- 15 Eylül 2014
- 183
- 121
- 48
- Konu Sahibi edammm0509
-
E tabii ki haklisiniz. O muhabbet sadece size yapilmadi emin olun. Erkek arkadasinizin oldugu sizin olmadiginiz zamanlarda da yapildi. Hatta erkek arkadasiniz da yapti. Ilk muhabbette o insanlara okkali bir cevap vermeyip sadece kuru bir susturus yeterli miydi sizce? O muhabbetin yapildigi ilk gun okkali bir cevap verip sizi o ortamdan alip goturmesi ve o insanlarla arkadasligi kesmesi gerekiyordu. Bu olayin rahat yasamla alakasi yok. Bu ahlaksizliktir. Buna goz yummamak gerekir. Neden actiniz demiyorum yanlis anlamayin ama bu konuyu acmak bile gereksiz. Cunku bu muhabbetin 2. Kez donebilmesi sizin buna izin verdiginiz anlamina gelir. Cunku sevgiliniz o insanlari hayatinda tutmus, siz de sevgilinizi hayatinizda tutuyorsunuz. Anlatabildim mi acaba?
Ne diyecek ki, tabii ki yanlis senin gorusun diyecek. Cunku o seninle ayni fikirde ve ahlak anlayisinda degil. Sevgi filan gecin onlari, boyle insanlarin sevilecek bir tarafi yok. Sizin ozelinize saygi gostermeyen ve gostertmeyen biri sevilir mi? Sevilmez.Gayet iyi anladım sanırım benim kendine itiraf edemediklerim bunlar ben hep sustum o gerekeni yaptım dedi sustum is yapıyoruz gerekeni yaptım herkesi hayatimizdan cikarirsak ben halim ne olir dedi sustum sen görüşme bende isten ise dedi yine kabul ettim galibası fazla bu iliskiyi benim susmalarim bu güne getirdi emin olun susmasaydim da bitseydi biticekse diyorum simdi inanirmisiniz ki biter onlar kalır ben giderim onun hayatindan görüşum yanlışmış böyle diyor
Benim 25 onun 32 tatlım
bilemiyorum ama çok fazla garip bi durum erkek içinacaba çok mu rahat kültür seviyesi düşük kız ardaşı olmuş ama yinede bu kadar seviyesiz olamaz bi sevgi bence siz kendinize yakışan ortamlarda bulunun
Ya fikrim ne kadar doğrudur bilemem ama;
Erkek arkadaşınız olgunlaşmamış bu 1
Arkadaşlarına uyuyor buda 2
Yakında ayrılırsınız bence buda 4
Bu adamdan ne köy olur nede kasaba buda 4 :)
Erkek arkadaşın eğer o insana sana gerçekten değer verdiğini hissettirseydi arkadaşı bu kadar iğrenç konuşmadı. Bence gerekeni yaptı diyorsun ya hiçbir şey yapmamış. Hatta yaptıklarınızı bile anlatmış olabilir. Eee ne de olsa erkekliğin şanındandır.
bana siyaset yapıyor gibi geldi. yani çünkü diyelim evlendiniz siz ve bir arkadaşı sizin hakkında bel altı şaka yapabilir mi? elbette hayır bu namustur erkekler arasında.Inanin o konusmalar bana yapılsaydi ben bidaha konuşmaya cesaret etmezdim ama arkadas mübarek cok rahat bizim adam bunu ya anlıyor siyaset yapiyor ya cok ta beni ve onları onemsemiyor
Ne diyecek ki, tabii ki yanlis senin gorusun diyecek. Cunku o seninle ayni fikirde ve ahlak anlayisinda degil. Sevgi filan gecin onlari, boyle insanlarin sevilecek bir tarafi yok. Sizin ozelinize saygi gostermeyen ve gostertmeyen biri sevilir mi? Sevilmez.
bana siyaset yapıyor gibi geldi. yani çünkü diyelim evlendiniz siz ve bir arkadaşı sizin hakkında bel altı şaka yapabilir mi? elbette hayır bu namustur erkekler arasında.
bence ilk yüzü erkek arkadaşından buldu. ya da erkek arkadaşının ilişki anlayışı bu, yaşadığını anlatmak.
En yakin durakta in. Okurken nutkum tutuldu.
yaşlarınız kaç sizin?Halbuki bilmesi lazım okadar okumuş yaşını almış bunlar benim onada söylediklerim ama illa özel hayat ayrı arkadaşlık ayrı diyor görüşmeyi kesmem diyor sanki adam canını bağış etmis beni silicek onu tutucak
nasıl yani, ailene kadar nasıl gitti olayBen bide bunları yaşadım annem aradı babam aradı ne hakla dedi bunu sorabilirsin sevgilinlemi yaşıyorsun oglum dedi bunları edepsiz felan buna
Ragmen benden uzak dur diyemiyor adam
yaşlarınız kaç sizin?
evet özel hayat ayrı arkadaşlık ayrı.
ama kendi annesi hakkında bel altı bir şaka kabul eder mi sevgilin?
Buradan sana verdiği değeri anlayabilirsin.
nasıl yani, ailene kadar nasıl gitti olay
sorma bance katliam çıkar. cevap belli değil mi sence???Bunu ona sorucam bugün ablası olsa kabul edermi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?