- 15 Şubat 2023
- 24
- 5
- 18
- 31
- Konu Sahibi feylosof34
-
Yanyana iken sevdiğini söyleyen uzaktan da deneyebilir değil mi illa araya mesafe girdi diye ayrılık düşünmez. Ya da şunu diyebilir zamana bırakıp görelim diye de düşünebilir. Ya sen hemcinsim olarak anlamaya çalışır mısın beni acı çekiyorum şurdaBana adam pislik gelmedi.
2 aylik ilişki için size nasil benim peşimden yurtdisina gel desin ve bunun sorumlulugunu alsin belki mutsuz olacak, zorlanacaksiniz? Gel deyince gidiliyor mu? Nasil gideceksiniz mesela düsündünüz mü?
Herkeste ulkeler arasi ilişki yurutemez, yurutmek istemez iliskide yeni zaten hani yillarin iliskisi değil.
Uzaktayız üzerim demek aldatırım demek. Adam kendine güvenmiyor ve dürüst de davranmış. Yolunuza bakın.Yanyana iken sevdiğini söyleyen uzaktan da deneyebilir değil mi illa araya mesafe girdi diye ayrılık düşünmez. Ya da şunu diyebilir zamana bırakıp görelim diye de düşünebilir. Ya sen hemcinsim olarak anlamaya çalışır mısın beni acı çekiyorum şurda
Yanyana iken sevdiğini söyleyen uzaktan da deneyebilir değil mi illa araya mesafe girdi diye ayrılık düşünmez. Ya da şunu diyebilir zamana bırakıp görelim diye de düşünebilir. Ya sen hemcinsim olarak anlamaya çalışır mısın beni acı çekiyorum şurda
Adam dürüstçe ben başka çiçeklere konarım demiş size, üzülürsünüz diyerek.
Bence bu noktada sizin artık ondan geri durmanız gerekir, onun değil.
Öyle ufak tefek oyunlara hiç girmeyin bil
HayırCinsellik yaşandı mı
Değil. Bu da bizim sevgiye ve ilgiye olan açlığımızdan işte. Doğru değil ben yenemiyorum çabuk bağlanıyorum2 ay çok kısa bir zaman değil mi ya? Forumda okuyorum caaanım hemcinslerim 2-3 aylık ilişkiler için acı çekiyorlar, 2 aylık ilişkiye bu kadar anlam yüklemek normal mi gerçekten?
Ayrıl gitsin, başkasını bulmuşMerhaba hanımlar. Cidden beynim yandı cidden artık sıkıldım bu erkekler ne istiyorlar bizden? 2 aydır yolunda giden bir ilişkim vardı daha doğrusu flört. Ben öğretmenim o hekim. Geçen haftaya kadar her şey güzeldi ailesine benden bahsetmiş seviyorum dedi ilgili vs. Urfa’ya tayini çıktı gitti ordan da yurtdışına gidecek şu an sınavlarla uğraşıyor. Ama yolunda gitmeyen şeyler var 4 gündür bana soğuk davranıyor neden diye sordum şu an senden bin km ötedeyim ve burdan yurtdışına gideceğim, seni çok seviyorum ama sonunda üzüleceksin biliyorum dedi. Ben de banada gel diyebilirsin dedim biraz anlaşır gibi olduk sonra yine aynı. Bir sınav için İstanbul’a geldi zamanının olmadığını söyledi görüşmek için Urfa’ya geldiğinde görüşürüz dedi az önce instagramdan arkadaşları ile görüşmüş fotoğraf paylaşmış. Ben nerde hata yapıyorum? Ne yapmalıyım? Ona ders vermek istiyorum. Bir balık olarak göz yaşım pıt o da balık ama biraz pislik olanından bence
Yaşanmış olsaydı 2 ayda duyguların oluşmasına bir şey demezdim. Yani garip gelmezdi bana.
Ne öğretmenisiniz? Yurt dışı öğretmenlik sınavlarına çalışın, siz ondan önce gidin yurt dışına hem de onun gitmek istediği ülkeye, giderken de seni çok seviyorum ama üzerim, deyin.Merhaba hanımlar. Cidden beynim yandı cidden artık sıkıldım bu erkekler ne istiyorlar bizden? 2 aydır yolunda giden bir ilişkim vardı daha doğrusu flört. Ben öğretmenim o hekim. Geçen haftaya kadar her şey güzeldi ailesine benden bahsetmiş seviyorum dedi ilgili vs. Urfa’ya tayini çıktı gitti ordan da yurtdışına gidecek şu an sınavlarla uğraşıyor. Ama yolunda gitmeyen şeyler var 4 gündür bana soğuk davranıyor neden diye sordum şu an senden bin km ötedeyim ve burdan yurtdışına gideceğim, seni çok seviyorum ama sonunda üzüleceksin biliyorum dedi. Ben de banada gel diyebilirsin dedim biraz anlaşır gibi olduk sonra yine aynı. Bir sınav için İstanbul’a geldi zamanının olmadığını söyledi görüşmek için Urfa’ya geldiğinde görüşürüz dedi az önce instagramdan arkadaşları ile görüşmüş fotoğraf paylaşmış. Ben nerde hata yapıyorum? Ne yapmalıyım? Ona ders vermek istiyorum. Bir balık olarak göz yaşım pıt o da balık ama biraz pislik olanından bence
İki aylık bir ilşki için fazla kaptırmışsınız, adam açık açık ciddi bir ilişki istemediğini söylüyor.Acı çekecek bir durum yok aslında,ilerleyen zamanlarda yapsaydı daha çok acı çekerdiniz.Yanyana iken sevdiğini söyleyen uzaktan da deneyebilir değil mi illa araya mesafe girdi diye ayrılık düşünmez. Ya da şunu diyebilir zamana bırakıp görelim diye de düşünebilir. Ya sen hemcinsim olarak anlamaya çalışır mısın beni acı çekiyorum şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?