- 15 Eylül 2014
- 183
- 121
- 48
- Konu Sahibi edammm0509
-
çocukça geldi bana ileride gülersin bunlara boşver takma..
Erkek arkadaşın hiçbir şeyi halledememiş ki.
Kusura bakma canım ama erkek dediğin kendi özel hayatını milletin ağzına almasına izin vermez.
Yaşlarınız kaç bu arada? Ergenlikte böyle cıvı tipler oluyor, lafını bilmeyenler falan.
görüşsün bırak. sıkma onuda kendinide. ama sen görüşmezsin olur biter. yoksa daha çok tartışırsınız. evli değilsinki heranınız birlikte geçsin. akışına bırak. valla gülersin ilerde :)Gercekten öylemi dersin ya bunlar yüzünden biz ayrılık esigine geldik ama cok terbiyesizler gorusmesini istemiyorum en azindan uzak durmasını rica ediyorum özel hayatıma karistirmam görüşürum dedi
Çok yüzgöz olmuşsunuz..
Sevgiliniz de birinin tarafında değil benim anladığım.
Siz onlarla tamamen ilişkisini kesmesini istiyorsunuz sanırım.
o ilk densizlikten sonra o tiplerle gorusmeye devam etmesi ilginc.. ozel hayatim icin kimseye rest cekemem ne demek?ne icn cekilirmis rest?Gercekten öylemi dersin ya bunlar yüzünden biz ayrılık esigine geldik ama cok terbiyesizler gorusmesini istemiyorum en azindan uzak durmasını rica ediyorum özel hayatıma karistirmam görüşürum dedi
Ewet sanırım hem sosyel hemde iliski hayatını beraber yürütmek istiyor ve biz iliskimizde sadece bunlar yüzünden kavga ediyoruz ama hala birakmiyo anlamadım
Benim 25 onun 32 tatlım
yaslar kucuk sanirim sevismek opusmek bu kadar dillerde olduguna gore
Sevgilini ben tasvip etmedim, lütfen kırılma ama evli olsanız kimbilir nasıl cıvık sorular srulacak. Kaç yaşında adamsın, senin yanındaki kadınla sevişiyor musunuz diye densizce konuşan arkadaşının alnını karışlaman lazım.
Değil arkadaş, sevgilimin/eşimin kardeşi böyle cıvısa resti çekerim.
Eski bir sözdür ama arkadaş insanın gerçekten aynasıdır.
amanin! arkadaslarinizin da yasi sizinkine yakindir o zaman.. vok tuhaf geldi bu yasta boyle konusmalar. ergenlikte ne bileyim konusulur du opustunuz mu falan diye de. koca koca insanlara neymisBenim 25 onun 32 tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?