• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim başıma asla gelmez derdim..başkalarını yadırgardım başıma geldi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi serenal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana bı sorum var

'' evlenmek konusunda ikimiz de korkuyoruz ''
demıssın,

peki ailesının senı sevıp kabullenmesını neden ıstıyorsun o halde?????

yavastan yavastan yerını mı yapıyorsun daha nasıl net sorabılırım? cok celıskılı konusmussun
ıstemem yan cebıme koy derler buna atalarımız kuşum.

bıze laf salatası yapma bari

nasıl yani? neden bu saate kadar oturup bu konu üstüne konuştuğumu sanıyorsunuz?hiç yok yere???? aramızdaki yaş farkından dolayı evet korkuyoruz evlenmekten, evlenmekten korkmak demek evlenmeyi istemiyorum demek mi????

okadar çok sebebim var ki korkmak için.. ailesi var en başta...

BUNA NEDEN BUKADAR ŞAŞIRDINIZ ANLAYAMADIMMM

taramalı tüfek gibisin nadya....
biraz dinlen, nefes al istersen....
hoşlanmadığın konuya yazmak için acele etme ...
konu sahibinin kendine olan güveni seni neden bu kadar rahatsız etti ki...

güvensin kendine elalemın guvenınden bana ne? allaskına sızı rahatsız etmıstır belkı
benım dedıgımden farklı bır yorum katmıssınız hayır olsun.
benım bahsettıgımse;

güvenden öte burda çelişki var

bı yerde dıyor kı evlılık korkutuyor

hemen aynı cumlede dıyor kı aılesı benı ıstemıyor

ben artık cevaplamıycam yazısını cunku bızı kandırıyor
önce bıze dürüst olsun evet cocugun aılesı benı kabullensın ben de evlenmek ıstıyorum desın bana korkuyrum numarası yapmasın burada da bıze bu laflarla kandırmaya calısmasın, cocuk bıde kucuk hadı buyuk olsa tamam dıycem mınıcık cocuk 24 yasında sense 29 ooh masalah. neyse kolay gelsın burc murc hıkaye cocuk daha mınıcık sana göre.

ailesi neden istemiyo peki bi nedeni yok mu
hem erkekler geç olgunlaşır derler sen sevsende bu ilişki yürüyo mu
bence bunu gözlemle

Dediğin gibi asla asla dememek gerek. İnsan yadırgadığı bir çok şeyi yaşayabiliyor.
Birbirinizi sevip anlaşıyorsanız 5 yaş fazla sayılmaz.
Ailesi tanıştığınızda ikna olur. Kim olsa başta reddetmesi normaldir.
İkiniz kendi aranızda sorun etmeyecekseniz, hiç haketmediğin halde bu yüzden eziklik hissetmeyeceksen neden olmasın?
Etrafında çok insan olabilir ama sevgi kolay bulunmuyor.
Hayırlısı olsun diyorum.

Nadya senin yazdıkların çelişkili..önceki mesajlarda önemli değil o yaş farkı diyordun şimdi de 24 yaşında çocuk ufacık demeye başladın.
Tek inanmayan sensin..Cümleyi iyi anlayamamışsın..Çelişkili hiç bir şey yok konu sahibesinin yazdıklarında..zemuszemus

benimde görümcem 41 yaşında eşi ise 34 yaşında çokta mutlular...

güvensin kendine elalemın guvenınden bana ne? allaskına sızı rahatsız etmıstır belkı
benım bahsettıgımse;

önce bıze dürüst olsun evet cocugun aılesı benı kabullensın ben de evlenmek ıstıyorum desın bana korkuyrum numarası yapmasın burada da bıze bu laflarla kandırmaya calısmasın, cocuk bıde kucuk hadı buyuk olsa tamam dıycem mınıcık cocuk 24 yasında sense 29 ooh masalah. neyse kolay gelsın burc murc hıkaye cocuk daha mınıcık sana göre.

