Benim anne olmak hakkım değilmi?

yuksel_89_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
779
1
68
İzmir
Merhaba ben uzun zamandır bu siteyi takip eden biriyim burada yazılanlar bana tek olmadığımı hissettiriyor uzun zamandır buraya yazayım içimi dökeyim diyorum ve sonunda yazmaya karar verdim işte benim hikayem
ben 16 yaşımda pko lu olduğumu öğrendim ve evlenene kadar benim çocuğum olur mu sorusuyla yaşıyordum doktorlara gidip bu soru peşinde cevap lamaya çalışırken doktorlar olur ama işte zor olabiliyor tedaviyle olur gibicisinden cevaplarla geri dönerdim 20 yaşıma geldim 3 yıllık bir ilişkiden sonra evlenmeye karar verdik ama ben pko olduğumu belki ilerde çocuk sahibi olmayabiliriz diye sık sık söylerdim eşime ve oda şart değil çocuk takılma ona allah nasip ederse eder etmezse nasip deriz derdi evlandik ve ben hiç korunmadım şuan 18 aylık evliyim evlendikten 6 ay sonra doktora gittim tahlillerim yapıldı ve bana 3 ay klomen kullan hamilelik olmazsa sonra gelirsin dediler ve ben eve geldim araştırdın klomen ne dir ne işe yarar bu kadar basitmidir gebe kalmak ve öğrandim ki kontrol altın da olmam gerekirmiş yumurtalıklarım ne durumda nasıl etki etti diye sonra doktor değiştirdim adetlerim düzensiz olduğu içinde bana ayrı zorluk katıyor tedavi olmamda hep 3 aydan aya bir ilaç kullanıyorum ben kafama çok fazla takmıyordum ta kiiiiiiiiiii 3 ay öncesine kadar eşimin çok çocuk istediğini herkezin çocuğu olup bizim hala olmadığını ne kadar üzüldüğünü bana baba olmak benim hakkım değil mi demesi şok üstüne şok ama olmuyor du ne yapabilirdim benim elimde değil di ki benim anne olmak hakkım değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii peki ama sorun bende olduğu için değilmiş demekki geçen ay psg rahim filmi çektirdim bu ay o kadar ümitliydim ki ama yine tek çizgi doktora gitmek istiyorum ama gidemiyorum çünkü adet olamadım gidecem söktürücü ilaç verecek en az gün 10 geçmesi gerekir ki adet olayım yaaaaaaaaa çok zor bir durum allah hepimize yardım etsin 2012 yılı bebeklerimize kavuşmak olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
EVET kardesim ayni kaderi paylasiyoruz bende pko mudur nedir (plokistik over sendrom) kisaltmasiysa senin yazdigin,evet bende zaman zaman senin gibi dusunuyorum ama yaraticiyi aklimdan cikarmiyorum vardir rabbimin bi bildigi diyorum teselli oluyor evet benim esimde cooooooooooooookkkkk istiyor bizde birbirimize sarilip cok agladik beraber bu sinavdan sabirla gecelim diyoruz,destek olamazsa teselli olurmu? yanliz basina. umudumu yitirdigim zamanlar cok oldu dedim ya 11 yildir tedavi ustune tedavi ooooooooooooo yazs
am oku oku bitmez ama ben RAbbIMe guveniyorum (O) dilerse biz hasretimize kavusuruz mutlaka dilemediginde bizim bilemeyecegimiz bi hayir oldugunu dusunuyorum...

çok üzüldüm eşinin tavrına. evlenmeden önce nasip diyen adam için şuan ne değişmiş olabilir? ailesel ve toplumsal baskı mı eğer bu sebepten baba olmak hakkım değil mi diyorsa sizde çocuk istemiyoruz diyerek kapatın çevrenin ağzını. sen sıkma canını sakın takdir allahtan bizim elimizden ne gelir ki. tedavini ol dualarını da eksik etme. dualardaki süreklilik en olmaz işlerin bile önünü açabiliyor. allah sizler için hayırlı zamanda hayırlısıyla çocuk verecektir. kafana takma canım.

Back
X