- Konu Sahibi YorgunPenguen
-
hayırlı olsun canım
evin çok ferah ve düzenli
Allah sağlıkla,mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah
bu arada gelin ayakkabılarına bayıldım
Canım hayırlı uğurlu huzurlu olsun evin.eşyalrın çok güzel yerleşimi de öyle ama kırılmazsın umarım bir iki nazar boncuğu takıldı gözüme o da mutfak tezgahı ve salon hariç odaların zemin döşemesi...neyse onlarda zamanla değişir kendi evinse yaparsınız inşallah...ama yatak odan süper olmuş güle güle kullan hepsini de..
gule gule oturun.ceyızı kaldırdıktan sonra dantellerı de komple kaldırmanızı tavsıye ederım
Çok teşekkürler. Gelin ayakkabılarımı ve 3 tane perde modelini yanlışlıkla ekledim silemedim ya. Ayakkabılarım çok rahat. İşallah düğünde bana sıkıntı yaratmaz =)
Teşekkür ederim yorumun için canım. Ah o ev benim olsa neler neler yaparım da kira işte. SAlonuda kendimiz döşettik. diğerlerine paramız yetmedi. Ew benim olsa bütün zemini laminant yaptırırım,banoya duşakabin,salona tavanlarına alçı,mutfak dolaplarını değiştiririm. Kira olunca elimden bu kadarı geldi işte.
canım benim ilk gelin geldiğim güzelim eşyalarımı koyduğum evimi görseydin ağlardın .yerler altından ziftleri gözüken iğrenç marley mutfak dolabı tahtadan ve dökülüyordu daha neler neler ve ben o evde tam yedi sene oturdum .Rabbim sana kısa zamanda kendi evini almayı nasip etsin en güzelini yaptırırsın .Allah tamamına erdirsin huzurun olsun en önemlisi canım
güle güle oturun allah içinde boy boy çocuk büyütmeyi nasip etsin
çok beğendim sade ferah mis gibi eviniz allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin.....
canım cok beğendim evini...ferah sade ve sık...beyaz da ayrı bir hava vermiş eve..güle güle otur canım...
çok güzel.iyi günlerde,mutlulukla oturun inşallah.özellikle yatak odanızı çok beğendim.
yatak odası ne guzel bemmbeyaz :)
beyaza bayılıyorummm
allah nazarlardan saklasın evini de evliliginide bir omur mutlu olun inşallah
çok güzelmişş evin.. Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah..
canım evin harika çok ferah gözüküyor allah ağız tadıyla mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin..
Evin Harika canım :111:
İşte artık eylül ayı geliyor geçiyor bile
canım güle güle otur evin çok şık ve sade.ayrıca yatak örtün benimkinin aynısıbir ara vakit bulabilirsem bende evimin fotoları koyucam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?