Sivilceli Ciltler Benim cilt problemim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
En iyisi cilt doktoruna görün. Kendin yapacagın yöntemlerle kötüleştirme ihtimalin de var.

Yaşınla da alakalı ola bilir

Canım resmini inceledim.
Yüzünde inanki cok büyük bir problem yok ama problemli bir cildin var doğru.
Ve sivilcelerin hala aktif görünüyor.
Once sivilceleri yok edip, sonra iz tedavisine gecmelisin.(deri soyan kremler vs.)
Bir delilik edip benim gibi bu deri soyan kremleri kafana buyruk güneş kremi dahi kullanmadan kullaniyim deme pahalıya patlıyor :)
Bu yüz yıkama sabunlarina bulaşma derim, çünkü yüzdeki fazla yagi çekip yuzun yağ dengesini bozuyorlar, ve daha fazla yağ hücumu akne olarak geri donuyor.
Bu arada kullandığın makyaj malzemelerine dikkat et, çok uzun sure yuzunde tutma, ve yatarken çıkarmadan yatma mesela.
Şuan yapacagin tek şey cildiyeciye gitmek, o sana doğru yolu gösterecektir..

En iyisi cilt doktoruna görün. Kendin yapacagın yöntemlerle kötüleştirme ihtimalin de var.

Yaşınla da alakalı ola bilir
Evet cilt doktorunun verdiği kremi kullanıyordum zaten ama akraba eczacımıza 2.kremi almak için gittiğimde vermedi hepsi zararlı ileride başına iş açarsın dedi ondan artık kimyasal kullanmak istemiyorum

Canım resmini inceledim.
Yüzünde inanki cok büyük bir problem yok ama problemli bir cildin var doğru.
Ve sivilcelerin hala aktif görünüyor.
Once sivilceleri yok edip, sonra iz tedavisine gecmelisin.(deri soyan kremler vs.)
Bir delilik edip benim gibi bu deri soyan kremleri kafana buyruk güneş kremi dahi kullanmadan kullaniyim deme pahalıya patlıyor :)
Bu yüz yıkama sabunlarina bulaşma derim, çünkü yüzdeki fazla yagi çekip yuzun yağ dengesini bozuyorlar, ve daha fazla yağ hücumu akne olarak geri donuyor.
Bu arada kullandığın makyaj malzemelerine dikkat et, çok uzun sure yuzunde tutma, ve yatarken çıkarmadan yatma mesela.
Şuan yapacagin tek şey cildiyeciye gitmek, o sana doğru yolu gösterecektir..
Fazla makyaj yapmam asla makyajla yatmam cildimi sabah akşam yıkarım ama sabunla yıkıyordum yanlış olduğunu bilmeden,temizleme jeli almayı düşünüyorum artık

Fazla makyaj yapmam asla makyajla yatmam cildimi sabah akşam yıkarım ama sabunla yıkıyordum yanlış olduğunu bilmeden,temizleme jeli almayı düşünüyorum artık
Makyaj yapmaman harika ;) sabunla yikamayi bırak bence dediğim gibi yüzün yağ nem oranini bozuyorlar, yüzüne uygun bir tonikle bakimi yap :)
Gerci benim var mesela ben kullanmiyorum içinde yine bin ton kimyasal.
En güzeli dogal temizleyiciler, mesela saf gül suyu ;)

Makyaj yapmaman harika :KK66: sabunla yikamayi bırak bence dediğim gibi yüzün yağ nem oranini bozuyorlar, yüzüne uygun bir tonikle bakimi yap :)
Gerci benim var mesela ben kullanmiyorum içinde yine bin ton kimyasal.
En güzeli dogal temizleyiciler, mesela saf gül suyu :KK66:
Kesinlikle kimyasal kullanmak istemiyorum artık,kendime saf Zeytinyağı ve Gül suyu ile tonik yapsam iyi olacak sanırım.

Bende kesinlikle katılıyorum,nasıl Bakım yapacağımı bilmiyorum sanırımo_Oo_Oo_O
Öncelikle bir cilt tmizleme jeli edinmelisin. Ben sana sebamed öneririm. Sonra tonik muhakkak kullanmalısın. Gülsuyu ya da maden suyu tonik yerine geçer ama arındırıcı bir tonik kullansan daha iyi olur bence. Ben vichy kullanıyorum. Ama pahalı gelirse niveanın ya da neutrogenanın hem etkili hem uygun fiyatlı tonikleri var. Yüzünü mutlaka ve mutlaka nemlendirmelisin. Yağsız bir nemlendirici kullan, zeytinyağı sürme cildine. Ben senin yaşındayken clean&clear yağsız nemlendirici kullanırdım, hala varsa öneririm. Şu an excipial hydro kullanıyorum. Bu da yağsız bir nemlendiricidir, eczanede satılır sadece, tavsiye derim..

