• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim çeyizim

] rahmetli ananemin yaptığı el bezleri ve banyo lifleri $DSCF2780.webp $DSCF2782.webp $DSCF2781.webp $DSCF2787.webp

Son düzenleme:
$DSCF2778.webp $DSCF2779.webp $DSCF2775.webp salon takımlarım iğne oyası da var ama açıkta olmadığı için daha sonra eklerim :1:

$DSCF2767.webp $DSCF2768.webp seramik vazo ve mum tabağım ben boyadım aynı şekilde siyah gümüş seramik gülleri de var

$DSCF2804.webp $DSCF2755.webp $DSCF2754.webp mutfak perdelerim ipli tül perdesi peçeteleri masa etolü filan içinde açamadım paket olduğu için annemle diktik

kocişimin ve benim pijamalarımız şimlilik bunlar daha alınacaklar var çeşit olarak $DSCF2788.webp $DSCF2789.webp $DSCF2809.webp $DSCF2825.webp :1:

$DSCF2839.webp iğne oyalarım misafir odadsı

Eklentiler

• $DSCF2840.webp
    $DSCF2840.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 75
çok güzel çeyizin :nazar: kütahya porselenin 24 parça kare yemek takımından ben de istiyorum, günlük kullanım için 2 takım almayı düşünüyorum ama nerede bulabilirim acaba, bu tarz gördüklerim hep yuvarlak.

çok güzel çeyizin :nazar: kütahya porselenin 24 parça kare yemek takımından ben de istiyorum, günlük kullanım için 2 takım almayı düşünüyorum ama nerede bulabilirim acaba, bu tarz gördüklerim hep yuvarlak.

teşkekkür ederim canım beğendiğine sevindim umarım aklına göre bulabilirsin sende

Hepsi çok güzel güle güle kullan :8: bende kutuladım hepsini çeyiz sermede çeker koyarım artık :26:

Canım el işlerinn herşeyinn çok güzell gülee gülee kullann inş..:16:

Back
X