Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailene uygunsa git tanış seni tanımalarına fırsat ver erkek arkdaşın da ailenle tanışsın biz böyle yaptık
hemen ayrıl degerini bilen biriyle birlikte ol...onu çekmeye ne mecburiyetin var?mantıklı ol..sevgi karın doyurmuyor...bu işin sonrasıda var
yaa laylaylom.. bana okadar ters gelirdi ki bu durum,kendi çevremde duyduğum zaman kızın başka birini bulamıycak kadar çirkin olduğunu yada aciz olduğunu yada aptal olduğunu düşünürdüm.. öyle düşünürken başıma geldi.. hemde biz bu ilişkiye nasıl başladık? nasıl bu kadar bağlandık? nasıl bu durumlara geldik?hiç bişey anlamadık bile..
şimdi; asla!! hayatta olmaz! imkansız! bana uymaz! ben yapmam!! gibi kelimeleri, cümleleri hayatımdan çıkardım.. insanın basireti bağlanıyor..
EEE tabi ben Pınar Altuğ değilim oda Yağmur Atacan değilki istediğimiz gibi yaşayalım hayatımızı.. Türkiye de ilişkini rahat yaşabilmek, hayatını kendii istediğin gibi yönlendirmek için illa ki ünlü mü olmak gerek acaba?
ailene uygunsa git tanış seni tanımalarına fırsat ver erkek arkdaşın da ailenle tanışsın biz böyle yaptık
burclarınız ne sorması ayıp?
Anladığım kadarıyla bayağı bir kültür farkı var arada, işin acı tarafı senin ailen onunkine nazaran daha farklıyken, bu ilişkiye saygı duymayan tarafta maalesefki karşı taraf oluyor.
Kim olursa olsun, ne olursa olsun, kocaman yürekli, kocaman sevgili, herşeyden önemlisi kocaman dünya görüşü olan insanlarla birlikte ol. Dünyaya at gözlükleriyle bakan, hep önyargıyla yaklaşan, dargörüşlü insanlarsa eğer, seni yer bitirirler. İnşallah öyle değillerdir..Sende sevgini tüketirsin sürekli saldırılır ve eleştirilirsen. Üstelik aileler arasında yaşam farkı varsa ve kalkıp ailenide eleştirirlerse hepten dayanamazsın, bu yüzden sana iki kere düşün diyorum...
Kayınvaldem de kayınpederimden 5 yaş büyük..
Bence 4-5 yaş fark çok ta önemli değil...
Tek sorununuz bu olsun canım..opuyorumnanaktan
Evlilikten bahsettiğimizde ikimizde korkuyoruz. özellikle hayatımda istenmemek nedir bilmediğim için ailesinin beni istememesi bana çok tuhaf gelio ve bu şekilde bir evlilik yapmak istemiyorum.
saol cnm böyle saglam bır cevap beklıyordum merak etme sen yengecsın bırakmazsın onu,
o da bır sekılde ıkna eder etmesse ınat yapar devam eder ılıskınız
zaten 5 yas cok degıl aılesınle de tanısma aranızda yuzuk takın
sana bı sorum var
'' evlenmek konusunda ikimiz de korkuyoruz ''
demıssın,
peki ailesının senı sevıp kabullenmesını neden ıstıyorsun o halde?????
yavastan yavastan yerını mı yapıyorsun daha nasıl net sorabılırım? cok celıskılı konusmussun
ıstemem yan cebıme koy derler buna atalarımız kuşum.
bıze laf salatası yapma bari
cocugun aılesı olsam ben de senı sırf bu yüzden istemezdim
haklılar yani aslında sebep yaş da değil sanırım.
lmaz: