Benim annem niye böyle?

peki baban ne dio annen böyle diyince yada annen babanın yanndamı dio. bizde mesafeliyizdee snnki kdr deil aaynı anlattgn şeklde sürekli bşy bulur begenmicek ama para sorun olmuyo pekk :S:S bnde hep yakn arkadş gbi olanları kıskanmışmdrr :5:

babamın yanında sölediği zamanlarda oluyo sölemediği zamanlarda.Zaten fix başka bi konuda tartışsak bile konuyu gene bana bağlıyo.
Ya o kadar içim gidiyo ki böle arkadaş gibi olan anne-kızlara anlatamam.Zaten bu yazdıklarım ucundan şeler. anlatmaya kalsam ooo..

benzer şeyler bende yaşadım ama hep annedir dedim ses çıkarmadım gerçekten çok kırıcı bi anneni çocuğuna arkadaş olması destek olması gerekirken bu kadar uzak olmak.. :(

benimde içim gidio gel bi haftasonu çıkalım diyorumm alşverişe gidelm bi yerlerde oturalımm hayatta çıkmaz. kazandgm bölüm hakkında fln laf yapıo oysaki kendisi yazmamı istedi bursada kalym diee bazen dayanamıyorum. ama aynı evde illa konşmaya başlıyoruz sen nsl dayandysann 6 ayyy

Hiç unutmuyorum ya ingilizce kursuna girmek istemiştimde .sana paramı harcıcam evlenince gitsin kocan göndersin demişti.Hala unutamam o lafını. Şimdide 5 senelik bi ilişkim var sonu evlenmeye doğru gidiyo ve ben öbür gün evlenince annemin bana sırt çevirmesinden korkuyorum ki şimdi yaşatıkları ortada

benimde içim gidio gel bi haftasonu çıkalım diyorumm alşverişe gidelm bi yerlerde oturalımm hayatta çıkmaz. kazandgm bölüm hakkında fln laf yapıo oysaki kendisi yazmamı istedi bursada kalym diee bazen dayanamıyorum. ama aynı evde illa konşmaya başlıyoruz sen nsl dayandysann 6 ayyy

o zamnlar sınava hazırlanırken dersane 5 6 saat,evde 5 saat ders, uyku falan zaten odama kapanmıştım öle yani

Kendimi öle yanlız hissediyorum ki nie böle olduğunu anlayamıyorum zaten hiç bir zaman anlaşamadık annemle 5 yıl kadar İstanbulda okudum.şimdi eve ailemin yanına döndüm,tamam iş bulamamamında sıkıntısı var,Ama nerde nezamn olursa olsun hep yaralıyo annem beni.Ta üniversite sınavlarına hazırlanırken bile benimle dalga geçiyodu sen üniversiteyi kazanamazsın,dersaneye gezip tozmaya gidiyon dedi bi defa ve tam 6 ay konuşmadım annemle ve sonra hırs yapıp çok çalıştım gecelere kadar .ki iyi bi ünv falan kazandım.Her yaz okul dönüşü eve geldiğimde hep ağlayarak gönderdi beni İstanbula ,hep sölücek kalp kırıcak bişeler buldu sölemeye.Şimdi anlatsam öle çok şey warki bunları yazarkn bile kalbim sıkışıyo.Ne maddi ne manevi zaten hiç bişe paylaşamıyoruz.
Her geldiğimde sürekli seni İstanbullarda okutuyoz,paralarımızı yedin vs. tarzı cümleler kuruyodu hala da kuruyo.Ki ben devlet yurdunda kaldım tam 5 sene bilen bilir 5 6 kişilk odalarda öle çok bi masrafım olmadı diğer illerde okuyan öğrencilere göre.Zaten hiç para vs. göndermedi emekli öğrtm. olup maaşı olmasına rağmen.hep babam gönderdi para vs.Ki ben tercih yaptğm zaman kendisi İstanbulu yazdırdı.Daha bir sürü şey aynı evde yaşıyorz ama o kadar uzağızki
Bu anlattığım şey çok basit gelebilir ama yaşamayan bilemez ya Daha geçen 1 ay önce falan banka kartına isteyip marketten şokalle alıyım dedim,tek satmıyolardı 2 tanesinde indirim vardı bnde 2 tane aldım.Almaz olaydım eve geldim poşeti bırkp odama giderken.Yok efendim bir ton laf yarın öbür gün kocam beni böle çekermiymiş bi ton laf.Ki bir gün daha al kızım şu parayı sana lazım olur demiş bir insan değil kendisi.
Valla çok bunaldım ya gerçekten babam daha 23 yaşındayım kalbimi kırmadı.Annemi anlatmama gerek yok daha bi gün olumlu bişe demedi

