Arkadaşlar bundan 3,5 sene önce evlendim ve evlenirken eşimle bebek isteyerek evlendik. Ama bugüne kadar bu nasip olmadı ben size umut olsun diye bu topiği açtım. Şimdi evlendiğimden beri başıma neler geldiğini anlatayım. evlendiğimin 2. ayında hamile olduğumu öğrendim ve sevinçten uçtum tabi ama 1 hafta sonra kanamayla acil hastaneye gittik ve ertesi gün beni kürtaj yaptılar ertesi gün tekrar sancıyla hastaneye gittiğimde beni zor ameliyata aldılar meğer dış gebelik geçiriyormuşum ve anlamamışlar ölümden döndüm ve bir tüpümü aldılar. daha sonra diğer tüpünde tıkalı olduğunu öğrendik ve kocaman bir hayal kırıklığı. daha sonra tüp bebek maceramız başladı üç yıl boyunca 3 kere tüp bebek ve bir ameliyat geçirdim. En sonuncu tüp bebek aralık ayında tuttu ve ikizdi 6 haftalıkken onuda düşürdüm.
Ve şimdi 10 haftalık hamileyim hemde tıkalı tüple. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bebiş yolu gözletmesin.
Ve şimdi 10 haftalık hamileyim hemde tıkalı tüple. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bebiş yolu gözletmesin.