• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim başıma asla gelmez derdim..başkalarını yadırgardım başıma geldi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi serenal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 Yaş kadın büyük olunca göze batıyor tabi. Sen her ne kadar aştık bu ilişkimizde önemli değil desende mutlaka öneminin olacağı birgün gelecektir.Kadınlar zaten erkeklerden önce olgunlaşıyorlar. Bunu da geçtim. Sen bu yükün altına girebilir miyim diye soruyorsun ama burda asıl mesele sevgilinde bakalım o bu sorumluluğu alıp ailen ile senin aranı yapabilecek kapasitede bir kişiliğe ve sevgiye sahipmi. Bence erkek arkadaşına göre davranmalısın. Yoksa çok yorulabilrisin ve yenilebilirsin.

Ailesi arkadaşlarında dediği gibi sizi tanımadığı için ilk duyduklarında tepki göstermiş olabilir ,bu da normal bir durum ,
Ama asıl benim dikkatimi çeken ,ve Önemli gördüğüm ;Sizi İstemeyen sevdiğiniz kişinin ailesi ama sevgilinizde korkuyor (evlenme konusu açılınca ikimizde korkuyoruz demişsin) demekki oda ailesine karşı gelecek cesareti gösteremiyor. .Burada onun daha cesaretli olup ,size bu konuda güven vermesi gerekiyor ama anladığım kadarı ile bunu yapamıyor.. Ailesini ikna edebileceğini düşünmüyor.. sanırım
Bende eşimden 1 yaş büyüğüm ..Evet şuana kadar hiç bir sorun yaşanmadı.. Eşimden yaşımla ilgili hiç bir şey duymadım. Hatta bazen ben yaparım espirisini ben senden daha büyüğüm bunedenle ben daha iyi bilirim. yada benim dediğim olur falan derim..Ama sizin yaş farkınız daha fazla Biz evlendiğimizde eşim 28 yaşındaydı..
Ayrıca bunun şöyle bir payı vardır. İlişkinizde siz daha ağır basacaksınızdır mutlaka, sizin yaşanmışlıklarınız ,hayata bakışınız, daha fazla olacaktır.Eğer sizi kaldırabilecek bir erkek se devam edin.. Ama Siz kendiniizden daha olgun,zaman gelecek sizin yerinize kararlar alabilecek, kriz yönetecek biri eşinizolsun istiyorsanız ,bu durumda biraz zor olur..

Kızlar selam;
Yorumlar için herkese teşekkür ederim.. ama biz ayrıldık..
Tam 1 hafta oldu ayrılalı, henüz yeni yeni kendime geliyorum ancak şimdi yazabildim..Bana ailesini kırmak istemediğini ama benden de ayrılmak istemediğini söyledi.. Bende beni birdaha arama lütfen dedim.. o gün yanından kalktım ve gittim.. onunla konuşurken gayet soğuk kanlı ve sakindim.. Ailesinin haklı olduğunu ve bu işin olmayacağını söyledim ve yanından ayrıldım.. sonrası çok zor oldu benim iiçin:(( her gün arıyor ama artık telefonlarını açmıyorum.. açmayacağım..

Canım sen en doğrusunu bilirsin tabi..
Dilerim hep böyle kararlı olursun..

buucuu cum tüm gücümle karşı çıkıyorum.. üstelikde bu aralıkta askere gidicek ve benim onu beklememi istiyor, bu ne bencillik ya? hem ailesi üzülmesin.. hem ben onu 5 ay boyunca bekleyeyim.. peki sonra diyorum birşey diyemiyor.. tek söylediği seni çok seviyorum ayrılamam.. bu nasıl sevgiymiş???
askere giden erkekte nasıl değşimler oluyor? ilişkiler nasıl etkileniyor tecrübesi olan var mı?

hakkında en hayırlısı neyse o olsun.ama ailede, eş kadar önemli diye düşünüyorum.bekarken önemli olan sadece kocamdır,onunla mutlu olayım yeter diye düşünüyordum.,ama şuan tam tersini düşünüyorum.bu nedenle sen de iyi düşün.
askerlikle ilgili sorduğun soru için bu konu aşağıda linkini verdiğim topicte tarışılıyor,istersen oraya bir gözat.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/323565-askere-gittiklerinde-degisiyorlar.html

İyi düşünmen lazım..Sonunda pişmanlık yaşayacaksan bence başında pişmanlık yaşamak daha iyi..
Aileler de araya girince zor biraz..Bir gün mutlaka ailesini dinleyecektir. Bence üzüleceksen şimdi üzül..
Yüreğinin sesini dinle ve keşke demeyeceğin bir karar ver..

Askere gitmesine çok az kaldı... gitmeden onunla görüşmelimiyim yoksa bu tutumumu devam mı ettirmeliyim bilmiyorum.. severek ayrılmak ne kadar zor..

Askere gitmesine çok az kaldı... gitmeden onunla görüşmelimiyim yoksa bu tutumumu devam mı ettirmeliyim bilmiyorum.. severek ayrılmak ne kadar zor..

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım
Allah yar we yardımcınız olsun

Back
X