ailesinin kabullenemesi bu aşamada iken de olsa.. ve onu günümüz evliliklerinden az çok bilgisi olan bir bayan olarak evlenmekten çekinceleri olması gayet doğal değil mi....

insanları yaralamak ,aşağıya çekmeye çalışmak için gereksiz ve yersiz bir konu ....

canım kararı sen vereceksin ben eşimden büyüğüm
abim yengemden 5 yaş küçük
kız arkadaşımın sevgilisi kendinden 5 yaş küçük önemli olan aileniin uyumu çocuğun duruşu bunu sen daha iyi anlarsın biz ayrılmayı hiç düşünmedik eşimle nasıl ikna ederizdedik çünkü eşimin ailesi ile ailem uyumlu benzer yaşantıya sahip aynı eğitim seviyesine sahibiz yaşantılar benzer bunları düşün artı eksi hesabı yap sevgiler

benım bahsettıgımse;

nadya sen ne ictin canim, iyi kafa yapmis bende icsem?kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
korkmak, evlenmek istemiyorummu demek:sinifsinif:
kücücük cocuk ???:uhm:
hem niye kandirsin,kimi kandiriyo anlamadimbenneyaptımki

burda önemli olan yaş farkı değil sizin kafalarınızın uyuşması
benim sevgilim benden 2 yaş küçük ama öyle olgundur ki sanırsın 35 yaşında
aslında yaşa değil kafa yapısı ve anlaşmaya bakacaksın
sen 29 yaşında biri olarak 24 yaşındaki sevgilinle anlaşabiliyor musun senin yanında çocuk gibi mi davranıyor yoksa onunla birlikteyken yaş farkını hissetmiyor musun sen bunlara bak önce canım
siz anlaştıktan sonra her türlü ailesi kabul eder
şuan seni tanımıyorlarmış tanışınca sizin ne kadar uyuştuğunuzu da aileye göstermeye çalış
öncelikle sen emin misin bu ilişkiden onu düşün
eğer sen eminsen zaten her şekilde başkalarını da ikna edersin

herkese teşekkür ederim yorumlarınız bana çok cesaret verdi.. ben seviyorum elimden geleni yapıcam umarım pişman olmam.. ama çok zor bir durum..
Umarım hiçbiriniz, hiçbirinizin çocuğu yada sevdiği bunu yaşamak zorunda kalmaz..
şimdi yatıyorum herkese iyi geceler..

Nadya gereksiz bir sürtüşme yarattın.. ama sanada iyi geceler

Son düzenleyen: Moderatör:
burda önemli olan yaş farkı değil sizin kafalarınızın uyuşması
benim sevgilim benden 2 yaş küçük ama öyle olgundur ki sanırsın 35 yaşında
aslında yaşa değil kafa yapısı ve anlaşmaya bakacaksın
sen 29 yaşında biri olarak 24 yaşındaki sevgilinle anlaşabiliyor musun senin yanında çocuk gibi mi davranıyor yoksa onunla birlikteyken yaş farkını hissetmiyor musun sen bunlara bak önce canım
siz anlaştıktan sonra her türlü ailesi kabul eder
şuan seni tanımıyorlarmış tanışınca sizin ne kadar uyuştuğunuzu da aileye göstermeye çalış
öncelikle sen emin misin bu ilişkiden onu düşün
eğer sen eminsen zaten her şekilde başkalarını da ikna edersin

Baileys, daha öncede erkek arkadaşım olmuştu ama bukadar iyi anlaşmamıştım.. yanında bukadar iyi vakit geçirmemiştim.. bende biraz çocuk ruhlu bir insanım, oda yaşıtlarına göre daha olgun biri bu şekilde birbirimize yaklaşmış oluyoruz karakter bakımından

yorumun için çok teşekkürler.. iyi geceler

Baileys, daha öncede erkek arkadaşım olmuştu ama bukadar iyi anlaşmamıştım.. yanında bukadar iyi vakit geçirmemiştim.. bende biraz çocuk ruhlu bir insanım, oda yaşıtlarına göre daha olgun biri bu şekilde birbirimize yaklaşmış oluyoruz karakter bakımından

yorumun için çok teşekkürler.. iyi geceler

o zaman evlilik seni korkutmasın rahat ol sıkma canını tatlım iyi geceler..

