- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
- Konu Sahibi edammm0509
-
Gercekten öylemi dersin ya bunlar yüzünden biz ayrılık esigine geldik ama cok terbiyesizler gorusmesini istemiyorum en azindan uzak durmasını rica ediyorum özel hayatıma karistirmam görüşürum dedi
Uzak dur bu tip insanlardan Hayır gelmez..arkadaşları böyle saygisizca konuştuğunu göre onlara o primi sevgilin veriyor..senin yanındacevap veriyor ama arkadanne diyor acaba? EEvlendiği düşün o kişiler hep hayatınızın ortasında olacak..sorun değil seviyorum alisir im katlanır diyorsan senbilirsin..
sorma bance katliam çıkar. cevap belli değil mi sence???
Senin şu an yaptığın gaza gelmek.Herseyi göze aldım sizlerden aldığım cesaret ile bugün doğruları öğrenicem beni onun yanında tutan saygısı sevgisi oda yok ise bana her yol gider yoldur teşekkür ederim hepinize benim yardıma ihtiyacım vardı cok cok sağolun bu siteyi acandan Allah razı olsun
Kucuk degilmissinizki..ne kadqr ayip bu konusmalar.bence cok uzatmadan bitir ne demek ozel hayatim icin arkadasimdan vazgevmem.demek o laflqri ondan cesaret alip konuşuyor adamlar diye dusnurm benBenim 25 onun 32 tatlım
Dogru soyluyorsun. Ama ben bazen gaza gelmeye ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Arkadas artik kendi fikrinden tereddut eder olmus erkek arkadasinin tavriyla. Burdan fikir alarak aslinda herkesin bunun yanlis oldugunu soylemesi uzerine, dogru bildigi seyi savunacak cesareti buldu. Cogu zaman dusmez miyiz o gucsuzluge? Dogru olani ve yapilmasi gerekeni biliriz ama onu yapacsk gucu bulamayiz. Bu kadinlarin icine sık dustugu bir durum. Bence boyle zamanlarda gaza gelmeye ihtiyacimiz var.Senin şu an yaptığın gaza gelmek.
Bence önce bir sakin ol. Sonra mantıklı düşün.
Zaten bu insanın sana değer vermediği aşikar ama mantığın bunu göremiyorsa bir sonraki ilişkinde de aynı hataların olması olası her zaman.
Bence cok bile katlanmissin o adama. Bak burda herkes yaptiginin ahlaksizca oldugunda hemfikir. Taviz verirsen daha da kotuye giderek devam edecek onlarin bel alti muhabbetleri. Evlenirsen ne olacak? Her yaptiginizi muhabbet konusu edecekler. Bi de birbirlerine taktik verir boyle tipler. Vya dusunsenize yatak odanizi anlatan bi kocaniz oldugunu. Allah korusun. Bence kesinlikle ayrilin. Senin gibi birini haketmiyor sevgiliniz. Asla taviz verme. Cek restini bitsin gitsin. Gorsun gununu. Ondan sonra anca bos bos arkadasiyla bu muhabbetleri yapadursunlar.
Senin şu an yaptığın gaza gelmek.
Bence önce bir sakin ol. Sonra mantıklı düşün.
Zaten bu insanın sana değer vermediği aşikar ama mantığın bunu göremiyorsa bir sonraki ilişkinde de aynı hataların olması olası her zaman.
Sana hic değer vermemiş ne yazık ki... Arkadaşının da sizin yanınızda o biçim konuşabiliyor olmasını geçtim bunlara rgmen senin yaninda değil de arkadaşının yaninda durmayı tercih ediyorsa bu adamın karakter yoksunu olduğu bariz belli... 32 yaşındaymış bir de , ergen olsa bir nebze kan beyne basmıyor diyebilirsin de bu koskoca adam olmuş hala basmıyor. Gerçek yüzünü görmüşsün iyi olmuş arkadaşım.
Buna verilebilecek cevabi yok çünkü susturmak istiyor tabi seni, güzel konusmussun... Bu konuyu bu raddeye getirende kendisi. size hallettim ben onu diyip görüştüklerini ogrenmen zaten bi ihanettir sana karşı... Herkesin hassas noktasıdır namusu , üstelik sen bir bayansın bunun nesini algılayamıyor...Ben konuyu öyle bi noktaya getirmisim ki onun gözünde tercih meseli olmuş artık inat ugruna yapıyormuşum bende açık ve net söyledim benim kisiligimi bu kadar basitce dillendirebiliyorsan bence dogru olanı yap arkadaşından vazgeçme dedim hos arkadaşmı kara taş mı ben çözemedim siz zamanla cozersiniz aranızda ben aralık konisu olmaktan bıktımm dedim cevap susalim lütfen oldu
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, günlerdir düşünup duruyorum ama çözüm bulamayınca sizlerden yardım almak dogru olur diye burada konu açtım, sevgilimle benim ortak arkadaşlarımız var bi kac defa beraber dışarı çıktık gezdik ama gelin görün ki hadlerini astilar ve cirkin sozler kullandilar iste opusuyomusinuz sevisiyomusunuz gibi bu ne hadsizlik diye kızdım ben erkek arkadaşım da onlara gerekeni yaptı yine bi gün arlarinda konuşurken bunlardan bi halt olmas felan demisler yiyisir ayrılırlar tabi ben bunada tahammül edemedim yine erkek arkadaşım beni bulastirmadan gerekeni yaptı taki 2 hafta oncesine kadar hersey normaldi fakat sevgilim o adamla görüştüğünü bunda ne var ki dedigini duydugum ana kadar ben tabi Çıldırdım adam sakin cocukluk arkadaşım ben özel hayatım için rest cekemem dedi bende sinirler zıpladı beyne senin benim yanimda olman lazım onlarin degil diye kapattim telefonu soguk soguk davraniyo bana bende ona 2 hafta olcak sizce suclu kim burda ben mi büyüttüm olayı kizlar akil verin lütfen
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, günlerdir düşünup duruyorum ama çözüm bulamayınca sizlerden yardım almak dogru olur diye burada konu açtım, sevgilimle benim ortak arkadaşlarımız var bi kac defa beraber dışarı çıktık gezdik ama gelin görün ki hadlerini astilar ve cirkin sozler kullandilar iste opusuyomusinuz sevisiyomusunuz gibi bu ne hadsizlik diye kızdım ben erkek arkadaşım da onlara gerekeni yaptı yine bi gün arlarinda konuşurken bunlardan bi halt olmas felan demisler yiyisir ayrılırlar tabi ben bunada tahammül edemedim yine erkek arkadaşım beni bulastirmadan gerekeni yaptı taki 2 hafta oncesine kadar hersey normaldi fakat sevgilim o adamla görüştüğünü bunda ne var ki dedigini duydugum ana kadar ben tabi Çıldırdım adam sakin cocukluk arkadaşım ben özel hayatım için rest cekemem dedi bende sinirler zıpladı beyne senin benim yanimda olman lazım onlarin degil diye kapattim telefonu soguk soguk davraniyo bana bende ona 2 hafta olcak sizce suclu kim burda ben mi büyüttüm olayı kizlar akil verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?