi yetiştiriliyoruz karsıyım buna

ama ben gercekten istedigim için istiyorum insanlara faydalı olmak istiyorum ne bileyim hayat kurtarıp hayır dualarını almak istiyorum
Allah doktora muhtac etmesin,yoklugunuda göstermesin der annem hep
Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim

Ailecek terapiye gidin, ya da mutlu olma yogası filan yapın derim o halde Bu kadar hırslı olan anne babalara hep şu gerçek olayı anlatıyorum. Bir arkadaşım genç yaşta hastalık yüzünden çocuğunu kaybetti. Bu olayın ardından dedi ki " Ne okul, ne sınavlar, ne iş... Keşke yaşasaydı ve sadece mutlu olsaydı..."
Hayata mutlu olmak için geliyoruz, tüm seçimlerimizi mutlu olmak için yapıyoruz. İçinde mutluluk yoksa, hiçbir şeyin önemi yok.
Çok mutlu olasın emi

dogrudur önemli olan mutluluk huzur sıhhat :)
teşekkür ederim sende cok mutlu ol insallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…