merhaba arkadaslar;
Babamla bırkac gundur konuşmuyoruz. Esımı her dakıka arattırıuorum.. Babama cok duskunum annemı kaybettım ne kardes ne kuzen ondan baska kımsem yok zaten.. Evliyim 1 yıldır iş hayatı ev hayatı esının aılesı ile ılışkıler derken ancak oturuyor hersey. Bırde cocugumuz olmadı 1 yıldr kımseylede paylasamıyorum..
Babam herkese benden cok zaman ayırr ılgılenır fedakarlık yapar. Gecen gun ıkı gun gormesem ozluyorum kahvaltı yapıyorduk esımın aılesı ve babamla.babamla kahvaltı yaptı hemen esımın kızkardesını alıp araba kullanmayı öğretmeye gıttı. Yahu ne sohbet ettık ne bırbırımızı gorduk dogru durust. Daha benım arabama bınmez ınanın guvenmez şimdi bunu yapıyor. Bende cok kırıldım cunku arabamdan benı ındırıp esımı dıreksıyona gecıren ınsan ne gerek var sımdı. Bana yapmadıgın seyı baskasına yapıyor. Hastayımbır baskasının yanında işimle ılgılı bır kutlama var herkesın ailesı orda babam baskasının cocugunun yanında. ;( bende dıyorumkı; baba herkesın annesı babası abısı akrabası var benım kımsm yok senden baska lütfen bırak ınsanları benım sana ıhtıyacım var dıyorum. Duygu sömurusu yapıyordun dedı . Bende kapattım teli ne dıyeyımkişimdi konuşmuyorum . Ama cocuklugumdan berıbana verılmeyen herseyın baskalarının cocuklarına yapılmasından yoruldum.
ne var bunda kırılacak anlamadım, adam ıyı nıyetınden araba kullanmayı ogretmıs, sızınkı kıskanclıktan baska bırsey degıl, tamam babanız bır tanenız baska kımsenız yok ama her an yanınızda ve her an sızın ıstedıgınız sekılde yasayamaz....
adamı rahat bırakın bıraz bence..
Ben zaten hıc kıyamam inan .. Ilgılı ve dusunceli bır evlat oldum hep. Ama herkesın cocugunun yanında benım yanımda hıc olmuyor. Bır derdınmı var demıyor kırılıyorum yababana küsme sakın..sen duygusal anlamda biraz çökmüşsün sanırım çocuk muhannetine..seni bu konuda çok iyi anlıyorum çünkü bizimde 1 yıldır olmuyor..fazla alıngansın..tamam bırak öğretsin..senin yanında sağlıklı ya bu yeter..hemen ara konuş nasılsın babacım özledim seni diye..kırma kalbini..
Ne kadarda empatıden yoksun bır yorum . Gozumde yorumunuzun bır anlamı ıyınıyetı olmadıgından yok saymayı tercıh edıyorumne var bunda kırılacak anlamadım, adam ıyı nıyetınden araba kullanmayı ogretmıs, sızınkı kıskanclıktan baska bırsey degıl, tamam babanız bır tanenız baska kımsenız yok ama her an yanınızda ve her an sızın ıstedıgınız sekılde yasayamaz....
adamı rahat bırakın bıraz bence..
Babam sosyal ilişkilerınde cok ıyı yardımsever bır adamdır. Bu konuda gurur duyuyorum onunla. Ama benı cok ıhmal ettıgını dusunuyorum yıllardır. Baskalarına koşmaktan bana fırsatı hıc olamıyor . Hastayken ozel gunumde yada sosyal paylasımda.. Hep bırılerıyle. Duygusal davranıyorum bu konuda cokca.valla gözümde herkese herşeye yetmeye çalışan tonton bir amca belirdi, bu çabayla kendi çocuğunu ihmal etmiş kırmayın. Ben olsam sevinir gurur duyardım babamla artık herkes o kadar umursamazki çevresine
Haklısınız. Sanırım yanımda olmasına ıhtıyacım var zaten bır o kaldı elimde . Baskalarına gosterdıgı ılgı alakanın bır kısmını ıstemıştım. Adı kıskanclık yada bıraz ılgı beklemek . Ama küsmüş olmakta cok uzucuSen aslında babacığını kıskanıyorsun,onu paylaşamıyorsun,
Şuan hayatta ondan başka kimsende yok tabi daha çok bağlısın bu yüzden,
Rahat ol emin ol şuanki bağlandığından daha çok bağlıdır sana,
Küsme babacığına
Hemde cok. Cok özel bır ınsan babam oluşunun dısında . İstegım dıger ınsanlara gosterdıgı ılgının bırazcıgı.Seviyorsun ki alınıyorsun
Sevilecek bir baban var demek ki, bu da güzel..
