Benim Annem de Anneanne Olsun Artık...

AdaEge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
6.820
4
156
İstanbul
annem ve ben...

bu kelimelere bir de yavrumu eklemek istiyorum artık... 3 kuşak bir arada olalım istiyorum :)

evleneli 4 sene oldu.. daha bir kaç ay öncesine kadar çok korkuyordum minicik bir varlığa hayatımı adamaktan. kendimden çok onu düşünmekten.. bana ait olan sevgilerin hepsinde kendime bir ortak çıkarmaktan.

hatta anneme senin gibi bir anne olabilir miyim acaba derdim. içimde istek yok anne... annem hep bir gün gelecek o gün hissedeceksin yavrum diyordu bana. bak ben hazırım anneanne olmaya, canımın canını karşılamaya...

o gün geldi arkadaşlar artık hazırım istiyorum.. annemin bana anneliği öğretmesini istiyorum.. ben de annem gibi bir anne olmak istiyorum artık... Rabbim o günleri gösterir inşallah diyorum... 2 aydır deniyoruz.. nihayet diyorum ben de en sonunda anneme birşey öğretebileceğim inşallah... anneanneliği :)... henüz olmadı ama Rabbim çok bekletmesin inşallah diyerek dualar ediyorum.

Rabbim tüm isteyenlere çok bekletmeden yavrularını versin inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım umarım sende annen gibi anne olursun.allah tez zamanda evladını önce karnına sonra kucağına almayı nasip etsin..bende 4 yıllık evliyim ilk bir yıl korundum ve korunurken hamile olduğumu öğrendim ve cok sevinmiştim ama sevincim uzun sürmedi bebeğimin kalp atışları duyulmadı..ve bunun gibi 2 gebeliğim daha oldu yine hüsran yani şuanda bende beklemedeyim 1 yıldır korunuyordum tevdavi tahliller için ama cok şükür hiçbir sorun yok.3 aydır korunmuyorum ama hiçbir tık yok..eğer hamilelik planlıyorsan ee düşünüyorsunda zaten önce gereken testlerini yaptır derim.güzel rabbim isteyen herkezin kucaklarını boş koymasın inş. bol şanlar canım

bizler onları hiç sormadan bekletiyoruz haksızız bence belki daha önce gelmek istiyorlar hiç soruyormuyuz dünya telaşına düşüyoruz sonrada allaha yalvarıyoruz allahım kimseyi oyalamasın bu yolda

merhaba canım umarım sende annen gibi anne olursun.allah tez zamanda evladını önce karnına sonra kucağına almayı nasip etsin..bende 4 yıllık evliyim ilk bir yıl korundum ve korunurken hamile olduğumu öğrendim ve cok sevinmiştim ama sevincim uzun sürmedi bebeğimin kalp atışları duyulmadı..ve bunun gibi 2 gebeliğim daha oldu yine hüsran yani şuanda bende beklemedeyim 1 yıldır korunuyordum tevdavi tahliller için ama cok şükür hiçbir sorun yok.3 aydır korunmuyorum ama hiçbir tık yok..eğer hamilelik planlıyorsan ee düşünüyorsunda zaten önce gereken testlerini yaptır derim.güzel rabbim isteyen herkezin kucaklarını boş koymasın inş. bol şanlar canım

haticecim çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun canım. inşallah rabbim isteyen herkese birer evlat nasip eder. yaşadığın şeyler çok acı ama inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bu defa bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. bak çok şükür hiçbir sorun yokmuş... ben ovulasyon testi kullanıyorum. en azından yumurtlama günlerimi tespit edebiliyorum bu sayede. kullanmıyorsan tavsiye ederim. bu konuda yardımcı olmak da isterim. :1hug:

bizler onları hiç sormadan bekletiyoruz haksızız bence belki daha önce gelmek istiyorlar hiç soruyormuyuz dünya telaşına düşüyoruz sonrada allaha yalvarıyoruz allahım kimseyi oyalamasın bu yolda

çok haklısın canım amiiiin. ben bir de o kadar korkuyordum ki hamile kalmaktan...

Allah bu cahil kulunun dediklerini unutur, bağışlar ve evlat hasretiyle yakmaz inşallah.

çok bekletmeden gelir yavrularımız inşallah...

inşaallah RABBİM sanada nasip eder anneliği canım...:emir_bebek:

Allah senden razı olsun canım. sana da sorunsuz bir hamilelik ve meleğini sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canım :nazar: .. darısı bizlerin başına.

annelerin duaları kabul olur buna inanıyorum. lütfen biz isteyenler için de dua et bitanesii :)

bebekelover
canım bende bu ay ovulasyon testi almak istiyorum tabi inşlhh kırmızıları görmem bu ay...
eczanedenmi yoksa nettenmi aldın
markasını ve fiyatınıda sölersen çok iyi olurrr...
rabbim en tez zamanda bizler içinde ol desin inşllhhhhh

bebekelover
canım bende bu ay ovulasyon testi almak istiyorum tabi inşlhh kırmızıları görmem bu ay...
eczanedenmi yoksa nettenmi aldın
markasını ve fiyatınıda sölersen çok iyi olurrr...
rabbim en tez zamanda bizler içinde ol desin inşllhhhhh

amin canım inşallah. ben netten aldım. bir grup arkadaş neredeyse aynı zamanlarda başladık. hayırlısı olur inşallah. gg açık arttırma sitesinden aldık. eczanelerden çok daha ucuza geliyor. bol bol al ki gününü kaçırma. zaten istersen ovulasyon topic inde oldukça detaylı bilgiler var.

Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eder inşallah :)

tşkr ederim canım
amin inşllhhh bu ay tutmuştur inşllhh yoksa bu ay hastane yolları gözüküyo bize
dua edin arkadaşlar ben her namazdan sonra size tüm isteyenlere ediyorum
mevlam dualarımızı kabul etsin inşlhh:Saruboceq:

tşkr ederim canım
amin inşllhhh bu ay tutmuştur inşllhh yoksa bu ay hastane yolları gözüküyo bize
dua edin arkadaşlar ben her namazdan sonra size tüm isteyenlere ediyorum
mevlam dualarımızı kabul etsin inşlhh:Saruboceq:

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah bu ay tutmuştur. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda evlatlar nasip etsin inşallah...

karar vermek bile ne kadar sancılı bir süreç... dünyaya yeni bir can getirmek.. onu koruyabilir miyim, büyütebilir miyim, ihtiyaçlarını, isteklerini karşılayabilir miyim düşüncesi... korkular, endişeler..

hamile kalmayı denemek ayrı bir stres. bu ay oldu mu acaba diye endişeli bekleyişler, regl olunca yıkılan hayaller ama bir dahaki aya inşallah diyerek edilen dualar..

sonra hamile kalınca da bitmeyecek ki korkular.. tutunabilecek mi bana yavrum, bunu yersem zarar verir miyim, eli yüzü düzgün mü, sağlıklıklı mı...

ya doğunca ve kucağına alınca... gelecek endişeleri başlayacak.. aman hastalanmasın, aman karnı doydu mu, gazı var mı, rahat mı, huzurlu mu...

büyürken de bitmeyecek bu endişeler.. hiç bitmeyecek koca bir ömür boyunca...

ama istiyorum, hem de çok istiyorum.. artık hazırım kendi varlığımdan üstün tutacağım, hiç düşünmeden uğruna canımı verebileceğim bir evlada sahip olmaya hazırım.

burada birbirini tanımadan, yüzünü görmeden birbirine dualar eden, aynı şeyi isteyen ve birbirinin mutluluğuyla hızlanan o kadar çok yürek var ki.. Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah...

canımmmmm...çok güzel bi konu olmuş,içindekileri çok güzel anlatmışsın.. aynı duyguları paylaşıyorum seninle. biz her zaman bebek istiyorduk.ama hadi evllenir evlenmez yapmayalım dedik..ama keşke daha önce bıraksaymışım korunmayı.Allah'ım herkesin gönlüne göre versin..sağlıklı,akıllı çocuklar nasip etsin bize..en kısa zamanda inşallllah!!! :Saruboceq:

canımmmmm...çok güzel bi konu olmuş,içindekileri çok güzel anlatmışsın.. aynı duyguları paylaşıyorum seninle. biz her zaman bebek istiyorduk.ama hadi evllenir evlenmez yapmayalım dedik..ama keşke daha önce bıraksaymışım korunmayı.Allah'ım herkesin gönlüne göre versin..sağlıklı,akıllı çocuklar nasip etsin bize..en kısa zamanda inşallllah!!! :Saruboceq:

amiiin biricik arkadaşım benim inşallah Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin anne olmayı... :1hug:

Canıımmm ne güzel olmuş burası böyleeee :1hug:
çok güzel anlatmışsınn...
Allah'ım hepimize nasip etsinnnnnnnn en kısa zamanda!!

haticecim çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun canım. inşallah rabbim isteyen herkese birer evlat nasip eder. yaşadığın şeyler çok acı ama inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bu defa bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. bak çok şükür hiçbir sorun yokmuş... ben ovulasyon testi kullanıyorum. en azından yumurtlama günlerimi tespit edebiliyorum bu sayede. kullanmıyorsan tavsiye ederim. bu konuda yardımcı olmak da isterim. :1hug:

ne demek canım hepimiz burda birer kardeş sayılırız..asıl ben sana teşekkür edrim ovulasyon testini söylediğin için.canım benim bu testten bir haberim yok nerden ve nasıl temin edbilirim yardımcı olursan sevinirim...opuyorumnanaktan

canım benim tabiki yardımcı olurum.

öncelikle detaylı bilgi almak için http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html bu linki okuyabilirsin.

ben testleri gg açık arttırma sitesinden alıyorum. eczanelerde de var ama burada çok daha uygun fiyat. bu sitede ovulasyon testi diye arat çıkar. adetin bittikten 3-4 gün sonra yapmaya başlarsın. testlerde aynı koyulukta çift çizgiyi yakaladığın gün ve ondan sonraki gün ilişkide bulunursan hamilelik şansını arttırıyorsun çünkü o günler yumurtlama günlerin oluyor tatlım.

umarım yardımcı olabilmişimdir :1hug:

tamam canım sağol bakıcam ve araştırıcam yardımcı olduğun için cok teşekkürler..zemuszemus

rica ederim tatlım. yardımcı olabileceğim başka birşey olursa çekinmeden sor lütfen :)

Back
X