Benim Canım Evimm

maşallah maşallah :) evinde gözüm kaldı desem ayıp etmiş olurmuyum bende beyaz çok istedim ama olmadı

Yok canım ayıp etmezsin beni çok sevindirirsin:) Senin mobilyalarında çok şık tatlım çok beğendim. Hepimiz huzurlu olalım yuvalarımızda. EYlül gelinlerimiz çok zewkli =)

Cnm çok güzel evin.allah huzurla oturmayı nasip cnm halıların ne marka öğrenebilirmiyim.

Teşekkür ederim. Oturma odam sanat halı. Salonum merinos venedik modeli. Yatak odamı tam bilmiyorum.

yatak odası ne guzel bemmbeyaz :)
beyaza bayılıyorummm

allah nazarlardan saklasın evini de evliliginide bir omur mutlu olun inşallah

eviniz gerçekten çok güzel evinize gelen misafir geri gitmek istermez beyaz rengi kullanmanız ,eve huzur katmış

Canım hayırlı uğurlu huzurlu olsun evin.eşyalrın çok güzel yerleşimi de öyle ama kırılmazsın umarım bir iki nazar boncuğu takıldı gözüme o da mutfak tezgahı ve salon hariç odaların zemin döşemesi...neyse onlarda zamanla değişir kendi evinse yaparsınız inşallah...ama yatak odan süper olmuş güle güle kullan hepsini de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…