benim cahilligim mi yoksa onun mu

Gayet iyi anladım sanırım benim kendine itiraf edemediklerim bunlar ben hep sustum o gerekeni yaptım dedi sustum is yapıyoruz gerekeni yaptım herkesi hayatimizdan cikarirsak ben halim ne olir dedi sustum sen görüşme bende isten ise dedi yine kabul ettim galibası fazla bu iliskiyi benim susmalarim bu güne getirdi emin olun susmasaydim da bitseydi biticekse diyorum simdi inanirmisiniz ki biter onlar kalır ben giderim onun hayatindan görüşum yanlışmış böyle diyor

Ne diyecek ki, tabii ki yanlis senin gorusun diyecek. Cunku o seninle ayni fikirde ve ahlak anlayisinda degil. Sevgi filan gecin onlari, boyle insanlarin sevilecek bir tarafi yok. Sizin ozelinize saygi gostermeyen ve gostertmeyen biri sevilir mi? Sevilmez.

bence siz haklısınız ve erkek arkadaşınız sizi bunlarla konuş diye söyletmemesi gerekirdi olması gerekeni yapmalıydı nasıl bi zihniyettir anlamadım siz varken bu kadar konuşuluyorsa mahremiyet sıfır evlenince de konuşulur o zman

32 yasında lakın halen olgunlasamamıs o nasıl usluptur Allahınızı seversenız sevıstınızmı opustunuz mu

bır erkek sevgılısını arkadasını gectım hıckımseye karsı dıllendırmemelı.. ya cok rahat bır ınsan ya da sızı pek umursamıyor

bilemiyorum ama çok fazla garip bi durum erkek için acaba çok mu rahat kültür seviyesi düşük kız ardaşı olmuş ama yinede bu kadar seviyesiz olamaz bi sevgi bence siz kendinize yakışan ortamlarda bulunun

Ben görüşmuyorum o sahislarla zaten erkek arkadasimda görüşmuyor bayadır ama yeni yeni tekrardan başladı ben böyle yaklasarak onu kaybediyorum hersey bitti bi bumu sorun diyor ben haklı iken haksız oluyorum anlamadım

Inanin o konusmalar bana yapılsaydi ben bidaha konuşmaya cesaret etmezdim ama arkadas mübarek cok rahat bizim adam bunu ya anlıyor siyaset yapiyor ya cok ta beni ve onları onemsemiyor

Inanin o konusmalar bana yapılsaydi ben bidaha konuşmaya cesaret etmezdim ama arkadas mübarek cok rahat bizim adam bunu ya anlıyor siyaset yapiyor ya cok ta beni ve onları onemsemiyor
bana siyaset yapıyor gibi geldi. yani çünkü diyelim evlendiniz siz ve bir arkadaşı sizin hakkında bel altı şaka yapabilir mi? elbette hayır bu namustur erkekler arasında.
bence ilk yüzü erkek arkadaşından buldu. ya da erkek arkadaşının ilişki anlayışı bu, yaşadığını anlatmak.

Ksuru bakmayın bildirimler gec geliyo bana neden anladım oyüzden gec yazıyorum cevapları ben bunu bi türlü itiraf edemedim kendime belkide sırf o insanlara taviz vermemek adına alttan aldım bu da benim seviyemi düşürdü

Halbuki bilmesi lazım okadar okumuş yaşını almış bunlar benim onada söylediklerim ama illa özel hayat ayrı arkadaşlık ayrı diyor görüşmeyi kesmem diyor sanki adam canını bağış etmis beni silicek onu tutucak

yaşlarınız kaç sizin?
evet özel hayat ayrı arkadaşlık ayrı.
ama kendi annesi hakkında bel altı bir şaka kabul eder mi sevgilin?
Buradan sana verdiği değeri anlayabilirsin.

nasıl yani, ailene kadar nasıl gitti olay

Ortak tanıdık dedim ya konuşmamaya başladım ben anneler tanış bizde, sevmedigim adamın kız arkadaşı anneme söylüyor neden aramızı kızın bozuyor diye bende anneme böyle söylerlerse bozulur dedim tabi annemde ara felan yok defolun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…