Benim babam sorumsuz,vurdumduymaz birisi..

çok uzuldum canım ya aglıyorum suan:59::43:yanı hıc bı cozum gelmıyo aklıma nasıl bı ınsanmıs hıc anlamadım ıns bılıyodur bı gun senın evlenmen gerektıgını ,nasıl kıydı elıne hemde o pıslık kadın yuzunden o kadının kocası gormuyo mu sabaha kadar konustuklarını ıns gorurde olaya el atar ,yanı ınsan ıcınden cıkamıyo ,Allah babana akıl fıkır versın ya bı an once evlenıp mutlu olurssun ama gerıde annen kalacak ,aıle buyuklerı el atmıyo mu bu duruma

çok uzuldum canım ya aglıyorum suan:59::43:yanı hıc bı cozum gelmıyo aklıma nasıl bı ınsanmıs hıc anlamadım ıns bılıyodur bı gun senın evlenmen gerektıgını ,nasıl kıydı elıne hemde o pıslık kadın yuzunden o kadının kocası gormuyo mu sabaha kadar konustuklarını ıns gorurde olaya el atar ,yanı ınsan ıcınden cıkamıyo ,Allah babana akıl fıkır versın ya bı an once evlenıp mutlu olurssun ama gerıde annen kalacak ,aıle buyuklerı el atmıyo mu bu duruma

valla ne diyim canim annemin ne bi annesi var ne babasi dedem annem 5 yasindayken ölmüs anneannemde 2004 te, baba tarafindakilerde hepsi ayni amcalarimda böyle 3 amcam var 1 i haric ikiside böyle hepside vurdumduymaz hani derler ya kimseden kimseye fayda yok o misal...keske bi cözüm olsa annemi arkamda birakmayacagim sözlüm annemin yasadiklarini biliyor sohbet ediyorlar sürekli telefonda annem o askerde üzülmesin diye pek anlatmasada o biliyor herseyi biz evlendikten sonra annemi yanina almak istiyor ama annem istemiyor tabi haklida bi bakima o da sürekli gelip gideriz diyor zaten ayni sehirde olcaz seneye temmuz biz kasim da da babam dönüyoruz temelli Türkiye ye :72: sükürler olsun ki

ohh ıyı barı turkıyeye donuyomussunuz annenı arkanda bırakmamıs olcaksın,dogru dıyosun kımsenın kımseye faydası yok olsa bıle baaban degısmeyebılır,senın ıcın cok dua etcem :71:

ohh ıyı barı turkıyeye donuyomussunuz annenı arkanda bırakmamıs olcaksın,dogru dıyosun kımsenın kımseye faydası yok olsa bıle baaban degısmeyebılır,senın ıcın cok dua etcem :71:

cok iyisin gercekten benimde duam bu dünyadaki her derdi olan kisilerle hic eksik etmiycem dualarimi sabretcez biraz napalim annem benim herseyim üzülmesine dayanamiyorum

canım Allah yardımcınız olsun, Rabbim kimseye kaldıramayacağı dert vermez. İnşallah senin ve kardeşinin huzurlu bir yuvası olur, anneciğiniz de yanınızda mutlu olur inşallah.

çok üzüldüm canım inan içim yandı :43:yapacak bişey yok babalık yapmasada adı baba işte !!!atsan atılmıyo satsan satılmıyor durumu bu:5:inşallah evlenirsin mutlu bir yuvan olur babandan görmediğin sevgiyi kendi çocuklarına yaşatırsın eşinle beraber inşallah...babanıda Allah ıslah etsin düşmez kalkmaz bir Allah yazıklar olsun böyle babalara :17:

çok üzüldüm canım inan içim yandı :43:yapacak bişey yok babalık yapmasada adı baba işte !!!atsan atılmıyo satsan satılmıyor durumu bu:5:inşallah evlenirsin mutlu bir yuvan olur babandan görmediğin sevgiyi kendi çocuklarına yaşatırsın eşinle beraber inşallah...babanıda Allah ıslah etsin düşmez kalkmaz bir Allah yazıklar olsun böyle babalara :17:

saol canim benim güzel dileklerin icin ama Allah büyüktür bi yerden cikarir acisini alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demisler bi yerlerden cikarir Allahim ben bisey demiyorum artik sadece zamanin bir an önce akmasini gecmesini istiyorum insallah bizde cok mutlu oluruz

okadar uzuldumki gozlerim doldu okudukca.. bu nebicim babadirda,nebicim insandir Allahim akil fikir versin.. annenize,size cook uzuldum:43: ne yapabiliriz arkadasim?hep susacakmisiniz bu haksizliklara?boyle olaylarda eli,kolu bagli kalmayi hic sevmiyorum:84:ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN:(

okadar uzuldumki gozlerim doldu okudukca.. bu nebicim babadirda,nebicim insandir Allahim akil fikir versin.. annenize,size cook uzuldum:43: ne yapabiliriz arkadasim?hep susacakmisiniz bu haksizliklara?boyle olaylarda eli,kolu bagli kalmayi hic sevmiyorum:84:ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN:(

bende eli kolu bagli kalmayi istemiyorum sevmiyorumda keske bisey yapabilsem :5:

Back
X