Ailesi arkadaşlarında dediği gibi sizi tanımadığı için ilk duyduklarında tepki göstermiş olabilir ,bu da normal bir durum ,
Ama asıl benim dikkatimi çeken ,ve Önemli gördüğüm ;Sizi İstemeyen sevdiğiniz kişinin ailesi ama sevgilinizde korkuyor (evlenme konusu açılınca ikimizde korkuyoruz demişsin) demekki oda ailesine karşı gelecek cesareti gösteremiyor. .Burada onun daha cesaretli olup ,size bu konuda güven vermesi gerekiyor ama anladığım kadarı ile bunu yapamıyor.. Ailesini ikna edebileceğini düşünmüyor.. sanırım
Bende eşimden 1 yaş büyüğüm ..Evet şuana kadar hiç bir sorun yaşanmadı.. Eşimden yaşımla ilgili hiç bir şey duymadım. Hatta bazen ben yaparım espirisini ben senden daha büyüğüm bunedenle ben daha iyi bilirim. yada benim dediğim olur falan derim..Ama sizin yaş farkınız daha fazla Biz evlendiğimizde eşim 28 yaşındaydı..
Ayrıca bunun şöyle bir payı vardır. İlişkinizde siz daha ağır basacaksınızdır mutlaka, sizin yaşanmışlıklarınız ,hayata bakışınız, daha fazla olacaktır.Eğer sizi kaldırabilecek bir erkek se devam edin.. Ama Siz kendiniizden daha olgun,zaman gelecek sizin yerinize kararlar alabilecek, kriz yönetecek biri eşinizolsun istiyorsanız ,bu durumda biraz zor olur..