- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Yönetimle alakalı "gıcık" gibi bir kelime kullanmadım. Kırıldığım birşeyi paylaştım.benimde bazı konularım taşınıyor ama bu tarz sorularımı ben muneye mj atarak çözüyorum... burada reklam yapmanıza gerek var mıydı bilmiyorum? yönetimde size gıcık değil ya, belli başlı kurallar var bdv de emin olun bizlerden daha vakıflar buraya....
Evet bu olabilir. Burası benim evim. Diğer yerlerde komşuda gibi hissediyorum kendimiBence siz bu bölüm de takılmasyı seviyorsunuz
:) bunu dikkate alacağım teşekkür ederim.Konuyu ilgili başlıklara açsanız dert değil de çözüm arıyor gibi yazsanız bu kadar eleştirilmezdiniz sanırım. Sorun kediyse evcil hayvanlar köşesi yok mu mesela?
edit: mesela geçmiş konularınızdan birinde 2 çocukla doktora yapmak falan yazıyor. İyi de o konunun bdv ile ne ilgisi var? Ha şu olur, "2 çocukla doktora mı yapılır diyen kocam boşamak istiyor"
bende zaten sizin gıcık gibi bir kelime kullandığınızı iddia etmedim dilerseniz tekrar okuyun yazdığım yazıyıYönetimle alakalı "gıcık" gibi bir kelime kullanmadım. Kırıldığım birşeyi paylaştım.
Reklamın tanımı "bir şeyi halka tanıtmak, beğendirmek ve böylelikle sürümünü sağlamak için denenen her türlü yol" diyor türk dil kurumu, bu tanıma göre yaptığım şeye reklam denmez. Tabi siz "reklam" kelimesini farklı tanımlamıyorsanız.
konuların uygun bölüme taşınıyordur.Konu bana göre dert ama yönetime göre olmuyor. Hop diye ceza kesiliyor.
Belki başkasının dert ettiğini ben etmiyorum.
Buraya boşanıyorum eski eşim bana şöyle yaptı böyle uaptı ne yapayım dşye konu açsam kimse beni engellemeyecek. Ama bu (şu an boşanıyor olmama rağmen) benim için dert değil. Başlamış bir süreç ve bir gün bitecek diye düşünüyorum.
Bana göre dert acemisi olduğum kediye iyi bakabilmek. 7 kattan açağı düşşe başına gelebilecekler benim için şu an en büyük dert.
3 konumdan 2sinin dert olarak algılanmamasından çok sıkılmış durumdayım.
Paylaşmak istedim.
Açık camdan mı aşağıya bakıyor. Balkona falan çıkabiliyor mu?çok haklısın canım , o kedi 7. kattan düşse işin zor.. Yaaa manyak mı o kedi neden düşüyo 7. kattanbenim kedi hiç düşmeden akşama kadar dışarıyı seyrediyo camdan
Teşekkürlerönemli sorunlarda bdv de daha çabuk ve çok yanıttan dolayı rica edebilirsin yönetimden bir süre konum bdv de kalsın diye
Sevindim sizin adınıza :)bende zaten sizin gıcık gibi bir kelime kullandığınızı iddia etmedim dilerseniz tekrar okuyun yazdığım yazıyıBirde mecazi anlamlar vardır sizi bilmiyorum ama halk arasında biz çok kullanırız. sırf burada bozmaya 'çalışmak' için yazmışsınız ama pek başarılı olduğunuz söylenemez.
benim balkonum yok kiiii, açık camdan bakıyo tabi.. onların da canı tatlı merak etme gayet te dikkatli benim oğluşum. sokağa çıkınca çok korkar zaten 4 aylıklen almıştık eve sokağa çıkmadı ki garibim. o yüzden camdan bakmasını engellemiyorumAçık camdan mı aşağıya bakıyor. Balkona falan çıkabiliyor mu?
Ben boşuna mı evi havalandırırken kedi o odaya girmesin diye ev ahalisini strese sokuyorum
Arkadaşlar merhaba
Konunun yeri değil biliyorum ama, bir kedi sahiplenmek istiyorum.
Ankara da olan ve sütten yeni kesilmiş bir ev arkadaşı istiyoruz. Fakat kızım olduğu için mümkünse evden sahiplenmek istiyorum.
Uzun zamandır hayalimizdi ve artık kesin kararımızı verdik.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Konuyu kapatmaz veya taşımazsanız çok sevinirim.
Pet shop tan almıyorum . Bir canlının satılmasına karşıyım .
Şimdiden çoook teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?