Baska carem yok ki tatlim . Evet evet resmen set var zaten set halindeydi onlar hatta oyle almistim bende hatta sette ya yuz yikama jeli ya h2o vardi ben daha onceden set aldgm icin her ikisi de var hatta gozenek kucultucm de var.) O yuzden bunu kullanicagm bir sure vee sende kullanablrsn canm ikisi de gercekten guzl ve kaliteli markalar .)
Tatlim ben set halinde aliyorum biodermalari genelde cunku cok daha uyguna grliyor yaninda hediyesi okuyor o yuzden tam blmyorm ama 40-50 tl arasindadir diye dusunuyorum. O urun de gercekten guzl sadce lokal olarak gozenek olan bolgeye mercimk tansi kadar alsan hatta daha da az yetiyor . 30 ml ama cook uzun sure gider .)Şu gözenek küçültücü de benim de aklım ya, çok ihtiyacım var öyle bir şeye.Kaça almıştın sen canım?
kızlar ya bişey sorucam, ben bu h20 ile göz makyajımı temizliyorum, sonra kanlanıyor acaba yanlış bişey mi yapıyorum :S
Tatlim eger sebium h2o kullaniyorsan onla temixledikten sonra gozunu yikaman lazim suyla. Sensibio h2o kullaniyorsan kizarma yapmamasi lazim. bu arada yuz yikama jelin varsa bioderma onunla gonul rahatligyla yikayabilrsn benim asiri hassas gozlerime zarar vermiyor yakma bile yapmiyor .)
suan bioderma foaming gel in testerını kullanıyorum canım, sensibio ile temizliyorum ve şuan sol gözüm yanıyo, batıyo ve garip bişey var göz kapağı altında hani it direseği çıkarda canın yanar ya benim göz kapağım öyle acıyo
benimde gözüm bi kere makyaj temizleme sütünden dolayı mikrop kapmıştı gözüm fena şişmişti doktorda almıştım uyanır uyanmaz soluğu o yüzden artık makyajımı dalinle çıkarıyorum
neden öyle oldu ki tatlım ya dikkat etmek lazım ama tabi=)
kızlarr ne yapıyorsunuz nasılsınız kimsecikler yok bakıyorumda =)
bu arada bilyorsunuz ürünlerimi bitirmeye çalışıyordum lakiinn son zamanlarda dipliner ihtiyacım vardı birde gözlerme kalem filan sürerken taşırdığımda kulak pamuğu yardmyla bioderma temzlyordum ve düşününce içim acıdı. kaç paralık ürünü ne için kullanyorum diye. vee doğum günüm yaklaştığı için sevgilime neler istediğimi söylüyordum ki aklma dipliner , rimel ve göz temzleme solysnu da geldi . bugün gittik vee aldık .) çok mutlu olduumm =)
Eki Görüntüle 520181 Eki Görüntüle 520182 Eki Görüntüle 520183
bu arada bu babetlere de bayıldım sizlere göstermek istedim bunu da alıcaz =)Eki Görüntüle 520195
canıımm teşekkür ederim. bunun başka bir modelini daha alıcaz işte çok hoşuma gittiler benim birde nayaa kullanıslılar =)alerji olmuş canım demekki makjayj temizleme sütü gözüme denk geldi farkedemedim bende
güle güle kullan tatlım aldıklarını babetler çok tatlı daha önce görmüştüm ama yaz başında babet stoğu yapınca tekrar almaya gerek duymamıştım
Bsragzdecim ne güzel kullanışlı hediyeler aldırmışsın
Güle güle kullan hepsini.
Ayrıca babetler de pek tatlı yaaa
Vee şimdiden doğum günün kutlu olsuun
canıımm teşekkür ederim. bunun başka bir modelini daha alıcaz işte çok hoşuma gittiler benim birde nayaa kullanıslılar =)
çok saol canım evet ben bayıldım babetlere hatta ikisi arasnda kaldm ama ikisini de alalım dedik çok beğennce . birde antalyada malum babet giyme mevsimi çook uzun =) sürekli benimleler yani .
aldığım ürünlerden de dipliner kullandım çok güzel simsiyah oluyor ve sabah sürdüm pikniğe giittik bu sıcakta akma yapmadı rengi solmadı benden de taam not aldı =) sabhleryn de dipliner i fazla taşırınca kulak pamuğu yardmyla üstten düzelttim ve onu da beğendim ama okuduğm yorumlara göre gözü yakıyormuş . ben gözümü temizlemediğim için böyle ürünlerle sorun yok yani =)
doğum günümü kutladığın içnde çok teşekkür ederim canım=)
tatlım göz şampuanı dedğin şey gözlerini yıkamak için mi onun yerine dalin de kullanabilrsn =)Ben babet giyemeyen biriyim malesef yaa.. İlk kez bu yıl ayağımın rahat ettiği bir model aldım
İçim gidiyor o modellere, bakıp bakıp geçiyorum malesef...
