Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
kizlar benim saclarim normal sampuanlarda dökülüyor bana dogal sampuan önerebilirmisiniz acaba :26:

canım saç dökülmesi için hiç dermatolaga gittin mi .. benim bir arkadaşımdada bu sorun vardı ona ilaç falan birde kullanması için şampuan vermişti .. çünkü saç dökülmeleri çeşitli sebeplerden dolayı olabiliyor ... stres vitamin ve mineral eksiliği özelliklede b vitamini çinko eksiliğin varsa ...

biz sana çeşitli doğal ürünler öneririz ama önemli olan nedenini bulmak prensessimm

canım ben ve aşkınihanda ruacuttuan kullandık o yüzden seni çok iyi anlayabiliyoruz ne kadar nemlendirsende bi yerde bi eksiklik oluyor benimde tedavi biteli bir yıl oldu .. anneme el yıkama sabunlarını hep zeytinyağlı doğal sıvı aldırırdım hala daha öyle çünkü diğerleri ellerimi maf ediyordu sürekli çantamda nemlendirici ile gezen bir tipim ama benim öyle çok aşırı çatlamalar yok işimi vazeline Cocoa Butter kremi görüyordu şimdi losyon kullanıyorum ama kremi daha iyi

gittim canim hormanlardan dolayi dedi eskisi kadar dökülmüyor hatta yeni sac cikmaya basladi.

gittim canim hormanlardan dolayi dedi eskisi kadar dökülmüyor hatta yeni sac cikmaya basladi.

o zaman tatlım hiç diğer ürünlere bulaşma sana doğal bir saç şampuanı önerelim onu kullan .. bende gliss in şampuanını aldım doğal değil ama içinde argan yağı varmış saçlar için kretain falan bana bayağı sağlam bir ürün geldi içeriğinden dolayı

ben gliss daha hic kullanmadim belki taa eskiden hatirlamyorum bile

yardimci olursa saclarina paylasirmisin bizimle

benim sampuanimda bu kizlar cok menunum simdiye kadar ama dedigim gibi sacimi döküyor dogal bi sampuan bulana kadar bunu kullanmaya devam edicem

az önce selülitlere karsi bundan aldim. selülitim yok gibi ama denemek istedim biliyorsunuz biz kadinlar hic memnun degiliz böyle seylerden

bunu uzun süre önce almistim ama hala duruyor nemli saclara sürüyorsun fön cekmeden önce ki saclar fön cekildiginde dolgun durmasi icin

benim ayaklarim cok kuru kizlar önerebileceginiz bisey var mi acaba :26:

arada bi aklima geldikce kremliyorum ama yetmiyor heralde

denizzz cnm ben bu şampuanı üniversitede düzleştiriciden kırılan saçlarımı onarmak için kullanmıştım, ve çok işime yaramıştı. şampuan, krem, maske , hepsini almıştım. ama birazcık çabuk yağlandırıyordu benim saçlarımı, ki zaten hergün yıkamak zorunda bırakacak kadar yağlıdır saçlarım.

buarada hücre yenileyici olarak kullandığım madecassol ilaca bazen ara verip hametan adlı ilaca geçiş yapıyorum, çünkü cilt alıştığı şeylere tepki vermiyor bisüre sonra, bende alıştırmamak adına böyle yapıyorum. hametanda madecassola eş değer bir ilaçtır bilginiz olsun

denizzz cnm ben bu şampuanı üniversitede düzleştiriciden kırılan saçlarımı onarmak için kullanmıştım, ve çok işime yaramıştı. şampuan, krem, maske , hepsini almıştım. ama birazcık çabuk yağlandırıyordu benim saçlarımı, ki zaten hergün yıkamak zorunda bırakacak kadar yağlıdır saçlarım.

buarada hücre yenileyici olarak kullandığım madecassol ilaca bazen ara verip hametan adlı ilaca geçiş yapıyorum, çünkü cilt alıştığı şeylere tepki vermiyor bisüre sonra, bende alıştırmamak adına böyle yapıyorum. hametanda madecassola eş değer bir ilaçtır bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…