Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Benim Burcum Başak Sevgilim İse İkizler Yorumlar mısnız ?

bütün yazilari okumadim ama bi cogu olumsuz seyler yazmis ikizler burcu erkegi hakkinda.. bende basagim ve esim ikizler burcu.. ve acikcasi hicde kötü bi burc degildir bence.. öncelikle burcumuza göre ikimizde ayni gezegenden geliyoruz yani akrabayiz bir nevi diye düsünün.. akrabalarda gen kan uyusmasi deriz ya basak ve ikizler burcunda da o var.. birbirine aslinda benziyorlar, ikiside akilli burclar.. ikizler bir bayani nasil etkileyecegini cok iyi bilirler, zaten basak burcuda onun o zekasina asik olurlar (bende acikcasi öyle oldu).. eger gercek anlamda asik olduysa ikizler burcu, o kisiye sonsuz bagli kalir (bu da zekasindan dolayi)..

haa ama su var.. ikizler hava burcu, basak ise toprak.. biri laylaylom, yani gec olgunlasirlar, gec sorumluluk sahibi alirlar, öbürü ise ayaklarini yere saglam basarlar.. bi olayi planlamadan organize etmeden adimini atmaz.. ikizler burcu bu konuda düsünmeden yapamayacagi cilginlik yoktur.. bu konu tartisma yaratabiliyor ikili arasinda..

suda var:
basak burcu cok detayci, inceleyici (ayni ben), ve eger cok ince ayrintilara takilirsa ikizler erkegi bunalir, oda cok normal kizlar.. hangi kisi buna dayanirki.. bende ara sira cok bunaltiyorum esimi ve öyle durumlarda esiminim bunaldigini gördügüm an (kendisini gösteriyor zaten) hemen geri cekiyorum kendimi.. esimde bazen sorumsuz davrandiginda oda özür dilemeyi ve hatasindan ders alip bidaha yapmamaya calisiyor..

yaa bide olgunlasmak diye bisey var.. 16-17 yasindaki bi genc ile yasini almis bi erkegin arasinda cooook fark var.. tabi olgunluk yasla alakali degil ama tecrübe ve yasanmislikda cok önemli bi erkek icin.. genc yasta bi erkek terazi olsun yengec olsun hangi burc olursa olsun eger o insan eger olgunlasmadiysa ve kendini egitmediyse veya evden disardan o terbiyeyi almadiysa herseyi yapar.. capkinda olur sorumsuzda olur, cekilmezde olur..

sahsen benim esim dünyalar iyisi bir insan.. cok kibar ve bi bayana nasil davranacagini iyi bilen biri.. onunla insan hic sIkIlmIyor, beni gicikta etse bazen sinirde etse ben onu coooook seviyorum.. her sinirlendigimde ilk adimi atan o oluyor ve kincilik, inatcilik diye bisey bilmeyen bir insan.. ikizler burcundan hic korkmayin kizlarrr, onun insanligina bakin, burcuna degil )

bu arada hep karsinizdaki insani elestirmeyin birazda hatayi kendinizde arayin.. basak burcu bu hataya cok cabuk düsüyor, ben kendimden biliyorum ) saygilar sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…