benim burnum!

sel90

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
291
234
323
merhaba arkadaşlar
20 yaşındayım 3-4 yıldır estetik olmayı düşünüyorum.ilk başta korkuyordum.ancak forumda ameliyat sonrası paylaşılanları okudukça içim rahatladı.kendime güvenim geldi.bu kış kesin olmaya karar verdim.ancak birkaç doktor arasında kaldım.burnum hem geniş hemde iri olduğu için geç iyileşeceğini biliyorum.bu yüzden doktor çok önemli benim için :( fikir verebilmeniz için foto da paylaşıyım dedim.düşündüğüm doktorlar; barış çakır, süreyya şeneldir,emre ilhan

ayrıca ağustosun son haftası kıl dönmesinden ameliyat oldum.çevremdeki insanlar diyorlar ki "narkozun etkisi 6 ay sonra geçiyormuş.6 ay bekle ocak şubat gibi estetik ol"
bu bilgi doğru mu? en az 6 ay beklemelimiyim?

merhaba arkadaşlar
20 yaşındayım 3-4 yıldır estetik olmayı düşünüyorum.ilk başta korkuyordum.ancak forumda ameliyat sonrası paylaşılanları okudukça içim rahatladı.kendime güvenim geldi.bu kış kesin olmaya karar verdim.ancak birkaç doktor arasında kaldım.burnum hem geniş hemde iri olduğu için geç iyileşeceğini biliyorum.bu yüzden doktor çok önemli benim için :( fikir verebilmeniz için foto da paylaşıyım dedim.düşündüğüm doktorlar; barış çakır, süreyya şeneldir,emre ilhan

ayrıca ağustosun son haftası kıl dönmesinden ameliyat oldum.çevremdeki insanlar diyorlar ki "narkozun etkisi 6 ay sonra geçiyormuş.6 ay bekle ocak şubat gibi estetik ol"

ayrıca forumda gayos'un burnunu çok beğendim.

canim ilk olarak korkmana hic gerek yok burun ameliyati acisiz bir ameliyattir.
burnun kolay bir burun degil ondan doktorunu cok cok cok ama cok iyi sec.
insallah iyi bir karar verirsin ve sende güzel bir buruncuga kavusursun. ;)

canim ilk olarak korkmana hic gerek yok burun ameliyati acisiz bir ameliyattir.
burnun kolay bir burun degil ondan doktorunu cok cok cok ama cok iyi sec.
insallah iyi bir karar verirsin ve sende güzel bir buruncuga kavusursun. ;)

evett canım yaa.napıcam bilmiyorum.doktor gerçekten çok önemli.bir de pişman olmaktan korkuyorum.

Arkadasim oncelikle gecmis olsun.
Bu soruyu doktoruna neden sormuyorsun peki? Cunku en dogru yaniti doktorlar verir.
Ben narkozun etkisinin 6 ay oldugunu dusunmuyorum oyle olsa nasıl ayılırki insan ama doktor degilim belkide yan etkileri oluyordur.En iyisi bunu doktora sorup paylasman.Bol sanslar.

Arkadasim oncelikle gecmis olsun.
Bu soruyu doktoruna neden sormuyorsun peki? Cunku en dogru yaniti doktorlar verir.
Ben narkozun etkisinin 6 ay oldugunu dusunmuyorum oyle olsa nasıl ayılırki insan ama doktor degilim belkide yan etkileri oluyordur.En iyisi bunu doktora sorup paylasman.Bol sanslar.
hımm evet çok haklıısın yaa! bu üç doktora gidip görüşmeliyim.yoksa bu evhamların geçmez kaydirigubbakcemile3

