• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir derdim var

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Konu bana göre dert ama yönetime göre olmuyor. Hop diye ceza kesiliyor.
Belki başkasının dert ettiğini ben etmiyorum.
Buraya boşanıyorum eski eşim bana şöyle yaptı böyle uaptı ne yapayım dşye konu açsam kimse beni engellemeyecek. Ama bu (şu an boşanıyor olmama rağmen) benim için dert değil. Başlamış bir süreç ve bir gün bitecek diye düşünüyorum.
Bana göre dert acemisi olduğum kediye iyi bakabilmek. 7 kattan açağı düşşe başına gelebilecekler benim için şu an en büyük dert.
3 konumdan 2sinin dert olarak algılanmamasından çok sıkılmış durumdayım.
Paylaşmak istedim.

benimde bazı konularım taşınıyor ama bu tarz sorularımı ben muneye mj atarak çözüyorum... burada reklam yapmanıza gerek var mıydı bilmiyorum? yönetimde size gıcık değil ya, belli başlı kurallar var bdv de emin olun bizlerden daha vakıflar buraya....

Konuyu ilgili başlıklara açsanız dert değil de çözüm arıyor gibi yazsanız bu kadar eleştirilmezdiniz sanırım. Sorun kediyse evcil hayvanlar köşesi yok mu mesela?
edit: mesela geçmiş konularınızdan birinde 2 çocukla doktora yapmak falan yazıyor. İyi de o konunun bdv ile ne ilgisi var? Ha şu olur, "2 çocukla doktora mı yapılır diyen kocam boşamak istiyor"

benimde bazı konularım taşınıyor ama bu tarz sorularımı ben muneye mj atarak çözüyorum... burada reklam yapmanıza gerek var mıydı bilmiyorum? yönetimde size gıcık değil ya, belli başlı kurallar var bdv de emin olun bizlerden daha vakıflar buraya....
Yönetimle alakalı "gıcık" gibi bir kelime kullanmadım. Kırıldığım birşeyi paylaştım.
Reklamın tanımı "bir şeyi halka tanıtmak, beğendirmek ve böylelikle sürümünü sağlamak için denenen her türlü yol" diyor türk dil kurumu, bu tanıma göre yaptığım şeye reklam denmez. Tabi siz "reklam" kelimesini farklı tanımlamıyorsanız.

Konuyu ilgili başlıklara açsanız dert değil de çözüm arıyor gibi yazsanız bu kadar eleştirilmezdiniz sanırım. Sorun kediyse evcil hayvanlar köşesi yok mu mesela?
edit: mesela geçmiş konularınızdan birinde 2 çocukla doktora yapmak falan yazıyor. İyi de o konunun bdv ile ne ilgisi var? Ha şu olur, "2 çocukla doktora mı yapılır diyen kocam boşamak istiyor"
:) bunu dikkate alacağım teşekkür ederim.

Yönetimle alakalı "gıcık" gibi bir kelime kullanmadım. Kırıldığım birşeyi paylaştım.
Reklamın tanımı "bir şeyi halka tanıtmak, beğendirmek ve böylelikle sürümünü sağlamak için denenen her türlü yol" diyor türk dil kurumu, bu tanıma göre yaptığım şeye reklam denmez. Tabi siz "reklam" kelimesini farklı tanımlamıyorsanız.
bende zaten sizin gıcık gibi bir kelime kullandığınızı iddia etmedim dilerseniz tekrar okuyun yazdığım yazıyı :işsiz: Birde mecazi anlamlar vardır sizi bilmiyorum ama halk arasında biz çok kullanırız. sırf burada bozmaya 'çalışmak' için yazmışsınız ama pek başarılı olduğunuz söylenemez. :süslü:

Bu mantıkla forumun diğer başlıklarını kapatıp sadece bdv mi açık bırakılacak?
Evcil hayvanlar diye bölüm var zaten onunla ilgili derdini orada paylaşırsın doğal olarak.
Yemek yapmayla ilgili soruların vardır orada paylaşırsın.
Boşanıyorum diye konu açınca engellenmemesi normal çünkü onun için ayrı başlık yok sonuçta, ki genelde de insanlara dert olduğu bir gerçek, size dert olmamış olması bunu değiştirmez.