aynı durumları yaşıyoruz bende annemle anlaşamıyorum malesef.çevremdeki arkadaşlarımın annesiyle herşeyini paylaştığını gördükçe benim hep canım sıkılırdı bende geçenlerde senin konuna benzer bir konu açtım "annem :( "diye.sanırım yanlız değilsin.o kadar bunalıyorum ki odada tek başına zaman geçiriyorum annemgil sen beceremezsin okulu falan diye yanıma geldiler bende ünv.2.sınıftayım şimdi.bazen oturup konuşmak,anlaşmak istiyorum ama biz konuşamıyoruz sanki yine de annedir diyorum ama böyle şeyleri aileler yapmasın artık.biraz anlayışlı olsalar herşey o kadar yoluna girecek ki keşke ama keşke...

babamın yanında sölediği zamanlarda oluyo sölemediği zamanlarda.Zaten fix başka bi konuda tartışsak bile konuyu gene bana bağlıyo.
Ya o kadar içim gidiyo ki böle arkadaş gibi olan anne-kızlara anlatamam.Zaten bu yazdıklarım ucundan şeler. anlatmaya kalsam ooo..

bizdede birşey olsa babama bağlar herşeyi sanırım çok benziyoruz :)

Kendimi öle yanlız hissediyorum ki nie böle olduğunu anlayamıyorum zaten hiç bir zaman anlaşamadık annemle 5 yıl kadar İstanbulda okudum.şimdi eve ailemin yanına döndüm,tamam iş bulamamamında sıkıntısı var,Ama nerde nezamn olursa olsun hep yaralıyo annem beni.Ta üniversite sınavlarına hazırlanırken bile benimle dalga geçiyodu sen üniversiteyi kazanamazsın,dersaneye gezip tozmaya gidiyon dedi bi defa ve tam 6 ay konuşmadım annemle ve sonra hırs yapıp çok çalıştım gecelere kadar .ki iyi bi ünv falan kazandım.Her yaz okul dönüşü eve geldiğimde hep ağlayarak gönderdi beni İstanbula ,hep sölücek kalp kırıcak bişeler buldu sölemeye.Şimdi anlatsam öle çok şey warki bunları yazarkn bile kalbim sıkışıyo.Ne maddi ne manevi zaten hiç bişe paylaşamıyoruz.
Her geldiğimde sürekli seni İstanbullarda okutuyoz,paralarımızı yedin vs. tarzı cümleler kuruyodu hala da kuruyo.Ki ben devlet yurdunda kaldım tam 5 sene bilen bilir 5 6 kişilk odalarda öle çok bi masrafım olmadı diğer illerde okuyan öğrencilere göre.Zaten hiç para vs. göndermedi emekli öğrtm. olup maaşı olmasına rağmen.hep babam gönderdi para vs.Ki ben tercih yaptğm zaman kendisi İstanbulu yazdırdı.Daha bir sürü şey aynı evde yaşıyorz ama o kadar uzağızki
Bu anlattığım şey çok basit gelebilir ama yaşamayan bilemez ya Daha geçen 1 ay önce falan banka kartına isteyip marketten şokalle alıyım dedim,tek satmıyolardı 2 tanesinde indirim vardı bnde 2 tane aldım.Almaz olaydım eve geldim poşeti bırkp odama giderken.Yok efendim bir ton laf yarın öbür gün kocam beni böle çekermiymiş bi ton laf.Ki bir gün daha al kızım şu parayı sana lazım olur demiş bir insan değil kendisi.
Valla çok bunaldım ya gerçekten babam daha 23 yaşındayım kalbimi kırmadı.Annemi anlatmama gerek yok daha bi gün olumlu bişe demedi

çok üzücü bir durum ayrıca dediğin gibi anlattığın şey basit bişey falan da değil bunlar gerçekten sorun. ama annen anladığım kadarıyla sen kendini bildin bileli böyleydi heralde o yüzden artık değişmesini de bekleyemezsin mecburen bu şekilde yaşamaya devam ediceksiniz ama tabi şunu da düşün bunlar senin içinde bir tecrübe ilerde sende anne olduğunda çocuğuna nasıl davranman nasıl davranmaman gerektiğini çok iyi bileceksin bence iyi bir anne olacaksın. bu da deneyim benim annem kendi annesi onları küçükken bırakıp gittiği için anne kız özlemini bizde giderdi hep arkadaş gibi oldu asla bişey saklamadım annem en uç durumda olan şeyleri bile herzaman paylaştım onun için sizde kendinizi üzmemeye çok fazla düşünmemeye çalışın iş aramaya odaklayın kendinizi sıkılınca annenizle tartıştığınızda çıkın gezin hava alın

