• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim başıma asla gelmez derdim..başkalarını yadırgardım başıma geldi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi serenal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemen ayrıl degerini bilen biriyle birlikte ol...onu çekmeye ne mecburiyetin var?mantıklı ol..sevgi karın doyurmuyor...bu işin sonrasıda var

ailene uygunsa git tanış seni tanımalarına fırsat ver erkek arkdaşın da ailenle tanışsın biz böyle yaptık

yorumun için çok teşekkür ederim.. mutlu olmanıza çok sevindim umarım daha da çok mutlu olursunuz..banada bir ışık yakmış oldun..
ben zaten şu an kendisindenayrılmayarak bile yeterince kendimden fedakarlık yapıyorum onun iiçin.. duruma bakıcam.. kafamı toparlıycam.. ve biraz daha bu şekilde giderse yüzümü bile görmesine izin vermiycem..

benim ailem modern bir aile, benim mutlu olmam için ellerinden geleni yapıorlar.. kendileri bilir.. bu istenmeme olayına pek alışkın değilim.. gururum kırılıo.. en sonunda yalvarsalar olmayacak duruma ben getireceğim..

hemen ayrıl degerini bilen biriyle birlikte ol...onu çekmeye ne mecburiyetin var?mantıklı ol..sevgi karın doyurmuyor...bu işin sonrasıda var

tubicik bazen çok hırslanıyorum, hepsine ders vermek istermiscesine ayrılıyorum ondan, bağırıyorum.. arama beni! bittiiiiiiiiiiii die bağırıyorum.. seni istemiyorum.. yoruldum, sıkıldım, bıktım....
telefonumu kapatıyorum.. sonra içime bir huzur çöküyor 10 dakika.. ohh diyorum
sonra?
sonra ben ağlamaya başlıyorum.. neden diye?sonra o aramaya başlıyor.. geliyor onu görüyorum gözleri dolmuş..
sonra güzel güzel konuşmaya çalışıyorum..
bak hayatım, ilk ayrılan biz değiliz..başkasını da seviyor insan, ilerde sorun yaşarız.. ailen le aran açılıcak benim yüzümden.. değmez.. mutlu olmayız diyorum
AMA OLMUYOOOOOO

Anladığım kadarıyla bayağı bir kültür farkı var arada, işin acı tarafı senin ailen onunkine nazaran daha farklıyken, bu ilişkiye saygı duymayan tarafta maalesefki karşı taraf oluyor.
Kim olursa olsun, ne olursa olsun, kocaman yürekli, kocaman sevgili, herşeyden önemlisi kocaman dünya görüşü olan insanlarla birlikte ol. Dünyaya at gözlükleriyle bakan, hep önyargıyla yaklaşan, dargörüşlü insanlarsa eğer, seni yer bitirirler. ınşallah öyle değillerdir..Sende sevgini tüketirsin sürekli saldırılır ve eleştirilirsen. Üstelik aileler arasında yaşam farkı varsa ve kalkıp ailenide eleştirirlerse hepten dayanamazsın, bu yüzden sana iki kere düşün diyorum...

yaa laylaylom.. bana okadar ters gelirdi ki bu durum,kendi çevremde duyduğum zaman kızın başka birini bulamıycak kadar çirkin olduğunu yada aciz olduğunu yada aptal olduğunu düşünürdüm.. öyle düşünürken başıma geldi.. hemde biz bu ilişkiye nasıl başladık? nasıl bu kadar bağlandık? nasıl bu durumlara geldik?hiç bişey anlamadık bile..
şimdi; asla!! hayatta olmaz! imkansız! bana uymaz! ben yapmam!! gibi kelimeleri, cümleleri hayatımdan çıkardım.. insanın basireti bağlanıyor..
EEE tabi ben Pınar Altuğ değilim oda Yağmur Atacan değilki istediğimiz gibi yaşayalım hayatımızı.. Türkiye de ilişkini rahat yaşabilmek, hayatını kendii istediğin gibi yönlendirmek için illa ki ünlü mü olmak gerek acaba?

aynen ya çok haklısın.

ailene uygunsa git tanış seni tanımalarına fırsat ver erkek arkdaşın da ailenle tanışsın biz böyle yaptık

3 yaş ta yaş farkı mı? loveli bizim aramızda 5 yaş fark var.. ailesinin karşı olduğunu bile bile nasıl gidip tanışabilirim ki? benim için normalde zor bir durumken, şu an ki hali daha da zor :gitme:

Kayınvaldem de kayınpederimden 5 yaş büyük..
Bence 4-5 yaş fark çok ta önemli değil...
Tek sorununuz bu olsun canım..opuyorumnanaktan

Anladığım kadarıyla bayağı bir kültür farkı var arada, işin acı tarafı senin ailen onunkine nazaran daha farklıyken, bu ilişkiye saygı duymayan tarafta maalesefki karşı taraf oluyor.
Kim olursa olsun, ne olursa olsun, kocaman yürekli, kocaman sevgili, herşeyden önemlisi kocaman dünya görüşü olan insanlarla birlikte ol. Dünyaya at gözlükleriyle bakan, hep önyargıyla yaklaşan, dargörüşlü insanlarsa eğer, seni yer bitirirler. İnşallah öyle değillerdir..Sende sevgini tüketirsin sürekli saldırılır ve eleştirilirsen. Üstelik aileler arasında yaşam farkı varsa ve kalkıp ailenide eleştirirlerse hepten dayanamazsın, bu yüzden sana iki kere düşün diyorum...