Konu bana göre dert ama yönetime göre olmuyor. Hop diye ceza kesiliyor.
Belki başkasının dert ettiğini ben etmiyorum.
Buraya boşanıyorum eski eşim bana şöyle yaptı böyle uaptı ne yapayım dşye konu açsam kimse beni engellemeyecek. Ama bu (şu an boşanıyor olmama rağmen) benim için dert değil. Başlamış bir süreç ve bir gün bitecek diye düşünüyorum.
Bana göre dert acemisi olduğum kediye iyi bakabilmek. 7 kattan açağı düşşe başına gelebilecekler benim için şu an en büyük dert.
3 konumdan 2sinin dert olarak algılanmamasından çok sıkılmış durumdayım.
Paylaşmak istedim.
konuların uygun bölüme taşınıyordur.
bunda rahatsız olduğun kısım nedir?

çok haklısın canım , o kedi 7. kattan düşse işin zor.. Yaaa manyak mı o kedi neden düşüyo 7. kattan:kusmuk::kusmuk:benim kedi hiç düşmeden akşama kadar dışarıyı seyrediyo camdan:KK53:

çok haklısın canım , o kedi 7. kattan düşse işin zor.. Yaaa manyak mı o kedi neden düşüyo 7. kattan:kusmuk::kusmuk:benim kedi hiç düşmeden akşama kadar dışarıyı seyrediyo camdan:KK53:
Açık camdan mı aşağıya bakıyor. Balkona falan çıkabiliyor mu?
Ben boşuna mı evi havalandırırken kedi o odaya girmesin diye ev ahalisini strese sokuyorum :oops:

bende zaten sizin gıcık gibi bir kelime kullandığınızı iddia etmedim dilerseniz tekrar okuyun yazdığım yazıyı :işsiz: Birde mecazi anlamlar vardır sizi bilmiyorum ama halk arasında biz çok kullanırız. sırf burada bozmaya 'çalışmak' için yazmışsınız ama pek başarılı olduğunuz söylenemez. :süslü:
Sevindim sizin adınıza :)

Açık camdan mı aşağıya bakıyor. Balkona falan çıkabiliyor mu?
Ben boşuna mı evi havalandırırken kedi o odaya girmesin diye ev ahalisini strese sokuyorum :oops:
benim balkonum yok kiiii, açık camdan bakıyo tabi.. onların da canı tatlı merak etme gayet te dikkatli benim oğluşum. sokağa çıkınca çok korkar zaten 4 aylıklen almıştık eve sokağa çıkmadı ki garibim. o yüzden camdan bakmasını engellemiyorum

Kusura bakmayın diyerek başlayayım söze, evcil hayvanlarla alakalı bölüm olmasa bdvye konu açmanızı haklı bulabiliriz ama ama sitede neredeyse tırnak kırılmasına çözüm için dahi bölüm açılmışken her aklınıza yakılanı bdvye açmanızı kabul edemeyiz, bu sitenin kuralları ne olacak o zaman?
Ya da kedi, köpek, kuş, kaplumbağasıyla ilgili konuyu evcil hayvanlara açanlar ne olacak? Onlar kurallara uyarak kötü mü yapıyor yani?

Bdvye neredeyse hergün hamile miyim topikleri açılıyor, ona bakarsanız hamile miyim diye soranında derdi bu ama bölümü gebelik olduğundan oraya taşınıyor zira olması gereken bu.

Yine özür dilerim ama siz bu bölüme ait olmadığını bilerek açıyorsunuz bakınız kedi topiğinizde yazdıklarınız :
Arkadaşlar merhaba
Konunun yeri değil biliyorum ama, bir kedi sahiplenmek istiyorum.
Ankara da olan ve sütten yeni kesilmiş bir ev arkadaşı istiyoruz. Fakat kızım olduğu için mümkünse evden sahiplenmek istiyorum.
Uzun zamandır hayalimizdi ve artık kesin kararımızı verdik.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Konuyu kapatmaz veya taşımazsanız çok sevinirim.
Pet shop tan almıyorum . Bir canlının satılmasına karşıyım .
Şimdiden çoook teşekkür ediyorum

Yine tüp bebek doktoru Buğra Buyrukçu'yla ilgili 3 konu birden açmışsınız, biri bdvde, diğerleri tüp bebek bölümünde, yetmemiş, birinin içeriğini silmişsiniz, içerik silmek yasak üstelik.

Sizler kurallara uymazsanız biz aman boşver diyemeyiz özür dilerim, kim site kurallarına uymazsa uyarı alır, konusu yanlış bölümdeyse taşınır.

Back
X