Benim Canım Evimm

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Çok şükür artık güzel ewimde yaşamaya başladım. Rabbim kendi ewimizi almayı da nasip etsin işallah.

evin çok şık ferah zevkle döşenmiş herşeyiyle tam salondaki duvarda asılı olan tablonu nerden aldın acaba?

teşekkürler. Tablomu yaşadığım ilçeden ufak bi yerden aldım. Herkes çok beğendi iyi ki almışım salonuma tam uydu.

canım ii günlerde otur herşey çok güzel olmuş keşke salondaki halıyı masanın altına serseydin daha ii olurdu

masanın altına serdiğimde iki halı arasında büyük boşluk oldu. halıda masanın altında kayboldu hoş durmadı. SOnra böyle denedik daha hoş oldu canım. sağol yorumun için.

Eviniz çok güzel ve iç açıcı.İyi günlerinizde oturun inşallah.Sadece mutfak tezgahına takıldı gözüm.Sanırım dolap sonradan yapıldı.Mermerin rengi açısından söyledim.Olsun yine de güzel.

teşekkürler. Ewet dolap yeni yapıldı biz girmeden önce. İlk kullanan benim yani. mermeri değiştirmemişler. kira olunca böle uyumsuzluklar oluyo. Ewin ilk halini gördükten sonra bu hale gelmesi mucize benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…