Bu rutini her gün sabah ve akşam mutlaka uygula. Yatmadan önce cildini temizle ve nemlendir çünkü cilt uykuda yenilenir. Düzgün uygularsan ve hormonal bir sorunun yoksa 2 hafta içinde değişimi farkedeceksin. Hayatın boyunca, 50 yaşına da gelsen bunları uygulamalısın cildinin sağlıklı olması için.

:110::110:Selam kızlar yine ben :) bu sefer de cilt problemimle karşınızdayım.18 yaşındayım artık pürüzsüz bir cilt istiyorum derken boynumda isir isir olmaya başladı.Yüzümde sivilcenin biri bitiyor biri başlıyor.Ve ayrıca alnım pütürlü ve iki yanağımdada kırmızı lekeler var.Isotrexin diye bir krem kullanıyordum ama bıraktım.Bu konuda deneyimi olanlar bana fikir verebilir mi??Resim iğrenç ama yüklemedim görün diye
canım roaacutane jullansana sen, doktor vermedi mi?

Sadece burdan bakarak kimse sana net bir şey söyleyemez. Sedef dersiniz gül hastalığı çıkar. Burda duyduğunuz kulaktan dolma bilgilerle cildinizi harap edeceğinize bir dermatoloğa gitmenizi öneririm.

Izlerde de etkili oluyor mu acaba?
valla benim bir kaç izim vardı onların üzerinede sürdüm hafifletti gibi geldi bana .. ama sivilce üzerinde gerçekten işe yarıyor düzenli kullanmanız gerek ama benimkiler 1.5 hafta sonrasında düzelmeye başladı ..

Vermedi verse de almam kullanmam.Yan etkilerini bilmiyorsunuz sanırım,cildimde sorun var diye sağlığımdan olamam...
kesinlikle alma zaten canım ..
bende aldım kullandım şimdi tekrar başladı. böbrekleri bile kurutuyor o ilaç ..

Annem hep 'hiç uğraşma kendiliğinden gider ' der aynen öyle umursamıyorum biri çıkıyo biri gidyo yaşına göre normal ama tabiki krem kullan ama patlatma sakııın

Su an bende ayni sorunla mucadele icerisindeyim canim . 15 gundur sivilceler aldi basini gidiyor maalesef. Benimde canim cok sIkIliyor cildim iyidi ama 15 gundur cildirdi. 4 gundur limon suruyoorum ben cildime biraz fark var lekeler soldu devamli temiz tutmaya calis limonu dene bi once ufak bi yerde belki hassastir cildin suyla karistirip uygula olmadi. Bende deniyorum bakalim gecmezse cildiyeciye gidicem. Ama tabi once bi cildiyeciye gitsen daha iyi olur. Bu arada cildin o kadarda kotu degil.

Öncelikle bir cilt tmizleme jeli edinmelisin. Ben sana sebamed öneririm. Sonra tonik muhakkak kullanmalısın. Gülsuyu ya da maden suyu tonik yerine geçer ama arındırıcı bir tonik kullansan daha iyi olur bence. Ben vichy kullanıyorum. Ama pahalı gelirse niveanın ya da neutrogenanın hem etkili hem uygun fiyatlı tonikleri var. Yüzünü mutlaka ve mutlaka nemlendirmelisin. Yağsız bir nemlendirici kullan, zeytinyağı sürme cildine. Ben senin yaşındayken clean&clear yağsız nemlendirici kullanırdım, hala varsa öneririm. Şu an excipial hydro kullanıyorum. Bu da yağsız bir nemlendiricidir, eczanede satılır sadece, tavsiye derim..

Bu rutini her gün sabah ve akşam mutlaka uygula. Yatmadan önce cildini temizle ve nemlendir çünkü cilt uykuda yenilenir. Düzgün uygularsan ve hormonal bir sorunun yoksa 2 hafta içinde değişimi farkedeceksin. Hayatın boyunca, 50 yaşına da gelsen bunları uygulamalısın cildinin sağlıklı olması için.
Çok teşekkürler hepsini not aldım en kısa zamanda edinip kullanmaya başlayacağım

Sadece burdan bakarak kimse sana net bir şey söyleyemez. Sedef dersiniz gül hastalığı çıkar. Burda duyduğunuz kulaktan dolma bilgilerle cildinizi harap edeceğinize bir dermatoloğa gitmenizi öneririm.[/QUOTE
Daha önce de dedim gittim daha önce krem verdi ama Zararlı kullanmak istemiyorum

Back
X