Ama alıştırmak istiyorum kendimi.
Benim de göz şampuanım bitti, rimelim bitti...
Aklımda avenin renkli güneş koruyucusunu da almak var
Ama çok para harcıyorum bi dur demeliyim
tatlım ben kırışıklık kremlerini pek bilmiyorum ama genel olarak nivea önermeyen biriyim. ürünleri güzel değil kaliteli değil. hiç bir işe de yaramıyor hatta düzgün cildi nasıl bir hale sokuyor bilemezsin. babama almıştık Q10 erkekler için göz çevresini jelini göz çevresnine sürdüğü zaman gözleri kızarıyor ve yanıyormuş. onu alınca denememz için kırışıklık engelleyici kremini verdiler hemde taam boy ama babam ne zaman o kremi sürse sivilcesi çıkar .. 48 yaşında adam normalnde sivilcesi filan hiç birşeyi yoktur ama o kremi sürünce çıkıveriyolar o yüzden nivea dan uzak durmanı öneririm. paranı çöpe atmaktan hiç bir farkı yok. fakat annem loreal l'oreal revitalift 10 total repair in gece , gündüz , göz kremini kullanıyor gayette memnun hatta o kremleri kullandığından beri herkes cildine ne yaptığını soruyor . birde güneş kremi almanı öneririm kırışıklık oluşumunu engeller aynı zamanda=)merhaba kızlar aranızda niveaQ10 kullanan var mı?memnunmusunuz?önerirmisiniz? cildim kuru ve göz çevrem çabuk kırışacak,genetik( neler kullanabilirim?tavisyesi olan var mı?
tatlım göz şampuanı dedğin şey gözlerini yıkamak için mi onun yerine dalin de kullanabilrsn =)
avene güneş kremi gayeet güzel ama seni bilirsin tabi :) bu arada bioderma krem düşünrsen genelde nette 3 al 2 öde kampanyaları oluyor3 ürün alabilrsn böylelikle =) 7
tatlım ben kırışıklık kremlerini pek bilmiyorum ama genel olarak nivea önermeyen biriyim. ürünleri güzel değil kaliteli değil. hiç bir işe de yaramıyor hatta düzgün cildi nasıl bir hale sokuyor bilemezsin. babama almıştık Q10 erkekler için göz çevresini jelini göz çevresnine sürdüğü zaman gözleri kızarıyor ve yanıyormuş. onu alınca denememz için kırışıklık engelleyici kremini verdiler hemde taam boy ama babam ne zaman o kremi sürse sivilcesi çıkar .. 48 yaşında adam normalnde sivilcesi filan hiç birşeyi yoktur ama o kremi sürünce çıkıveriyolar o yüzden nivea dan uzak durmanı öneririm. paranı çöpe atmaktan hiç bir farkı yok. fakat annem loreal l'oreal revitalift 10 total repair in gece , gündüz , göz kremini kullanıyor gayette memnun hatta o kremleri kullandığından beri herkes cildine ne yaptığını soruyor . birde güneş kremi almanı öneririm kırışıklık oluşumunu engeller aynı zamanda=)
Aile boyu bakımlısınız canım maşallah
Gözüm mikrop kapınca vermişti şampuanı doktor ama makyaj çıkarmak için de kullanılıyor, ben son dönem hep bu amaçla kullanmıştım
Bir dalin alayım evet
Yani aslında elimde aven güneş koruyucu var şu an yeni almıştım, bu yağsız ya bazen çene ve burun kısmım pul pul oluyor gün içinde. Nemlendirici sürsem bile. Ben de dedim bu renklisi birazcık daha yağlı arada bunu kullanırım cildim çok kurumaz. Ama tabi bu da ayrı bir masraf demek :26:
tatlım göz şampuanı dedğin şey gözlerini yıkamak için mi onun yerine dalin de kullanabilrsn =)
avene güneş kremi gayeet güzel ama seni bilirsin tabi :) bu arada bioderma krem düşünrsen genelde nette 3 al 2 öde kampanyaları oluyor3 ürün alabilrsn böylelikle =) 7
