Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

alaaaaaahhhh ::) benim eşimde sizden sadece 1 tık geri kalır.. çok şükür kimseyi kovmadı ama annesi lavabolarımızı yanlıs ılacla yıkamış ve muslugun rengi atmış diye iyice bi tersledi :O buna benzeer çook örnekk .. benide cokk bayıyo arada malesef..

Esiniz takintili bir insan obsesif bozukluk olabilir psikolojik danisma tavsiye ederim benimde bu tarz takintilarim var mesela para sayarken mutlaka hepsini ayni yonde tutarim yamuk olan herseyi duzenleme ihtiyaci hissederim daginikliga tahammul edemem

annem babamı 29 senedir değiştirmiyo demek bitti :KK70:
evde ayağına bişey değmeyecek , değerse süpüttürüyo yeniden ve terlik giymeyi sevmiyo düşün :KK48:

Eşim de terliçorap giymez evde. Elinde şarjlı süpürge orayı burayı süpürüyor habire. Bana söylemez kendi işini kendi görür.

içinde kalıp sana dert olacağına dışına at bize dert olsun dimi sephora eyvallah ,sabah sabah içim şişti bea:KK53::KK48:
Yaşama amacınız bu cicim, sephoranın dertlerini dinlemek :KK53:

Bana eşiniz direk takıntılı gibi geldi. Her insanın özen gösterdiği önem verdiği şeyler vardır, birinin teknolojik aletleridir birinin müzik aletleridir ya da birinin arabasıdır. Ama evde halısından t-shirtüne bu kadar detaya takıyorsa bu hiç sağlıklı değil. OKB bu. Obsesif Kompalsif Bozukluk. Benim de takıntılarım var. Genel olarak temizlikle ilgili ve bunun için psikologa ve psikiatra gidiyorum. İnanın bu insan olmak da zor. Çünkü bir süre sonra sinir küpü bir şey oluyorsunuz. Arabanın arkasındaki ayakkabı izlerinden delirebiliyorsunuz. Ve tekrar ediyorum ne bununla yaşaması kolay ne de bu duruma sahip olmak. Beni bu konuda yardım almaya iten çocuk yapma planları oldu. Sinirli bir anne olmak istemedim. Çocuklarıma ufacık şeylerden bağıran, sokakta bir şeyi eline aldı diye kıyametleri koparacak o annelerden olmak istemedim. Siz de eşinizi yardım almaya ikna ederseniz hem onun için hem kendiniz için hem de olan/olacak çocuklar için bir iyilik yapmış olursunuz. Kırık CD kapağını bile dert eden insan olmak kolay değil, o insanla yaşamak kolay değil, o insanın diken üstünde duran çocukları olmak kolay değil.

Okb olduğunu sanmıyorum, çok sakin bir adamdır çünkü. 8 senedir sinirlendiğini, sesini yükselttiğini bir kez gördüm o da bana değildi. Sadece çok söyleniyor. Tatlı tatlı söyleniyor ama benim içim şişiyor.

yaa benim de eşyam çok kıymetlidir. ama bu biraz takıntı haline gelmemiş mi????? :/
bence de düzelmez, ama ben olsam sinir etmek istediğimde kızdığı şeyleri yapardım. arabasının koltuğuna yanlışlıkla vişne suyu falan dökerdim :)) Yaşasın kötülüüüüük :KK62:
Kızmıyor ki zeytinim, sinirlenmiyor. Sadece söyleniyor, o söylendikçe yine ben sinirleniyorum. :(

Bana da fazla abartı geldi. Hele ki halıya dökülen şarap evden misafir kovma nedeni oluyorsa.
CD kapağının kırılması ve diğerleri hepsi birbirinden abartı.
Şarap hikayesinin öncesi var canımcım. Hatunla zaten hafiften tartışıyorlardı hatunun erkek arkadaşı hakkında. Halı yeni ve beyaz bir peluş halıydı. Öncesinde 10 kez falan uyardı dikkat et o şarap dökülecek diye. Dökülünce daha beter tartıştılar hatun kalktı gitti. Normalde eve bırakırdı kapıdan hadi git düzelmeden gelme bir daha bu eve dedi. Adamın bekar evindeki halı beyazdı düşün artık titizliği.

Biz evde sırayla halıyı sigarayla yakıyoruz,eşim 2-1 önde gidiyor :KK53::KK53:
Normalde çok titizdir kendileri,herşeyi kıymetlidir düzen ve toz merakı had safhadadır..
Benimki uçuşan sigara küllerini masadan parmağıyla topluyordu. Şimdi bıraktık da rahatladık. Halı yansa içi giderdi kesin.

Yanlız değilsin. Bende bu modelden iki tane var. Kızımda esimin kopyası oldu.
Geçen gün çoraplarını katladım diyorki (coraplarda left, right olarak yazmişlar uzerine)left,right eşleştirmemişsin , çoraplarımı, corap yahu bu çorap özenle giyiyor onu solsa sola, sag ise sağa. Eşofman üstü yere düştü evde, eşimin dünyası başina yıkıldı, kırışmışmış, kirlenmişmiş ki ev tertemiz halbuki.
Geçen gün hastalanmış, arabada istifra etmiş, hali yok ama olan gücüyle silmiş etrafı (Allahtan koltuklar deri) gelmiş eve hala arabamda arabam . Kirlendi diye inliyor, gittim sildimde rahat etti. Hastalıktan kafasını kaldıramiyor arabasının derdine düsmüş, saka gibi.Eşyaları eskisin attırmıyor mucadele ediyoruz resmen, atılacağı zamanda ay montum benim canım diyerek ayrılıyor saka gibi. Bu kaç yıllık biliyormusun demez mi bana birde. 2000 model spor ayakkabısı var pırıl pıril duruyor, diyorum ki bu marka bunu üretmiyor artık yok, olsun diyor. Daha neler neler anlatsam roman olur.
Simdi kızımda aynını yapıyor çıldırıyorum bazen.
Allahtan eşim ev isinden anlamiyorda çamasırı boyle yıka vs demiyor. Onuda bilse başıma kaynana olacak.
Allah yardimciniz olsun ne diyim.
Arabalar kıymetli. Eşim de kılıfları fermuarlı yaptırdı yarın öbür gün çocuk olursa kirletir, çıkarıp yılarız diye. Şimdiden yıkamaya başladık o kılıfları.

