Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sel90 illaki yaptıracaksan da bence sadece incelttir,ucunda da düzeltme yapabilirsin ama kemerine dokunma derim ben,senin yüzüne kemer yakışıyor bence...ama tabiki sen ne istiyorsun o önemli
maalesef estetik ameliyatlarinda kemeri birakalim surayi sadece surayi duzeltelim ya da burun ucuna dokunmayalim sadece kemeri alalim gibi seyler pek dogru degil cunku burnun bir yerini yapinca diger taraflarini da burunla orantili hala getirmek gerekiyor
maalesef estetik ameliyatlarinda kemeri birakalim surayi sadece surayi duzeltelim ya da burun ucuna dokunmayalim sadece kemeri alalim gibi seyler pek dogru degil cunku burnun bir yerini yapinca diger taraflarini da burunla orantili hala getirmek gerekiyor
kemeriyle orantılı bir biçimde inceltilemezmi?ben var diye biliyorum ya mesela ucu yapılan küçük revizyonlarda kemer durabiliyor.mesela adı neydi fahriye evcven yaprak dökümündeki,onun da ucunu ameliyat etmişler ama kemeri duruyor hala
dr seçimi çok önemli bak bende bugün yeni bi başlıkda ameliyat deneyimlerimi paylaştım bir hafta oldu ben ameliyat olalı ve çok huzurluyum.. istersen benim doktorum rahmi özcelep ile görüşebilirsin orda ben iş arkadasımla birlikte gittim ve arkadasımın bunuda seninkine çok yakındı ve oda ameliyat oldu.. bana göre daha zor gececeğini dr söylemişti ama yinede bu ameliyat olmasına engel olmadı..
cnm estarabimde senin doktoruna oldu ama onun istediği gibi olmadı sonuç yani herkes aynı sonucu yakalayamıyor ben de kendisiyle görüştüm ama bana pek güven veremedi sağlık sorununu giderdiğinden emimn ama ya estetetik belki senin burnun çok sorunle değildir
kemeriyle orantılı bir biçimde inceltilemezmi?ben var diye biliyorum ya mesela ucu yapılan küçük revizyonlarda kemer durabiliyor.mesela adı neydi fahriye evcven yaprak dökümündeki,onun da ucunu ameliyat etmişler ama kemeri duruyor hala
kemer kucukse dedigin yapilabiliyor demek ki ama genelde mesela kemer duzeltiliyorsa burun ucu da duzeltilir burunda oranti olusturmak icin. ne demek istedigimi anlatabilmisimdir umarim
ben rahmi özcelep in reklamını yapmıyorum kendisinden menun kaldım ve arkadasımın burnuda resimdeki burna yakındı öneride bulundumm..plomiğe gerek yok bencede..
ben rahmi özcelep in reklamını yapmıyorum kendisinden menun kaldım ve arkadasımın burnuda resimdeki burna yakındı öneride bulundumm..plomiğe gerek yok bencede..
sel90 illaki yaptıracaksan da bence sadece incelttir,ucunda da düzeltme yapabilirsin ama kemerine dokunma derim ben,senin yüzüne kemer yakışıyor bence...ama tabiki sen ne istiyorsun o önemli
birçok arkadaşım senin gibi düşünüyor canım.bana göre burnum kötü değil suratıma yyakışıyor ancak yüzüme daha çok yakışan daha estetik bir burunda yakışabilir diye düşünüyorum.şuan cildim için ilaç kullanmaya başladım.o yüzden yeni yıla erteledim ameliyat işini.
Canim bu isi dr a birak. Onlar neyin yakisacagini bilir. Ve cogu kendi bildigini okur sen sadece mantik cercevesinde isteklerini soyle. Dr unu iyi sec sonra pisman olma.