Benim annem öldü ben 12 yaşındayım yarfım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nmee341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
1
0
1
40
Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim

Kes lan. Sen benim cocuguma kadar laf yap senn ölmüş anne babana baslarim bak
Sen kim pisliksin de herkese beddua edip hakaret ediyosun haddini bil seni çok pis yolarim yumak misin yamuk mu neysen kendine gel.
Sunun gibiler de konuşup dünyada yer işgal ediyo ya en çok ona sinir oluyorum çapsız 😏

Sana bisey diyeymmi?? Bakk bunu en icten dileklerimle söyluyorum. Allah 7 ceddine cocuk yüzü göstermesin insallah. A...q salagi
Haddini bil kendine gel artık buradaki herkese hakaret ve küfür etmişsin. Bu nasıl üslup böyle !

Gidemem ki ifadeye
Ablacığım hem ağzın bozuk hem milletin anne babasını işin içine katıyorsun hem de yüzsüzsün. Şikâyet edilir, savcılık tarafından soruşturma başlatılır ve ifadeye çağırılırsan; bir gitmezsin iki gitmezsin üçüncüsünde ekip arabasıyla almaya gelirler.

Ablacığım hem ağzın bozuk hem milletin anne babasını işin içine katıyorsun hem de yüzsüzsün. Şikâyet edilir, savcılık tarafından soruşturma başlatılır ve ifadeye çağırılırsan; bir gitmezsin iki gitmezsin üçüncüsünde ekip arabasıyla almaya gelirler.
O zaman görür imtihanı 😂

Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim
Kuzum benim, anladigim kadariyla ilk reglin.

Adet dongusu asagi yukari 10 senede normal duzenine kavusuyor. Yani ilk 10 sene duzensiz, belli belirsiz, agrili ya da agrisiz olmasinin hicbir önemi yok, bu tamamen alisma sureci.

Pihtili kan gelmesi ise oldukca normal icerde birikmis kani atiyor sonucta, korkulacak hicbir sey yok.

Salatalik gibi urunlerin adet dongune herhangi bir etkisi yok korkma.

Anne kaybin icinde basin sagolsun, kadin dogum doktoruna ya da aile hekimine danışarak dogru bilgiler edinebilirsin.

Konudaki sacmaliklara hic girmeyecegim, kucucuk bir kiz yardim beklemisken su yasattiginiz kaos oyle sacma ki, diyecek soz bulamadim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X