alaaaaaahhhh ::) benim eşimde sizden sadece 1 tık geri kalır.. çok şükür kimseyi kovmadı ama annesi lavabolarımızı yanlıs ılacla yıkamış ve muslugun rengi atmış diye iyice bi tersledi :O buna benzeer çook örnekk .. benide cokk bayıyo arada malesef..
Bizde de aynısı mutfak armatürüne oldu, anında değiştirdi adam. Yoruyor...

Esiniz takintili bir insan obsesif bozukluk olabilir psikolojik danisma tavsiye ederim benimde bu tarz takintilarim var mesela para sayarken mutlaka hepsini ayni yonde tutarim yamuk olan herseyi duzenleme ihtiyaci hissederim daginikliga tahammul edemem
Ahaha bu da var, atatürkler üstüste gelecek paralarda ;)

Bende de var sanırım biraz bu huylardan, geçenlerde taşınırken nakliyeciler gardrobun iç kısmındaki bölümünün dik koyulayacağını unutmamak için mobilyanın üzerine 'direkt' kalemle dik yazmış kalın keçeli kalemle hem de, taşındıktan sonra farkettim 10 gündür falan elimde deterjanlı bez gidip gelip o yazıyı siliyorum çıkmıyor her gardrobu açtığımda gözüme takılıyor çok canım sıkılıyor yani oraya bant yapıştır üstüne yaz niye mobilyaya yazıyorsun ki canı sağolasıca nakliyeci arkadaş, gözümde gardrobum kirli o çıkmadıkça ben rahat etmeyeceğim çamaşır suyuyla da silmeye korkuyorum yıpratırım diye, aynalı kısımına da bi keresinde de eşim şu mizah dergilerinden çıkan bir yapıştırmayı yapıştırmıştı kafayı yiyecektim neredeyse

Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.

Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn :KK67:
Aynı tavrı da sen ona göster sana ait ( evlilikte senin benim olmaz ama bu durum bunu gerektiriyor ) bir eşyaya yanlışlıkla zarar verdiğinde sen de kopuver gari :KK11:

Aynı tavrı da sen ona göster sana ait ( evlilikte senin benim olmaz ama bu durum bunu gerektiriyor ) bir eşyaya yanlışlıkla zarar verdiğinde sen de kopuver gari :KK11:
Yok öyle senin benim ayrımımız. Evde olan her şeye benden daha çok değer verdiği için bu uygulanabilir değil bizim evimizde.

Aynı benimki.
Hergun tabletimi siler ben silmiyorum diye söylenir.
Playstationun tozlanmasına sinirlenir
Pantolonları kazakları vs ters yıkanır
Gömlekleri dolaba asılırken bir stili vardır yakalarını dik sevdiği için ona uygun asılır
Geceleri her sey fişten cekilir. Laptopu fişten cektiğinde adaptörün usb kablosuna kadar söktürür
Arabada otururken arabanın göğüs bölümüne ayagım carparda toz olursa biton söylenir

Ama kırıcı veya tartısma tarzında konusmaz sadece söylenir:KK48:

valla benim eşim de öyle . ev temiz olunca çocuklar bi şey dokse felan gerilir söylenir . venedikliler de evi bilerek temizlemiyorun :D
umursamiyorum .. bi şey dese de.arabada da öyle umursadikca adam zivanadan çıkıyor . :)

aslında iyi bişey
benimkininde sadece arabası kıymetlidir
bu durumda eşin dagınık da degildir
Yok çok düzenlidir. O konuda memnunum kendisinden,

"Aşk olsun, kalbimi kırdığına değiyor mu? :KK61:" demeyi denemiş miydiniz?
Kalbimi kırmaz ki hiç bir zaman. Tatlı tatlı söyleniyor.

Aynı benimki.
Hergun tabletimi siler ben silmiyorum diye söylenir.
Playstationun tozlanmasına sinirlenir
Pantolonları kazakları vs ters yıkanır
Gömlekleri dolaba asılırken bir stili vardır yakalarını dik sevdiği için ona uygun asılır
Geceleri her sey fişten cekilir. Laptopu fişten cektiğinde adaptörün usb kablosuna kadar söktürür
Arabada otururken arabanın göğüs bölümüne ayagım carparda toz olursa biton söylenir

Ama kırıcı veya tartısma tarzında konusmaz sadece söylenir:KK48:
Beyimin ruh ikizleri varmış. Bu konuda öğrendim. Asla tartışmaz, ben hep kendi kendime tartışırım.

Yok çok düzenlidir. O konuda memnunum kendisinden,

Kalbimi kırmaz ki hiç bir zaman. Tatlı tatlı söyleniyor.

Beyimin ruh ikizleri varmış. Bu konuda öğrendim. Asla tartışmaz, ben hep kendi kendime tartışırım.

bende öyleyim herşey sürekli aynı yerinde olacak
yeri 1cm bile degişmeyecek
toz pas leke ilgilenilmeyen ortalıgı dagıtan misafir çocukları vs hiç hoşlanmam
sanırım yapı geregi böyleyiz
eşimde tam tersim

Back
X