tatlım ben kırışıklık kremlerini pek bilmiyorum ama genel olarak nivea önermeyen biriyim. ürünleri güzel değil kaliteli değil. hiç bir işe de yaramıyor hatta düzgün cildi nasıl bir hale sokuyor bilemezsin. babama almıştık Q10 erkekler için göz çevresini jelini göz çevresnine sürdüğü zaman gözleri kızarıyor ve yanıyormuş. onu alınca denememz için kırışıklık engelleyici kremini verdiler hemde taam boy ama babam ne zaman o kremi sürse sivilcesi çıkar .. 48 yaşında adam normalnde sivilcesi filan hiç birşeyi yoktur ama o kremi sürünce çıkıveriyolar o yüzden nivea dan uzak durmanı öneririm. paranı çöpe atmaktan hiç bir farkı yok. fakat annem loreal l'oreal revitalift 10 total repair in gece , gündüz , göz kremini kullanıyor gayette memnun hatta o kremleri kullandığından beri herkes cildine ne yaptığını soruyor . birde güneş kremi almanı öneririm kırışıklık oluşumunu engeller aynı zamanda=)
tatlım coppertone çok güzel bir marka ve loreal güzel bir marka ona bakabilirsin memnun da kalacağını düşünüyorum=)teşekürler canım.daha da bulaşmam:26: reklamlarda görünce ilgimi çekiyordu.güneş kremi olarak ben coppertone forte kullanıyorum,çok da memnunum.ama kırışıklıklarım baya gülmeden bıle belli.göz altımda 2 ince çizgi oluşmuş,derinleşmesini istemiyorum.aslında amway düşünüyorum ama o da çok pahalı.araştırmaya devam
Mrb kızlarrr nasılsınızzzz
2 haftadır pek takip edemiyorum malesefff ama bugün yeni ürünlerimi kaptığım gibi geldimmmm
Çok komik rakamlara aldım ürünlerimi sanırım ambalajları falan değiştiriği için elden çıkarmaya çalışıyorlar:44:
Eki Görüntüle 521025
Fa Yoğurtlu ballı duş jeli: Sık sık kullanırım kendilerini
Pantene onarıcı bakım kremiiğer serilerini denedim ama bu serinin bakım kremini ilk defa denicem
Pantene normal ve kalın telli saçlar için saç kremi: Normalde Gliss kullanıyordum ama bu kremi halamda denedim ve çokkkkkk beğendim. Saçlarımı yumuşacık yaptı. İndirimde olduğunu görünce kaptım
Pantene doğal sentez serum:Eve gelir gelmez hemen saçıma sürdüm. İlk izlenimim olumlu, saç uçlarım yumuşacıkkk
Yüz temizleme fırçası:Yüz yıkama jelimi bu fırçayla kullanıyorum, cildi ölü derilerden arındırdığına inanıyorum
Kardeşime aldığım Flormar cart turuncu oje
saol tatlm =)
ne vermişti doktor merak ettim ama dalin de çok güzel makyaj çıkarıyor hem fyatı da uygun hemde minnacık bebkler bile kullanabiliyor hatta istersen yeni doğan şampuanı alırsın daha da güzel olur =)
kuruyup pullanma oluyorsa avene renkli de etkilemiyor tatlım pek aksine renkli olduğu için suratın kuruduğnda sürdüğünde bile hoş durmuyor. suratın pul pul oluyorsa çook az başka bir nemlendirici kullanabilrsin la roche dan yarm saat önce filan gece yatmadan önce . sırf bu yüzden alcaksan boşuna masraf yapma bence. =)
Mrb kızlarrr nasılsınızzzz
2 haftadır pek takip edemiyorum malesefff ama bugün yeni ürünlerimi kaptığım gibi geldimmmm
Çok komik rakamlara aldım ürünlerimi sanırım ambalajları falan değiştiriği için elden çıkarmaya çalışıyorlar:44:
Eki Görüntüle 521025
Fa Yoğurtlu ballı duş jeli: Sık sık kullanırım kendilerini
Pantene onarıcı bakım kremiiğer serilerini denedim ama bu serinin bakım kremini ilk defa denicem
Pantene normal ve kalın telli saçlar için saç kremi: Normalde Gliss kullanıyordum ama bu kremi halamda denedim ve çokkkkkk beğendim. Saçlarımı yumuşacık yaptı. İndirimde olduğunu görünce kaptım
Pantene doğal sentez serum:Eve gelir gelmez hemen saçıma sürdüm. İlk izlenimim olumlu, saç uçlarım yumuşacıkkk
Yüz temizleme fırçası:Yüz yıkama jelimi bu fırçayla kullanıyorum, cildi ölü derilerden arındırdığına inanıyorum
Kardeşime aldığım Flormar cart turuncu oje
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?