kizlar benim saclarim normal sampuanlarda dökülüyor bana dogal sampuan önerebilirmisiniz acaba :26:
Çok teşekkür ederim denizcim.. bu hafta izinliyim işe dönene kadar iyi edeyim ellerimi benim bi insanda en dikkat ettiğim şeylerden biri ellerin temiz güzel olmasıyken şimdi benim ellerim yüzüne bakılamaz halde.. Araştırırken önerilerini göz önünde bulundurucam...
canım saç dökülmesi için hiç dermatolaga gittin mi .. benim bir arkadaşımdada bu sorun vardı ona ilaç falan birde kullanması için şampuan vermişti .. çünkü saç dökülmeleri çeşitli sebeplerden dolayı olabiliyor ... stres vitamin ve mineral eksiliği özelliklede b vitamini çinko eksiliğin varsa ...
biz sana çeşitli doğal ürünler öneririz ama önemli olan nedenini bulmak prensessimm
gittim canim hormanlardan dolayi dedi eskisi kadar dökülmüyor hatta yeni sac cikmaya basladi.
o zaman tatlım hiç diğer ürünlere bulaşma sana doğal bir saç şampuanı önerelim onu kullan .. bende gliss in şampuanını aldım doğal değil ama içinde argan yağı varmış saçlar için kretain falan bana bayağı sağlam bir ürün geldi içeriğinden dolayı
ben gliss daha hic kullanmadim belki taa eskiden hatirlamyorum bile
yardimci olursa saclarina paylasirmisin bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?