Evet, ama birlikte olduğum insan çok uyumlu, çok olgun çalışkan düzgün bir çocuk, onun ne suçu var diye düşünüyorum bazen.. sözde oğullarını düşünüyorlar:)) onlar beni kötülemeye çalışıyorken ben, erkek arkadaşım onlara düşman olmasın die, ailesine hak veriyormuş gibi davranmaya çalışıyorum.. işte aramızdaki fark bukadar ortada..
erkek arkadaşımda hiç aptal bir çocuk değil herşeyin farkında tabiki.. o okumuş etmiş, kendini yetiştirmiş, ailesinden uzun süre ayrı yaşamış üniversitede ve lisede yatılı kalmış

aman gönüller bır olsun yeter,
yanında cok buyuk durmuyorsun demı?

sana bı sorum var

'' evlenmek konusunda ikimiz de korkuyoruz ''
demıssın,

peki ailesının senı sevıp kabullenmesını neden ıstıyorsun o halde?????

yavastan yavastan yerını mı yapıyorsun daha nasıl net sorabılırım? cok celıskılı konusmussun
ıstemem yan cebıme koy derler buna atalarımız kuşum.

bıze laf salatası yapma bari

kandırıldıgımı hıssettım vallahı şurada şu 5 dakika içinde

keşke konunla ilgilenmeseydim

cocugun aılesı olsam ben de senı sırf bu yüzden istemezdim
haklılar yani aslında sebep yaş da değil sanırım.

:olmaz:

Evlilikten bahsettiğimizde ikimizde korkuyoruz. özellikle hayatımda istenmemek nedir bilmediğim için ailesinin beni istememesi bana çok tuhaf gelio ve bu şekilde bir evlilik yapmak istemiyorum.

bence arada gerçek bir bağ, uyum, sevg,i anlayış var ise , ve sen ondan o da senden emin ise sıkı sıkı tututunun birbirinize...
farkında mısınız bilmem ama, artık aşk yok denecek kadar az ve çoğu kişi için mucize iken tutunun birbirinize...yeter ki kararlı olun siz...engelleri zamanla aşarsınız...yoksa ilerde keşke dersen,yıllarca onun bu aşkın izleri ve pişmanlığı bırakmaz yakanızı....
dediğim gibi gerçek olduğuna inandığınız bir sevgi ve bağlılık ise bu,hiç durma koş peşinden...opuyorumnanaktan3-4 yaş farkı vs hikaye...

saol cnm böyle saglam bır cevap beklıyordum merak etme sen yengecsın bırakmazsın onu,
o da bır sekılde ıkna eder etmesse ınat yapar devam eder ılıskınız

zaten 5 yas cok degıl aılesınle de tanısma aranızda yuzuk takın

nadya cım; bende burçlara çok inanırım.. bakalım bu ilişkinin sonu ne olucak:) sık sık yazıcam artık başıma gelen şeyleri.. dilerim bundan fazlasını görmem ama içimden bir ses bu ne ki diyor? Allahım gerçekten hiç derdim yoktu benim.. mutlu mesut bir kızdım.. herkes özenirdi, rahatlığıma, yaşantıma, aileme, kendime olan özgüvenime..

şimdi resmen bir halsizlik çöktü üstüme..
kafamda beni rahatsız eden o istenmeme düşüncesi var sürekli
en eğlenceli anlarda
kahkahalar atarken bile...
bi yerde bişey var beni içten içten kemirip rahatsız eden..

sana bı sorum var

'' evlenmek konusunda ikimiz de korkuyoruz ''
demıssın,

peki ailesının senı sevıp kabullenmesını neden ıstıyorsun o halde?????

yavastan yavastan yerını mı yapıyorsun daha nasıl net sorabılırım? cok celıskılı konusmussun
ıstemem yan cebıme koy derler buna atalarımız kuşum.

bıze laf salatası yapma bari

Alakaya bak...kafamçokkarıştı

Evlilikten korkmak bu mesele yüzünden gelecek tepkiler yüzünden, kafaları kurcaladığındandır büyük ihtimalle..

Sevdiği bir insan,kolay kopamıyorlar şu an.Elbette insan evlenmeyi düşündüğü kişinin ailesi ile de iyi olmak,benimsenmek ister...

Laf salatası benzetmesi gereksiz oldu....

cocugun aılesı olsam ben de senı sırf bu yüzden istemezdim
haklılar yani aslında sebep yaş da değil sanırım.

:olmaz:

taramalı tüfek gibisin nadya....
biraz dinlen, nefes al istersen....
hoşlanmadığın konuya yazmak için acele etme ...
konu sahibinin kendine olan güveni seni neden bu kadar rahatsız etti ki...

Back
X