ben anestezi teknikeriyim cnm anestezinin etkisi 6 ay sürüyo diye bişi yok için rahat olsun bu konuda ... bi önceki gün amelyat olup tekrar acil amelyata alınması gerekn vakalar oluyo ve biz 6 ay bekliyomyz hayr beklemiyrz mantıklı düşününcede sonuc ortada zaten ... bende burun amelyatı oldum ilk anlamda sorun estetk değildi ama doktrumu iyi secemedgm için istegm sonucu hem görüntü olarak alamadm hemde nefes alamyrm .... gerçekten dr cok iyi secmelisn revizyon için ben emre beyle görüştm bi süre ama tekrar amelyat olmadm yinede görüştğm kadryla ve forumda gördklerime göre emre bey gerçekten cok iyi bi dr işinde de cok iyi .. forumları araştırırsan drlar hakkında da fikir sahibi olabilirsn umarım istedgn burna ve sonuca kavuşursn cnm ...

kafandaki doktorlarla görüşmeden, sorularına cevap almadan, yaptığı burunlara bakmadan karar verme derim ben de sana. burun yapısı ve tipi seninkine benzeyen mutlaka birileri vardır, özellikle de o burunlara dikkat et, sonrasında nasıl olmuşlar.elbise almak için bile kaç tane dükkan geziyor insan, içine sineni almak istiyor, o yüzden içine sinmesi önemli:) inşallah herşey istediğin gibi olur canım.

dr seçimi çok önemli bak bende bugün yeni bi başlıkda ameliyat deneyimlerimi paylaştım bir hafta oldu ben ameliyat olalı ve çok huzurluyum.. istersen benim doktorum rahmi özcelep ile görüşebilirsin orda ben iş arkadasımla birlikte gittim ve arkadasımın bunuda seninkine çok yakındı ve oda ameliyat oldu.. bana göre daha zor gececeğini dr söylemişti ama yinede bu ameliyat olmasına engel olmadı..

izmirli, çok haklısın.cahillik işte benimkisi... ailem biraz aman aman tipler olduğu için korkuyorlar bir kere narkoz kelimesini duydular ya! dediğin gibi arka arkaya ameliyat olmak zorunda olanlar.

arkadaşlar bol bol araştırıyorum.forumda burun estetiği ile ilgili her konuyu okuyorum.zaten emre beyi forumda keşfettim.süreyya bey ise bir tanıdığımız kendisine ameliyat oldu çok memnun kaldı.birde emre bey kendisine hocam diye hitap ediyor.ama kesinlikle görüşücem her ikisiyle de!
sevdacım bu uyarını dikkate alıcam.rahmi beyi de araştırayım.

izmirli, çok haklısın.cahillik işte benimkisi... ailem biraz aman aman tipler olduğu için korkuyorlar bir kere narkoz kelimesini duydular ya! dediğin gibi arka arkaya ameliyat olmak zorunda olanlar.

arkadaşlar bol bol araştırıyorum.forumda burun estetiği ile ilgili her konuyu okuyorum.zaten emre beyi forumda keşfettim.süreyya bey ise bir tanıdığımız kendisine ameliyat oldu çok memnun kaldı.birde emre bey kendisine hocam diye hitap ediyor.ama kesinlikle görüşücem her ikisiyle de!
sevdacım bu uyarını dikkate alıcam.rahmi beyi de araştırayım.

insan bilmesine rağmen korkabiliyo cnm amacm sadece yardımcı olmak bilgilendrmekti yanlış anlaşılmamımdr umarım hakkında hayırlısı olur inş ...

insan bilmesine rağmen korkabiliyo cnm amacm sadece yardımcı olmak bilgilendrmekti yanlış anlaşılmamımdr umarım hakkında hayırlısı olur inş ...

anladım canım.iyi ki söyledin hatta.ailemin yüreği hafifledi =) sanki ameliyatı onlar olucakmış gibi!

canım resimlerini gördüğüm kadarıyla kalın derili bir buruna sahipsin.. görüştüğün doktor oldu mu hiç..?

niyetim polemiğe girmek değil ama bende seni uyarıyım, 4 ay önce rahmi beye oldum bende ameliyatımı ve hiç memnun değilim.. sen git görüş yinede.. bende senin gibi kalın deriliyim.. ne kadar üzüldüğümü anlatamam seninde pişman olmanı istemem:((

canım resimlerini gördüğüm kadarıyla kalın derili bir buruna sahipsin.. görüştüğün doktor oldu mu hiç..?

