Benim beyin yandı artık oynamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

feylosof34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
24
5
18
31
Merhaba hanımlar. Cidden beynim yandı cidden artık sıkıldım bu erkekler ne istiyorlar bizden? 2 aydır yolunda giden bir ilişkim vardı daha doğrusu flört. Ben öğretmenim o hekim. Geçen haftaya kadar her şey güzeldi ailesine benden bahsetmiş seviyorum dedi ilgili vs. Urfa’ya tayini çıktı gitti ordan da yurtdışına gidecek şu an sınavlarla uğraşıyor. Ama yolunda gitmeyen şeyler var 4 gündür bana soğuk davranıyor neden diye sordum şu an senden bin km ötedeyim ve burdan yurtdışına gideceğim, seni çok seviyorum ama sonunda üzüleceksin biliyorum dedi. Ben de banada gel diyebilirsin dedim biraz anlaşır gibi olduk sonra yine aynı. Bir sınav için İstanbul’a geldi zamanının olmadığını söyledi görüşmek için Urfa’ya geldiğinde görüşürüz dedi az önce instagramdan arkadaşları ile görüşmüş fotoğraf paylaşmış. Ben nerde hata yapıyorum? Ne yapmalıyım? Ona ders vermek istiyorum. Bir balık olarak göz yaşım pıt o da balık ama biraz pislik olanından bence

Bana adam pislik gelmedi.
2 aylik ilişki için size nasil benim peşimden yurtdisina gel desin ve bunun sorumlulugunu alsin belki mutsuz olacak, zorlanacaksiniz? Gel deyince gidiliyor mu? Nasil gideceksiniz mesela düsündünüz mü?

Herkeste ulkeler arasi ilişki yurutemez, yurutmek istemez iliskide yeni zaten hani yillarin iliskisi değil.

Yanyana iken sevdiğini söyleyen uzaktan da deneyebilir değil mi illa araya mesafe girdi diye ayrılık düşünmez. Ya da şunu diyebilir zamana bırakıp görelim diye de düşünebilir. Ya sen hemcinsim olarak anlamaya çalışır mısın beni acı çekiyorum şurda

Uzaktayız üzerim demek aldatırım demek. Adam kendine güvenmiyor ve dürüst de davranmış. Yolunuza bakın.

Anlamaya calisiyorum ama sevdiğini soyledi diye yani sizin dusundugunuz gibi coook yuksek boyutta olmak zorunda degil bu sevgi. Bu kadar seviyormuş demek ki, ne yapilabilir. Her sevgili olduğumuzu bi ölçüde seviyoruz zaten ama hepsiyle evlenmiyoruz ya da hepsine ayni boyutta aşik olmuyoruz.

Ben oldam ben de çok tutkun değilsem başka ulkeye giderken ardimda sevgili birakmak istemez ayrilirdim.

2 ay çok kısa bir zaman değil mi ya? Forumda okuyorum caaanım hemcinslerim 2-3 aylık ilişkiler için acı çekiyorlar, 2 aylık ilişkiye bu kadar anlam yüklemek normal mi gerçekten?
Değil. Bu da bizim sevgiye ve ilgiye olan açlığımızdan işte. Doğru değil ben yenemiyorum çabuk bağlanıyorum

Ayrıl gitsin, başkasını bulmuş

Yaşanmış olsaydı 2 ayda duyguların oluşmasına bir şey demezdim. Yani garip gelmezdi bana.

Adam normal değil, ailesine bahsediyor, seviyorum ediyorum diyor başka bir kapı bulunca sizin suratınıza kapı kapatıyor. Anlamsız, vakit mi öldürdü o zaman bu adam sizinle? Ailesine ne söyledi niye söyledi ya da hiç söylemedi mi?
Tutarsız insanlar bana korkutucu geliyor açıkçası. Uzak olmanız her açıdan daha iyi

Ne öğretmenisiniz? Yurt dışı öğretmenlik sınavlarına çalışın, siz ondan önce gidin yurt dışına hem de onun gitmek istediği ülkeye, giderken de seni çok seviyorum ama üzerim, deyin.

Bazı şeyler uzaktayken anlam kazanır; yani çok seviyorsanız sevdiğinizi daha iyi anlarsınız özleminizden düşüncelerinizden, ama o kadar da sevmiyorsanız -ki 2 aylık bi süreçten bahsediyorsunuz sadece- bu sefer de emin olamadığınız şeylerden emin olup bitirme kararı alabilirsiniz. Bence karşınızdaki kişi de bunu yaşadı. Yani seviyordur ama ileriye taşımayı beraber gelecek kurmayı hayal edememiştir uzaktayken anlamıştır bunu da

Yetişkin bir erkek canlısına nasıl ders vereceksiniz ki? Adam kaç yaşına gelmiş hekim olmuş sizin flört dersiniz onu etkilemez bile. Bence size iyi bir ders olmuş. Erkekler gerçekten sevince mesafelerin önemi olmaz ama adı üstünde daha 2 ay olmuş flört kategorisinde görüyor. Yurt dışına gidince de kafanızda hep başkası mı var diye şüphe olacak. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeye vakti var size yok paşanın. Benim eski sevgilim de sürekli müdür pozisyonunu bahane ederdi 2 ayda bir buluşmaya gelirdi. Ben geleyim diyince de türlü bahaneler bulurdu ama arkadaşlarıyla gayet buluşuyordu. En sonunda ayrıldım o zaman kıymetli oldum. Yok geleyim yüz yüze konuşalım diyip arkadaşları araya sokmaya çalıştı ama geri dönmedim. Bana da bir ders oldu. Gerçekten seven erkek mesafeleri önemsemeden size değer veriyor. Diğer türlü işini,mesafeleri bahane eder. O ayrılmadan siz yol verin.

İki aylık bir ilşki için fazla kaptırmışsınız, adam açık açık ciddi bir ilişki istemediğini söylüyor.Acı çekecek bir durum yok aslında,ilerleyen zamanlarda yapsaydı daha çok acı çekerdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…