Benim bir derdim var ama ne ?

evet fazla bilinmiyor o nedenle daha cok sansin oluyor klasik is sitelerine cok kisi giriyor sansin az oluyor fakat bu site fazla bilinmediginden daha cok sansin var umarim uygun birsey bulursun burdan hayirli haberlerini aliriz
Gerçektende öyle insan bazen şansını kendide yaratmalı aslında teşekkür ederim tekrardan ne zaman olursa olsun hayırlı haberi burdan yazacağım inşallah

Çok kötü tabi ki
Sabah kalkar kalkmaz gergin uyanıyorum artık böyle kafamı duvarlara çarpasım geliyo
Hani böyle pozitif ol Gül Mutlu ol diyorlar ama içten gelmiyo işte:işsiz:
Ben niye böyleyim demekten bile yoruldum artık.. Benden yaşlı ama pozitif genc insanları görünce hayranlıkla bakıyorum..

Bir çözümü yok mudur çok umutsuz hissediyorum :KK43:
Aslında bi psikoloğa görünsek iyi olcak :KK12:
Böyle kendi kendine geçiceğini pek zannetmiyorum
:işsiz: Bende çok takıntıda var mesela bi kapıyı kitlerim bi yere giderken döner bakarım, gece yatağa girerim kalkar kapıyı kontrol ederim hemde defalarca :KK12:
Manyak mıyım neyim :kızgın:

Merhabalar arkadaşlar nerden başlasam ne yazsam şuraya yazarken bile kafam o kadar doluki aslında ben başlıkta bile ne yazacağımı bilemedim işsizim iş arıyorum ama bulamıorm bu beni yiyip bitiriyor o kadar cok herseyi düşünüyorumki neredeyse hergün mutsuzum siz diceksiniz ki eee napalım biz ben enerjik olmak istiyorum yapı olarak biraz yavaşım ama etrafımdaki enerjik insanlara o kadr imreniyorumki 24 yasında bi insan nasıl 70 yasında gibi hissedebilir kendimi cok yorgun hissediyorum.. Neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var o kadr cok düşünüyorumki sürekli hastayım halsizim :KK43: Ama her zaman diyorimki Allah daha büyük dertler vermesin bunada şükür ama böyle hissetmekte elimde degil yorgunum.. :KK43:
işsizlik depresyonu. bu aralar sanırım bende de bahar depresyonu var...yorgunum..bitik ve tükenik..

Aslında bi psikoloğa görünsek iyi olcak :KK12:
Böyle kendi kendine geçiceğini pek zannetmiyorum
:işsiz: Bende çok takıntıda var mesela bi kapıyı kitlerim bi yere giderken döner bakarım, gece yatağa girerim kalkar kapıyı kontrol ederim hemde defalarca :KK12:
Manyak mıyım neyim :kızgın:
Ben gittim ama ondada hemen çözüm aradım 2-3 ay gibi bi sürede gittim ama hala kendimi sorgulayıp durdum sonundada maddi imkanım yetmedi.. Bende asırı takıntılıyım ve çoğu seyden korkuyorum. :(

Merhabalar arkadaşlar nerden başlasam ne yazsam şuraya yazarken bile kafam o kadar doluki aslında ben başlıkta bile ne yazacağımı bilemedim işsizim iş arıyorum ama bulamıorm bu beni yiyip bitiriyor o kadar cok herseyi düşünüyorumki neredeyse hergün mutsuzum siz diceksiniz ki eee napalım biz ben enerjik olmak istiyorum yapı olarak biraz yavaşım ama etrafımdaki enerjik insanlara o kadr imreniyorumki 24 yasında bi insan nasıl 70 yasında gibi hissedebilir kendimi cok yorgun hissediyorum.. Neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var o kadr cok düşünüyorumki sürekli hastayım halsizim :KK43: Ama her zaman diyorimki Allah daha büyük dertler vermesin bunada şükür ama böyle hissetmekte elimde degil yorgunum.. :KK43:
istediğiniz şeyler olmadığı için davranışlarınıza, hareketlerinize yansıyor mutsuzluğunuz.

sonucunu beklediğim bir iş var. senelerdir sonuçlanmayan.

tam sonuçlandı deyip rahatlamışken yine olumsuz oldu sonuç.

o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi. geceleri uyuyamıyorum. sabah alarmı erteleye erteleye zorla uyanıyorum.

sizi o kadar iyi anlıyorum ki.

elimden bu durumu değiştirecek bir şey de gelmediği için sadece bekliyorum.

gün geçiriyorum sadece.

gülerken bile içim acıyor..

istediğiniz şeyler olmadığı için davranışlarınıza, hareketlerinize yansıyor mutsuzluğunuz.

sonucunu beklediğim bir iş var. senelerdir sonuçlanmayan.

tam sonuçlandı deyip rahatlamışken yine olumsuz oldu sonuç.

o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi. geceleri uyuyamıyorum. sabah alarmı erteleye erteleye zorla uyanıyorum.

sizi o kadar iyi anlıyorum ki.

elimden bu durumu değiştirecek bir şey de gelmediği için sadece bekliyorum.

gün geçiriyorum sadece.

gülerken bile içim acıyor..
Sürekli bi bekleyiş halinde olmak beni çok yoruyor açıkcası ama cokta kızıyorum kendime böyle olmak istemiyorum.

