- Konu Sahibi BilgehanPalabiyik
siz beni gayet yanlış anlamışsınız ve gerçekten hayal gücünüze hayran kaldım.
şimdi biz evlenme kararı aldık bu sıra da eşim ve annesi başka bir evde kalıyordu. ben o evde kalmak istemediğimi başka bir evde oturmak istediğimi söyledim. ev tuttuk tabi diğer evden bir çok şeyi getirmedik ben kullanmayacağımı belirttim. sonra yeni evimizi düzenini kurduk. sonra birden bire kayınvalidemin hoşlanmadığımı bildiği şeyleri yaptığını fark ettim neden yapıyorsun anne alan soruyorum aman işte ne bileyim gibi detaylar. en basiti ben odalarımda sigara içilmesini istemiyorum gezerek sigara içiyor en basit örnek, sigara küllerinin lavaboya ya da çay tabağı bardak içine atılmasından hoşlanmıyorum küllük icat edilmiş saonuçta. bunun gibi şeyler. sonra eşimde bunları fark ediyor tabi e annesiyle konuşıuyor neden yapıyorsun yapma sen yemeğini ye otur keyfine bak kızın işine niye karışıyorsun diye.misafir geldiğinde ayrı bir heyecan yerinde duramaz bişeyleri benim yapmamı beklemez kendi yapmaya kalkar otur deriz oturmaz biri bişe ister benden önce kalkar anne otur ben getiririm derim. ee eşime çok düşkün olduğundan bazen hala eşimin evlendiğini kabullenemediğini düşünüyorum.
Biz sizi yanlış anlamadık..
Detay olmayınca fikir ürettik..
Hayalgücümüz de bu kadar işte..
Aslında bütün bu konuları eşinizle konuşup çözmeniz gerekiyor..
Yoksa kötü gelin olursunuz..