Gurur yapmanın sırası değil yaniAskerlik pskolojisi, bende yaşadım.
Ama inan bu daha başlangıç, gidince daha beter olacak havadan nem kapacak vs.
Her zorluğa katlanırım diyorsan git yanına ne olursa olsun yanında olacağını söyle.
Telefonu elime alıyorum sonra kendimi zorlayıp bırakıyorum sonra tekrar alıyorum yazıp yazıp siliyorum napıcamı şaşırdımOrtada bişey yoksa niye ayrılıyor,ayrıldıysa niye seni aramaya devam ediyor ben bişey anlamadım inanki. madem seviyorsun ayrılmasına izin verme gurur yapma sende ara sor aşkının peşinden git
Yani banada o kadar saçma geliyo ki ortada bi neden yok noldu bi andaseni deniyor olabilir mi ?
hani uzak olacaksınız görüşemeyeceksiniz acaba bu sürede onu bekleyecek misin gibi saçma bir düşünceye kapılıp, ayrılayım bakayım ayrılmayalım diyecek mi gibi.
benim aklıma ilk bu geldi
zaten askere gidecek olan adamın aldattığını o yüzden ayrıldığını sanmıyorum
Yazarak üzüntümü anca bu kadar anlatabilirdim yazı diliyle maalesef anlamak zor oluyoEkstrem durumlar dışında bu ''ben de üzülüyorum ama'' ayakları sadece palavra, üzülüyorsan napar edersin sevdiğinle olmanın bir yolunu bulursun. Benzer durum ben de yaşadım.
Bence hiçbir şey yazmayın, söylediklerinde ciddiyse yaptığını anlayıp kendi yazar zaten.
Öyle mi diyosunuzBen anlamadım askere gidince ne olacak ki askerdeki bir çok insanın sevgilisi,nişanlısı,eşi falan var zaten.Bana inandırıcı gelmedi.Korkuyor olabilir ya da hazır gitmişken bir sebep üretip ayrılayım demiştir.
Sizin için söylemedim, yanlış anladınız sanırım. Erkek arkadaşınız için yazdım, gerçekten üzülseydi gitmezdi anlamında. Bana bahane gibi geldi, sizi kırıp üzmek için söylemiyorum ama ben de zamanında aslında beni seviyor öyle olmak zorunda olduğu için gitti diye kendimi yemiştim uzun süre. Olayı kabullenmek en iyisi.Yazarak üzüntümü anca bu kadar anlatabilirdim yazı diliyle maalesef anlamak zor oluyo
Bişey olmadanda insanlar ayrılabilir duygusu bitebilir gelecek düşünemez o kişiyle illa bişey olcak diye bi kural yok. Senden ayrılabiliyosa bence seni yeterince sevmiyor. Üzülüyorum demeside alışkanlık var illaki boşluğa düştü o yüzden. Kesinlikle yazma bence ve geri dönmediği sürecede sana yazmasına izin verme. Yazarsa da benden ayrıldın konuşmamız doğru değil de. Söylenenlere katılıyorum hiç bi erkek askerde yalnız kalmak istemez bunu istiyosa cidden bitirmiş bence zamanla da tamamen bırakır. Sen sakın iletişime geçme. Eger bocaladığından ayrılmışsa kısa sürede dönmeli yoksa umut yok bence...
Anlayamadım kusura bakmaSizin için söylemedim, yanlış anladınız sanırım. Erkek arkadaşınız için yazdım, gerçekten üzülseydi gitmezdi anlamında. Bana bahane gibi geldi, sizi kırıp üzmek için söylemiyorum ama ben de zamanında aslında beni seviyor öyle olmak zorunda olduğu için gitti diye kendimi yemiştim uzun süre. Olayı kabullenmek en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?