Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yenimi ciktin ordanmi biliyorsun?Kız kadın seni hamile halinle hapse attıracak ne diyorsun senaz biraz düzelt şu üslubunu ☠
Hayatı bir klavye uzaklıkta sanıyor çünkü sıfır ciddiyetKız kadın seni hamile halinle hapse attıracak ne diyorsun senaz biraz düzelt şu üslubunu ☠
Yok kız senin gibi çok var öyle hakaret edip hapse girenler o yüzden dedim , büyük bir para cezası da verilebilir benden demesi , neyysseeee...Sen yenimi ciktin ordanmi biliyorsun?
Evet maalesef, burda kaç kişi mahkemelik oldu haberi bile yok ...Hayatı bir klavye uzaklıkta sanıyor çünkü sıfır ciddiyet
Evet maalesef, burda kaç kişi mahkemelik oldu haberi bile yok ...
Sen kim pisliksin de herkese beddua edip hakaret ediyosun haddini bil seni çok pis yolarim yumak misin yamuk mu neysen kendine gel.Kes lan. Sen benim cocuguma kadar laf yap senn ölmüş anne babana baslarim bak
Haddini bil kendine gel artık buradaki herkese hakaret ve küfür etmişsin. Bu nasıl üslup böyle !Sana bisey diyeymmi?? Bakk bunu en icten dileklerimle söyluyorum. Allah 7 ceddine cocuk yüzü göstermesin insallah. A...q salagi
Yapmayacağını sanıyor, ondan böyle... tebligat gelince yalvarmazsa iyidirBas git, seni hamile halinle ya da yeni dogurdugun bebekten ayirip hapise attirmazsam bana da woman demesinler, teebiyesiz
Ne saniyorsa sansin, anasinin babasinin adam edemedigini biz mi cekecegiz canim? Ceksin cezasini akli basina gelsinYapmayacağını sanıyor, ondan böyle... tebligat gelince yalvarmazsa iyidir
Akillanir belkiNe saniyorsa sansin, anasinin babasinin adam edemedigini biz mi cekecegiz canim? Ceksin cezasini akli basina gelsin
Ablacığım hem ağzın bozuk hem milletin anne babasını işin içine katıyorsun hem de yüzsüzsün. Şikâyet edilir, savcılık tarafından soruşturma başlatılır ve ifadeye çağırılırsan; bir gitmezsin iki gitmezsin üçüncüsünde ekip arabasıyla almaya gelirler.Gidemem ki ifadeye
Keyfi bilir, akillanmazsa devlet akillandirmaya devam ederAkillanir belki
Allah kimseyi y*rraksızlıkla imtihan etmesinSenn hayattaki en buyuk sinavin kocann seni s.....memesi o nolcakk ?
O zaman görür imtihanıAblacığım hem ağzın bozuk hem milletin anne babasını işin içine katıyorsun hem de yüzsüzsün. Şikâyet edilir, savcılık tarafından soruşturma başlatılır ve ifadeye çağırılırsan; bir gitmezsin iki gitmezsin üçüncüsünde ekip arabasıyla almaya gelirler.
Yoo, onun kafa böyle çalışıyor.Gözlerime inanamadimnormal kafayla yazmadi heralde nasıl bir üslup
Zor tabii dediğinsizlik, anladın sen ne demek istediğimi; banlanmanın bile bir onuru olmalı, Yumak için değmez.Allah kimseyi bununla imtihan etmesin
Kuzum benim, anladigim kadariyla ilk reglin.Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim