Benim Canım Evimm

hayırlı olsun canım
evin çok ferah ve düzenli
Allah sağlıkla,mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah
bu arada gelin ayakkabılarına bayıldım

hayırlı olsun canım

hayırlı olsun canım

eylüldaşımmm :)) evin çooookkk güzel allah içine sindirsin,allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş.bende evimibu bölüme koymamak için kendimi zor tutuyorum

hayırlı olsun canım

Çok teşekkürler. Gelin ayakkabılarımı ve 3 tane perde modelini yanlışlıkla ekledim silemedim ya. Ayakkabılarım çok rahat. İşallah düğünde bana sıkıntı yaratmaz =)

Teşekkür ederim yorumun için canım. Ah o ev benim olsa neler neler yaparım da kira işte. SAlonuda kendimiz döşettik. diğerlerine paramız yetmedi. Ew benim olsa bütün zemini laminant yaptırırım,banoya duşakabin,salona tavanlarına alçı,mutfak dolaplarını değiştiririm. Kira olunca elimden bu kadarı geldi işte.

gule gule oturun.ceyızı kaldırdıktan sonra dantellerı de komple kaldırmanızı tavsıye ederım

mutfaktakileri kaldırıcam ama salonumdakilerin bi kısmı durur. Yatak odamdakiler çok güzel onlarıda kaldırmıycam. Eskiden sewmezdim danteli asla koymam derdim ama hoşuma gitti şimdi. bikaç ay dursunlar.

canım benim ilk gelin geldiğim güzelim eşyalarımı koyduğum evimi görseydin ağlardın .yerler altından ziftleri gözüken iğrenç marley mutfak dolabı tahtadan ve dökülüyordu daha neler neler ve ben o evde tam yedi sene oturdum .Rabbim sana kısa zamanda kendi evini almayı nasip etsin en güzelini yaptırırsın .Allah tamamına erdirsin huzurun olsun en önemlisi canım

Ayy ne kadar güzel dualar bunlar Allah kabul etsin işallah canım yaa. Ben evimi çok beğendim içime çok sindi. Yerleri filan pek umrumda değil o yüzden. Hepimizin evinden huzur eksik olmasın işallah.

Son düzenleme:
güle güle oturun allah içinde boy boy çocuk büyütmeyi nasip etsin

çok beğendim sade ferah mis gibi eviniz allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin.....

canım cok beğendim evini...ferah sade ve sık...beyaz da ayrı bir hava vermiş eve..güle güle otur canım...

çok güzel.iyi günlerde,mutlulukla oturun inşallah.özellikle yatak odanızı çok beğendim.

yatak odası ne guzel bemmbeyaz :)
beyaza bayılıyorummm

allah nazarlardan saklasın evini de evliliginide bir omur mutlu olun inşallah

çok çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. Ewimde yaşamak için sabırsızlanıyorum

canım evin harika çok ferah gözüküyor allah ağız tadıyla mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin..

amin canım sağolasın. Allah hepimizin yuwalarından huzuru bereketi eksik etmesin işallah.

Evin Harika canım :111:
İşte artık eylül ayı geliyor geçiyor bile

speddy sorma ya valla geldi çattı düğün günü canım ya. Gerçekten beğendin mi ewimi? teşekkür ederim yorumun için. Eylül gelinleri günleri tüketti artık

canım güle güle otur evin çok şık ve sade.ayrıca yatak örtün benimkinin aynısıbir ara vakit bulabilirsem bende evimin fotoları koyucam inşallah...

canım güle güle otur evin çok şık ve sade.ayrıca yatak örtün benimkinin aynısıbir ara vakit bulabilirsem bende evimin fotoları koyucam inşallah...

Teşekkür ederim canım.Zevklerimiz bir desene.Aslında ben 2 sene önce başka bi yatak örtüsü almıştım ama mobilyalar yerleşince uymadı.Son anda bunu aldım=) Sende koy ewet çok sewerim ew fotolarına bakmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…