Benim başıma gelmez dedim

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.338
428
Aşk acısı çekenlere hiç inanmazdım abartıyolar insan biri için bu kadar acı çekmez dedim insan başına gelmeden anlamıyomuş işte sevgilim seni daha fazla üzmek istemiyorum bi iyiyiz bi kötü askere gidicem orda dayanamam bu duruma bize bişey olursa napıcam gelememde sürekli dedi arada nasıl olduğumu falan soruyo ama ayrıldı işte benden resmen acı çekiyorum biliyorum o da üzülüyo kızlar sizce mesaj atmalı mıyım çok üzülüyorum ortada ayrılığı getiricek büyük bi neden göremiyorum askerlik stresi falandır diye düşünüyorum hep belkide kendimi teselli ediyorumdur napmalıyım sizce dün gece uyuyamadım hiç şuanda garip bi ruh halindeyim saçma yazdıysam kusuruma bakmayın lütfen

Ortada bişey yoksa niye ayrılıyor,ayrıldıysa niye seni aramaya devam ediyor ben bişey anlamadım inanki. madem seviyorsun ayrılmasına izin verme gurur yapma sende ara sor aşkının peşinden git

Onunda üzüldüğünü nerden biliyosun üzülüyor olsa ayrılacağını sanmıyorum askerlikte tam tersi sana daha çok yakınlaşması gerekir bence ama bilemedim

Askerlik pskolojisi, bende yaşadım.
Ama inan bu daha başlangıç, gidince daha beter olacak havadan nem kapacak vs.
Her zorluğa katlanırım diyorsan git yanına ne olursa olsun yanında olacağını söyle.

Askerlik pskolojisi, bende yaşadım.
Ama inan bu daha başlangıç, gidince daha beter olacak havadan nem kapacak vs.
Her zorluğa katlanırım diyorsan git yanına ne olursa olsun yanında olacağını söyle.
Gurur yapmanın sırası değil yani

Ortada bişey yoksa niye ayrılıyor,ayrıldıysa niye seni aramaya devam ediyor ben bişey anlamadım inanki. madem seviyorsun ayrılmasına izin verme gurur yapma sende ara sor aşkının peşinden git
Telefonu elime alıyorum sonra kendimi zorlayıp bırakıyorum sonra tekrar alıyorum yazıp yazıp siliyorum napıcamı şaşırdım

8 aydır beraberiz daha önce 1 kere ayrıldık o da 1 hafta sürdü yazsam mı acaba gerçekten kafam allak bullak kötü bitmedi son mesajında bile hep beni ne kadar sevdiğinden bahsetmiş seni üzüyorum seven insan sevdiğinin üzülmesini istemez falan dedi bitirme sebebi bu yani

seni deniyor olabilir mi ?
hani uzak olacaksınız görüşemeyeceksiniz acaba bu sürede onu bekleyecek misin gibi saçma bir düşünceye kapılıp, ayrılayım bakayım ayrılmayalım diyecek mi gibi.
benim aklıma ilk bu geldi
zaten askere gidecek olan adamın aldattığını o yüzden ayrıldığını sanmıyorum

Ekstrem durumlar dışında bu ''ben de üzülüyorum ama'' ayakları sadece palavra, üzülüyorsan napar edersin sevdiğinle olmanın bir yolunu bulursun. Benzer durum ben de yaşadım.

Bence hiçbir şey yazmayın, söylediklerinde ciddiyse yaptığını anlayıp kendi yazar zaten.

Yani banada o kadar saçma geliyo ki ortada bi neden yok noldu bi anda

Yazarak üzüntümü anca bu kadar anlatabilirdim yazı diliyle maalesef anlamak zor oluyo

Ben anlamadım askere gidince ne olacak ki askerdeki bir çok insanın sevgilisi,nişanlısı,eşi falan var zaten.Bana inandırıcı gelmedi.Korkuyor olabilir ya da hazır gitmişken bir sebep üretip ayrılayım demiştir.

Öyle mi diyosunuz

Bişey olmadanda insanlar ayrılabilir duygusu bitebilir gelecek düşünemez o kişiyle illa bişey olcak diye bi kural yok. Senden ayrılabiliyosa bence seni yeterince sevmiyor. Üzülüyorum demeside alışkanlık var illaki boşluğa düştü o yüzden. Kesinlikle yazma bence ve geri dönmediği sürecede sana yazmasına izin verme. Yazarsa da benden ayrıldın konuşmamız doğru değil de. Söylenenlere katılıyorum hiç bi erkek askerde yalnız kalmak istemez bunu istiyosa cidden bitirmiş bence zamanla da tamamen bırakır. Sen sakın iletişime geçme. Eger bocaladığından ayrılmışsa kısa sürede dönmeli yoksa umut yok bence...

Yazarak üzüntümü anca bu kadar anlatabilirdim yazı diliyle maalesef anlamak zor oluyo
Sizin için söylemedim, yanlış anladınız sanırım. Erkek arkadaşınız için yazdım, gerçekten üzülseydi gitmezdi anlamında. Bana bahane gibi geldi, sizi kırıp üzmek için söylemiyorum ama ben de zamanında aslında beni seviyor öyle olmak zorunda olduğu için gitti diye kendimi yemiştim uzun süre. Olayı kabullenmek en iyisi.

nasıl başa çıkıcam içimdeki bu boşlukla sanki kalbimde bi oyuk var gibi

Anlayamadım kusura bakma

Şuan herkesin o da seni seviyo askerlik stesidir demesi için neler vermezdim ki ama biliyorum ki herkes gördüğü gerçekleri anlatmaya çalışıyo yada deneyimlediği

Sahsen askerlik tribine inanmiyorum. Sadece bunu bunalimmis gibi gosterip her istediklerini yaptirmak istiyorlar. Eger ayrilmayi gerektirecek bir durum yoksa sana olan duygularindan emin degildir veya duygulari bitmistir. Bence arayip sorma nasilsa askere gidince bosluga dusup arayacak. Uzgunum ama bu boyle. Seven insan degil ayrilmayi bu fikri aklindan gecirmez. Kendini kullandirma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…