benim arkadaşım yok

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
500
365
18
38
En yakın arkadaşlarım memlekette kaldı.burda komşum yok esimin arkadaşlarıyla samimi oldum ne anlattiysam eşine iletmişler.en son kv min gün ortamından bir kızla yakın oldum gelip gittik birbirimize esim istemiyo (ben ne olduğunu öğrendim kızın kocaya kaçarak evlenmişti diyo )onu da kv demiş.bugün gelecekti hazırlık yaptım caya gelecekti gelmedi eşim zaten bahane ariyo bi daha görüşmek yok dedi.cok yalnız hissediyorum kendimi gidecek kapim yok

Son düzenleme:
O kız yani arkadaşım birbirimize gelip gidiyoruz kocaya kaçarak evlenmiş şimdi bir oğlu var yani gençken yapmış nbir hata.onu bahane ediyorlar

O gelecek yada ona gidicem dediğimde suratları beş karış oluyo ya başka kimsem yok haftada bir ya o gelir ya ben giderim çok geliyor onlara.

Anlasilan kv 'den sadece kendisiyle arkadaslik yapmani istiyor..
Ne sacma..
Kacarak evlenmisse ne olmus yani..

Keşke öyle olsa görümcemle gzmeye yürümeye giderler gel demezler bir yere gidecegi zaman tek gider gel çarşıya gidelim dememiştir daha.onun derdi tek kalmami onlara muhtaç olmamı istiyorlar.

O kız yani arkadaşım birbirimize gelip gidiyoruz kocaya kaçarak evlenmiş şimdi bir oğlu var yani gençken yapmış nbir hata.onu bahane ediyorlar

Belki bildikleri baska birsey vardir o kizla ilgili sana soylemiyorlardir. Kacmis olmasi sebep olamaz.

Bana kayinvalidem nisanliyken demisti ki;

Benim cevrem, benim akrabam, benim dostum, benim arkadaşım.. Bak benim diyorum, onlar bana dost sana olmaz. Benim insanim onlar. Bunu bilerek yaklas.

Annem uyardi, onlardan kimseyle arkadas dost olma. Samimi olma. Bir sey biliyor kadin belli ki.

Ben yine anlamadim, evlendim arkadas oldum. Dedigi gibi oldu. A dedim abc duydum. Daha ilk olayda mesafe koydum. Basima bir is gelmedi ama kayinvalideye hak verdim. Onun insaniydi. Onlarin hepsi ayniydi :)

Gel ben senin arkadasin olayim, uzme kendini bunun icin :)

Zamanla cevrenden arkadaş edinirsin. Acele etme. Gidebilirsen halk egitim kurslarina falan git oralardan arkadas edin.

En yakın arkadaşlarım memlekette kaldı.burda komşum yok esimin arkadaşlarıyla samimi oldum ne anlattiysam eşine iletmişler.en son kv min gün ortamından bir kızla yakın oldum gelip gittik birbirimize esim istemiyo (ben ne olduğunu öğrendim kızın kocaya kaçarak evlenmişti diyo )onu da kv demiş.bugün gelecekti hazırlık yaptım caya gelecekti gelmedi eşim zaten bahane ariyo bi daha görüşmek yok dedi.cok yalnız hissediyorum kendimi gidecek kapim yok
Burasi var ya iste.benimde yok napiyim kimseye guvenemiyorum kimse guvenilir degil derdini dokebilecegin arkkadas yok bu devirde

Yalniz kaldiginda insan deliriyor, bakiniz ben. Ben halimden memnunum, bu benim tercihim amenna.
Kiz kocaya kacti diye;
1- niye hata olsun? Tercihi bu. Insanlar kendi dogru yanlis saydiklarini evrensel kanun sayiyo zaar.
2- o kiz kacti diye, seni etkileyecek mi yani bu dusunce nedir acaba? Sanki kotu yola girmis kiz, kaldi ki oyle olsa dahi, insan insandir.

Yalniz kaldiginda insan deliriyor, bakiniz ben. Ben halimden memnunum, bu benim tercihim amenna.
Kiz kocaya kacti diye;
1- niye hata olsun? Tercihi bu. Insanlar kendi dogru yanlis saydiklarini evrensel kanun sayiyo zaar.
2- o kiz kacti diye, seni etkileyecek mi yani bu dusunce nedir acaba? Sanki kotu yola girmis kiz, kaldi ki oyle olsa dahi, insan insandir.

Çok gezmeyi seven bir bayan eşim bunu istemiyo saniyo onunla her gün sokak sokak gezicem ben en başta söyledim ben senin gibi rahat değilim burda yabanciyimm diye o da tamam dedi

Bende ayniyim cnm hic komsum yik ailem uzakta ilk gelsigim gunlerde kafayi yiyecektim evde 1+1 di daralip bunalmami dersin sikintimi dersin aklina turlu turlu seyler geliyo ama simdi alistim

Belki bildikleri baska birsey vardir o kizla ilgili sana soylemiyorlardir. Kacmis olmasi sebep olamaz.

Bana kayinvalidem nisanliyken demisti ki;

Benim cevrem, benim akrabam, benim dostum, benim arkadaşım.. Bak benim diyorum, onlar bana dost sana olmaz. Benim insanim onlar. Bunu bilerek yaklas.

Annem uyardi, onlardan kimseyle arkadas dost olma. Samimi olma. Bir sey biliyor kadin belli ki.

Ben yine anlamadim, evlendim arkadas oldum. Dedigi gibi oldu. A dedim abc duydum. Daha ilk olayda mesafe koydum. Basima bir is gelmedi ama kayinvalideye hak verdim. Onun insaniydi. Onlarin hepsi ayniydi :)

Gel ben senin arkadasin olayim, uzme kendini bunun icin :)

Zamanla cevrenden arkadaş edinirsin. Acele etme. Gidebilirsen halk egitim kurslarina falan git oralardan arkadas edin.

Dediğim gibi burda yabancı odugum için arkadaşlarım ya esimin arkadaşlarının hanımları yada kv min çevresindeki bayanların kızları gelinleri oluyo.ise gitsem kursasa gitsem bağımsız arkadaş edineebilirim ama bu sefer de kızı tanımıyoruz kimdir nedir dicekler:) o zaman da o bahane olacak.eski arkadaşlarımı özledim telde konuşuyoruz ama yüzyüze gibi olmuyo:(

Komsu edindim bir kere gittim onlar geldi sonra bn gitim 4 defa sonra biraktim hep bn gidiydum dedim bana gelmeyene bn niye gidiyim diye onlarda Aten neden gelmeyi kestin diyede sormuyo anlasiln istemiyolr yani yalnizim

Back
X