çok üzücü bir durum ayrıca dediğin gibi anlattığın şey basit bişey falan da değil bunlar gerçekten sorun. ama annen anladığım kadarıyla sen kendini bildin bileli böyleydi heralde o yüzden artık değişmesini de bekleyemezsin mecburen bu şekilde yaşamaya devam ediceksiniz ama tabi şunu da düşün bunlar senin içinde bir tecrübe ilerde sende anne olduğunda çocuğuna nasıl davranman nasıl davranmaman gerektiğini çok iyi bileceksin bence iyi bir anne olacaksın. bu da deneyim benim annem kendi annesi onları küçükken bırakıp gittiği için anne kız özlemini bizde giderdi hep arkadaş gibi oldu asla bişey saklamadım annem en uç durumda olan şeyleri bile herzaman paylaştım onun için sizde kendinizi üzmemeye çok fazla düşünmemeye çalışın iş aramaya odaklayın kendinizi sıkılınca annenizle tartıştığınızda çıkın gezin hava alın[/QUOTE]

Evet belki bunlar benim için bir tecrübe olucak ilerde ama o kadar yıprandım ve yıpranıyorum,yani bazen gerçekten sadece beni doğurduğu ve 9 ay karnında taşdğı için Allah 'ın gücüne gitmezin die onu seviyorum ve bu durumun böle olmasına çok üzülüyorum

Sana o sevgiyi, sıcaklığı veremediyse annen hatası , sanırım ilerde onsuz mutlu olacaksın,arkandan yine hayırsız evlat diyecek, ölünceye dek annen yaptığı hareketler ona göre doğru ,bununla yaşamaya alış ,

bnde ilerde kendi çocklarma asla böyle yapmıcam diormm ama sonra düşünüyorumm neden bnmde istediğim gibi olmuo annemle aram. ama yorm yazan arkadşlarn haklı oldkları konu değişmedkleri bencee bu da beni en çok üzen şey değişse bnde arkadş gibi olsam demiyorm anne-kız gibi olsak yeterr :5::14:

evlenmeden önce biz de annemle öyleydik canım hatta kız kardeşimle araları da çok kötüydü
:50:
evlendikten sonra sanki bambaşka biri oldu benim annem, şimdi arkadaş gb konuşuyoruz, kızkardeşim de evlendi onunla da çok iyi araları,
inan bu değişim nedendi nasıl oldu hiç bilmiyorum, uzun süre ayrı kalınca çok özlüyor olsa gerek çünkü yaz tatilinde uzun süre bir arada kalınca yine tadımız kaçıyor
:44:

evlenmeden önce biz de annemle öyleydik canım hatta kız kardeşimle araları da çok kötüydü
evlendikten sonra sanki bambaşka biri oldu benim annem, şimdi arkadaş gb konuşuyoruz, kızkardeşim de evlendi onunla da çok iyi araları,
inan bu değişim nedendi nasıl oldu hiç bilmiyorum, uzun süre ayrı kalınca çok özlüyor olsa gerek çünkü yaz tatilinde uzun süre bir arada kalınca yine tadımız kaçıyor

Evet uzak kalınca öle olmuyodur,bende yaşadım.İlla yabancı bi yeremi gitmem lazım bunu istiyo zaten ozamn anlar belki değerimi

evet haklısınız ama keşke evlenmeden önce olsalar olmuyor mu? en azından herşeyi anlatıp güvenebileceğin biri olur ve yanlışı doğruyu onlarla ayırt edebilmek daha iyi diye düşünüyorum ama anca evlenince yada uzağa gidince anlıyorlar malesef

annemle aram iyi olsaydı, bana bir parça arkadaşça davransaydı... salak gb çocuk yaşta evlilikten medet ummazdım sanırım

Canım senı kadar ıyı anlıyorum kı sen benden cok cok gençsın ben 45 yasındayım annemde 80 yasında yaslanınca daha da kotu ve acımasız oluyorlar artık o zaman ölüm korkusu, bencillik, hainlik herşey ekleniyor... babamı da kaybettıkten sonra tek aıle buyugu o kaldı herkes onun ne kadar acımasız evlatlarına zalım oldugunu bıldıgı halde kımseler ne akrabalar ne komsular dıyebılıyor suratına karsı... hal böyle olunca da daha da azıyor acımasızlasıyor kovmalar beddualar okumalar baslıyor... dıyorum kı boyle bır anne olmaz olsun benı neden dogurmus benmı ıstedım onun kızı olmayı yoksa ablam mı ıstedı... boyle psıkıyatrık rahatsız ınsanlar asla ve asla cocuk dogurmasın ...

Back
X