Nadya senin yazdıkların çelişkili..önceki mesajlarda önemli değil o yaş farkı diyordun şimdi de 24 yaşında çocuk ufacık demeye başladın.
Tek inanmayan sensin..Cümleyi iyi anlayamamışsın..Çelişkili hiç bir şey yok konu sahibesinin yazdıklarında..zemuszemus

desteğin için teşekkür ederim..a.s.

çocuğun yaşı 24 olabilir,ama dirayetli,ne istediğini bilen biriyse bence birşey farketmez....35 yaşında olup sünepe olacağına 24 yaşında olup tuttuğunu koparan cinsten olsun yeter...

Sünepeeeealkisalkisalkis
Bravo arkadaşım çok doğru kelime kullanmışsın tam da yerinde olmuş
Uzun zamandır duymamıştım ben bu kelimeyi unutmuşum
hehehheee güzel yorum valla

hakkında hayırlısı olsun canım ama sanırım bu yaş konusu ilerde sorun yaratabilir sonuçta kendi ayakları üzerinde durabilen mevki sahibi birisisiniz ve mantıklı kararlar alabilecek yaştasın ama araya aşk girince nedense bu mantık başını alıp gidiyor hayatımızdan... gelecek senin gecleceğin sonradan pişman olacağın bi karar almaman dileğimdir...

EŞımın aılesı kÜÇÜk bı kasaba hatta kÖyde yaŞıyorlar. Orda kızlr 15 ınde en geÇ 16 da evlenıyorlar.kÜltÜr olarak o kadar farklıyız kı bazen mantıĞım kaldırmıyor farklılıkları. Bız Çok baĞıyız bırbırımıze onlar Öyle deĞıller.
Ben eŞımden ıkı yaŞ bÜyÜĞÜm. 3 seneye yakın nıŞanlı kaldık. Ben 26 o 24 ıdık evlendıĞımızde. Haaa bu arada meshep farkımızda vardı. Aılesı benı ıstemeye gelecekleı akŞam ÖĞrendıler meshebımı. Şımdıkı eŞıme sÖylemeden getırmeyeceksın onları bılerek gelsınler dedım. Ve sÖyledı sadece gÜlÜmsemıŞler ne farkeder oĞlum demıŞler.
NıŞanlıyken sorun yaŞadım hemde Çok ama benı ıstemedıklerı ıÇın meshebımden yada yaŞımdan deĞıl. Dedımya bız Çok baĞlıyız onlar Çok soĞuklar. Ve Çok adet yerıne gelmedı.
Onun dıŞında toplamda 5 6 senedır bırlıkteyız.
1 kere bıle kırıcı laflarını duymadım. Ne meshep ne yaŞ ne baŞka bırŞey. Tek derdım kendı hallerınde kendılerı ıÇın yaŞayan ınsanlar olmasından dolayı yaŞanan sıkıntılardı.
EŞımle benım aramdada hıııÇ ama hııÇ bahsı bıle geÇmedı Çok ŞÜkÜr. Çok mutluyum.
YaŞ Önemlı deĞıl Önemlı olan ınsanların olgun adam gıbı adam olmaları.
KÜltÜr farkı mutlaka olacaktır az Çok ÇÜnkÜ farklı aıle farklı yaŞantılar.
Önemlı olan onları evın ıÇıne sokmamak.

gönüller bir olsun yeter

24 yaşındaki erkek çocuk değil kendi kararlarını kendisi verebilir

ailesinin istememe sebebi yaşında ve seni tanımadıgından ileri geliyordur..bunlar aşılacak şeyler ama zaman ve sabır gerekli... sizde bunlar varsa neden olmasın

aileler konuşur durur, en son yine çocuklarıının istediği olur

eninde sonunda isteyecekler:lepi:

Back
X