• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Çeyizlerim :)

English homeların çok güzel çok begendim güle güle kullan :16:

canım son aldıklarını güle güle kullan,

bakımlı bakımlı güzel günler seni bekliyorrr :16:

Tahta Kaşıklarımı koymak için Markafoniden aldığım Kalemlik :)
$kaşıklık.webp

Pembem son aldığın kaşıklık çok tatlı, güzel günlerde kullan canım benim :16:

çok güzellerrrrrr özellıklede renkleri pembe hastası oldugum için ALLAH mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin

Mutfak için aldığım

English Home Askılık , Kağıt Havluluk
$askılık.webp $kağıt havluluk.webp

English Home Klozet Seti
$kılozet seti.webp

çok kıskandım seni:1: o havluluktan ve askılıktan çok çok istiyorum ama almak için ayın altısını beklemek zorundayım o zamana kadar kalır mı acaba
güle güle aşkla kullan canım yeni cicilerini:nazar:

Canım english home cicilerine bayıldım, güle güle kullan :16:
Ben de nasip olursa bu haftasonu uğrayacağım bakalım, inşallah bana da kalmıştır bu cicilerden :34:

çok kıskandım seni:1: o havluluktan ve askılıktan çok çok istiyorum ama almak için ayın altısını beklemek zorundayım o zamana kadar kalır mı acaba
güle güle aşkla kullan canım yeni cicilerini:nazar:

Canım english home cicilerine bayıldım, güle güle kullan :16:
Ben de nasip olursa bu haftasonu uğrayacağım bakalım, inşallah bana da kalmıştır bu cicilerden :34:

Çok teşekkür ederim :))

Kızlar elinizi çabuk tutun ben english home fiyonklu kirli sepetine bayılmıştım. Bir ara gider alırım dedim. Hala gelmesini bekliyorum 2.5 ay kaldı düğüne hala gelmedi ve sanırım da gelmiyecek. :(

bayıldım çok ciciler bende istiyorum aynısından güle güle mutlu mutlu kullanırsın inşallah

bayıldım çok ciciler bende istiyorum aynısından güle güle mutlu mutlu kullanırsın inşallah

Teşekkür ederim. Tükenmeden alabilirsin umarım. Bir gün var bir gün yok english home un napacağı belli olmuyor :))

canım çok güzel parçalar seçmişsin güle güle kullan inş :) english home halının aynısından bende de var :) cupcake desenli tabloyla tahta kaşıklığı nerden aldın acaba bayıldım onlaraaa

cupcakeli kaşıklığın ne kadar hoş çok güzel:16:

canım çok güzel parçalar seçmişsin güle güle kullan inş :) english home halının aynısından bende de var :) cupcake desenli tabloyla tahta kaşıklığı nerden aldın acaba bayıldım onlaraaa
Teşekkür ederim :) Tabloyu dekoreko.com dan almıştım ara sıra geliyor hala. Kaşıklık aslında kalemllik onuda markafoniden aldım.

cupcakeli kaşıklığın ne kadar hoş çok güzel:16:

Teşekkürler :)

Back
X