Yok aslında yani uzun süredir bana göre uzun olan bir süredir gitmiyorum doktora 2 ay kadar falan sık sık kendimce ufak tefek hasta oluyorum ama sonra çözüm bulamayınca uzman bir psikologa gittim 3 aya yakın kaygı sorunum oldugu icin gittim ama maddi imkanlardan dolayı bırakmak zorunda kaldım.. Kendimce kafamı dagıtacak bişeyler bulmak istiyorum ama yorgunum ne yazıkki kendi içimde
bilemiyorum ben hastalıkların patolojik olarak mutlaka araştırılmasından yanayım pskilojik deyip geçiştirmek olmaz önce o konuda bi emin olun testlerini yaptırın kronik yorgunluk da bi hastalık onun da tedavisi var bildiğim kadarıyla araştırmaya devam edin birde aklıma şu geldi nazar değmiş de olabilir nazar duaları okuyun esmalar okuyun bolca geçmiş olsun..

bilemiyorum ben hastalıkların patolojik olarak mutlaka araştırılmasından yanayım pskilojik deyip geçiştirmek olmaz önce o konuda bi emin olun testlerini yaptırın kronik yorgunluk da bi hastalık onun da tedavisi var bildiğim kadarıyla araştırmaya devam edin birde aklıma şu geldi nazar değmiş de olabilir nazar duaları okuyun esmalar okuyun bolca geçmiş olsun..
Bende artık Allah korusun büyük bir hastalık falan mı var diye kafamda kurmaya başladım bilmiyorum hiç düşünmekten yoruluyor bile olabilirim kafamın ici sürekli dolu sanki doğru diyorsunuz nazarda bunlara bi sebep olabilir güzel dilekleriniz icin teşekkürler (:

Merhaba bende işsizim hala eski iş yerim alım yapıyor baŞ vuralım oldu ama hala ses yok çıktığına mı üzüleyim hala ses gelmemesine mi bilmiyorum 7 aydır boşluktayım çalışmayı özledim evde herşeyi kafaya takar oldum çalışmak paramı kazanmak istiyorum hayatın içinde bile olamıyorum evde oturmaktan siz ne yaptınız inşallah işiniz vardır artık

canım benim, kardesimi (erkek) okutmak icin neler cektim, hala da lisans mezunu degil, 3 üniversite birakti, liseden sonra 10 yil evde oturdu,kucumseme dedim basla bir yerden, 1000 lira gelirle is buldum, 3 gun sonra ayrildi, baska bi yerden 5 gun sonra ayrildi..kendisi adina baska yerlere basvurdum, 3 yil once basvurdugumuz yer aradi mulakata cagirdi, is bunu sarinca orada ilerledi, simdi maasi benim tam 3 katim..
asla yılma, cevre edin, ufak tefek isler yap, insanlara icindeki potansiyeli göster, onlar da enerjik, dilli, pozitif calisan ariyorlar..harekete gecmezsen iyice yorgun hissedersin, hic ilerleyemezsin..b vitamini al her gün, bir magazaya girsen, orda sansin yaver giderse mudur olursun..ogrenciyken cok calistim, kendi meslegimle is bulamasaydim, beni birakmayacaklardi, biraz ceneyle, pozitiflikle satisim cok olurdu..
umitsizlige kapilirsan öyle devam eder, lütfen kocaman aç etrafina gözlerini..sevgiler

canım benim, kardesimi (erkek) okutmak icin neler cektim, hala da lisans mezunu degil, 3 üniversite birakti, liseden sonra 10 yil evde oturdu,kucumseme dedim basla bir yerden, 1000 lira gelirle is buldum, 3 gun sonra ayrildi, baska bi yerden 5 gun sonra ayrildi..kendisi adina baska yerlere basvurdum, 3 yil once basvurdugumuz yer aradi mulakata cagirdi, is bunu sarinca orada ilerledi, simdi maasi benim tam 3 katim..
asla yılma, cevre edin, ufak tefek isler yap, insanlara icindeki potansiyeli göster, onlar da enerjik, dilli, pozitif calisan ariyorlar..harekete gecmezsen iyice yorgun hissedersin, hic ilerleyemezsin..b vitamini al her gün, bir magazaya girsen, orda sansin yaver giderse mudur olursun..ogrenciyken cok calistim, kendi meslegimle is bulamasaydim, beni birakmayacaklardi, biraz ceneyle, pozitiflikle satisim cok olurdu..
umitsizlige kapilirsan öyle devam eder, lütfen kocaman aç etrafina gözlerini..sevgiler
Konu güncel değilde ben arkadaşı merak edip yazdım bende işsizim de yazdıklarınız ayrıca moral oldu geçen yılın konusu

Konu güncel değilde ben arkadaşı merak edip yazdım bende işsizim de yazdıklarınız ayrıca moral oldu geçen yılın konusu
o zaman senin için de yazmış olayim. akıl vermek haddime degil ama umarım deneyimlerim size umut olur..Allah yardimciniz olsun.

Back
X