niyetim polemiğe girmek değil ama bende seni uyarıyım, 4 ay önce rahmi beye oldum bende ameliyatımı ve hiç memnun değilim.. sen git görüş yinede.. bende senin gibi kalın deriliyim.. ne kadar üzüldüğümü anlatamam seninde pişman olmanı istemem:((

=(( çok üzüldüm senin adına canım.geçmiş olsun.şuan herhangi bir doktorla görüşmedim.
cilt için ilaç kullanmaya başladım.doktorumda bu ilacı kullanırken estetiği ertelememi söyledi.ancak bu sürede araştırmaya devam ediyorum.
bir sorum olacak: rahmi beyden niçin memnun kalmadın.biraz açarsan çok iyi olur?

=(( çok üzüldüm senin adına canım.geçmiş olsun.şuan herhangi bir doktorla görüşmedim.
cilt için ilaç kullanmaya başladım.doktorumda bu ilacı kullanırken estetiği ertelememi söyledi.ancak bu sürede araştırmaya devam ediyorum.
bir sorum olacak: rahmi beyden niçin memnun kalmadın.biraz açarsan çok iyi olur?

sel90 bunu paylaştım topiğimde.. hiç üşenmeden yazabilirim aslında baştan sonra kadar ama nolur kusuruma bakma o kadar yorgunum ki , o kadar yorgudu ki beni bu olay.. şimdi cevap veremesemde yazarım.. mesajlarıma girip bak topiğimi bulursun.. bende kendimi iyi hissettiğimde yazarım sana emin ol..

sel90 bunu paylaştım topiğimde.. hiç üşenmeden yazabilirim aslında baştan sonra kadar ama nolur kusuruma bakma o kadar yorgunum ki , o kadar yorgudu ki beni bu olay.. şimdi cevap veremesemde yazarım.. mesajlarıma girip bak topiğimi bulursun.. bende kendimi iyi hissettiğimde yazarım sana emin ol..

pekala canım.şimdi bakıyorum hemen!

sel bende bayadır araştırıyorum bu forumdan çok yararlandım bu konuda.emre beyin yaptığı burunlar benim çok hoşuma gitti çok doğal ve yapılanların yüzüne çok yakışmış.bide bu bütçeyede bağlı aslında ona göre iyi araştır derim ben.

burun ameliyati acisiz bir ameliyat demeyelim bence...
agrisi olan insanlar oluyor, benim de biraz olmustu.
nihayetinde bu da bir ameliyat ve hafife alinmamali.
en az diger ameliyatlar kadar ciddidir estetik ameliyatlari.

bol bol doktorlari arastir, hatta gidebiliyorsan gorusmeye git.
ama sen sen ol doktorlarin guler yuzune kanma, cok iyi arastir canim. sonra da icine en cok sineni sec.

Allah gonlune gore versin.
insallah en kolay sekilde atlatirsin ameliyati.

Uyuyangüzel arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat değil ilk ve ikinci gün ağrın olucak burnunda tampon olduğundan haliyle nefes almakta zorlanacaksın ben geçen çarşamba oldum hala burnum tıkalı ve akıyor arada açılıyo ağzım açık nefes alıyorum ama olsun ucunda güzelleşmek var bu kadar sıkıntıya katlanılır diye düşünüyorum doktorunu iyi seç canım istediğin burnu söyle içine sinsin şimdiden çok geçmiş olsun :)

merhaba arkadaşlar

ayrıca forumda gayos'un burnunu çok beğendim.

sel90 ya ben senin burnunu çok karakteristik buldum biliyormusun?yüzüne çok değşiik bir hava katmış,çok uniqe bir havan var bence gerçekten ameliyat olursan bu ifadeden olabilirsin.çok değişik havan var bence,tabi sen bilirsin

Back
X