İnş. Hassas bır donem evet annecıgıme cok ıhtıyac duyuyorum.. Sıkıntımı paylasacagım bırını arıyorum arkadas dostlarım dısında aılemle paylasacagım seyler oluyor. Bıraz babamın sevgısıne ıhtıyacım olan bır donemdeyım..Bence de hassas bir dönemdesin. Daha fazla ilgi ve şefkat bekliyor olabilirsin ancak evlenmişsin inşallah yakında bir bebeğin de olur. Baban senin büyüdüğünü kabullenmiş olabilir. Babanı kırma. Kafana da sürekli bu konuyu takma. Herşey tez zamanda düzelir inşallah.
Ben hayatımın çoğu döneminde anne baba sevgisini tatmadığım için biraz eksiğim bu konularda. Bir gece yağmurda babam eve çok geç kalmıştı. Telefonu da kapalıydı. Çok korktum çok merak ettim. Ağlaya ağlaya camda bekledim onu. Yüzüm gözüm şişti. Geldiğindeyse ne sarıldı ne öptü. Annem kız çok korktu bi sarıl çok merak etti seni vs dedi de sağolsun lütfedip sarıldı.İnş. Hassas bır donem evet annecıgıme cok ıhtıyac duyuyorum.. Sıkıntımı paylasacagım bırını arıyorum arkadas dostlarım dısında aılemle paylasacagım seyler oluyor. Bıraz babamın sevgısıne ıhtıyacım olan bır donemdeyım..
Hayatın en acı gercegını kabullenmiş olmanız ne guzel.. Bu durumun aile bagları ilede cok ılgısı var.Ben hayatımın çoğu döneminde anne baba sevgisini tatmadığım için biraz eksiğim bu konularda. Bir gece yağmurda babam eve çok geç kalmıştı. Telefonu da kapalıydı. Çok korktum çok merak ettim. Ağlaya ağlaya camda bekledim onu. Yüzüm gözüm şişti. Geldiğindeyse ne sarıldı ne öptü. Annem kız çok korktu bi sarıl çok merak etti seni vs dedi de sağolsun lütfedip sarıldı.
Bu tarz bir sürü anı var hafızamda bu sebeple aileme çok bağlı biri değilim.
Hep şöyle düşünürüm. Kimse ölümsüz değil. Sevsekte sevmesekte anne baba eş dost ölüp gidecek birgün. Bunu kabullenmeli ve kimseye çok bağlanmamalıyız diye düşünürüm.
Doğru düzgün tatmadığım bir duygunun mahrumiyeti hakkında da çok yorum yapamıyorum malesef. Aramızda hep görünmez kocaman bir duvar oldu bizim. Ama sizin için inşallah kısa sürede atlatırsınız sorunlarınızı diyebilirim. İnşallah çözersinizHayatın en acı gercegını kabullenmiş olmanız ne guzel.. Bu durumun aile bagları ilede cok ılgısı var.
Ne dıyebilirimki.. Sız bu duyguyu bılmıyorsunuz bana mevcut olan yermıyor.. Nankörlük edıyormusum gıbı geldi. Canım benım rabbım iyi anlayıslı bır es nasıp etsınde yuregındeki boşluklar yerıne guzel bır yer edınsınDoğru düzgün tatmadığım bir duygunun mahrumiyeti hakkında da çok yorum yapamıyorum malesef. Aramızda hep görünmez kocaman bir duvar oldu bizim. Ama sizin için inşallah kısa sürede atlatırsınız sorunlarınızı diyebilirim. İnşallah çözersiniz
böyle anlattıgına göre sana ilgi göstermedıgıını düşünmüyorum babaya küsülmez duygu sömürüsü kısmınada katılıyorumHemde cok. Cok özel bır ınsan babam oluşunun dısında . İstegım dıger ınsanlara gosterdıgı ılgının bırazcıgı.
Duygusal zekanıza alkış.. Kaydadeger olmayan yorumunuza dıyeck yokböyle anlattıgına göre sana ilgi göstermedıgıını düşünmüyorum babaya küsülmez duygu sömürüsü kısmınada katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?