- 29 Aralık 2014
- 202
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Younggirl3778
Neden kullan diyorsun o zaman??kesinlikle alma zaten canım ..
bende aldım kullandım şimdi tekrar başladı. böbrekleri bile kurutuyor o ilaç ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kullan diyorsun o zaman??kesinlikle alma zaten canım ..
bende aldım kullandım şimdi tekrar başladı. böbrekleri bile kurutuyor o ilaç ..
Ya sadece İltihaplı sivilce çıkıp bitse tamam uğraşmam ama bu aralar deri altındada çıkmaya başladı kırmızı kırmızı izler bırakıyor onlar sıkıyor canımıAnnem hep 'hiç uğraşma kendiliğinden gider ' der aynen öyle umursamıyorum biri çıkıyo biri gidyo yaşına göre normal ama tabiki krem kullan ama patlatma sakııın
2-3 kere sürdüm limonu ama onu devamlı kullanmak gerekiyor o zor işSu an bende ayni sorunla mucadele icerisindeyim canim . 15 gundur sivilceler aldi basini gidiyor maalesef. Benimde canim cok sIkIliyor cildim iyidi ama 15 gundur cildirdi. 4 gundur limon suruyoorum ben cildime biraz fark var lekeler soldu devamli temiz tutmaya calis limonu dene bi once ufak bi yerde belki hassastir cildin suyla karistirip uygula olmadi. Bende deniyorum bakalim gecmezse cildiyeciye gidicem. Ama tabi once bi cildiyeciye gitsen daha iyi olur. Bu arada cildin o kadarda kotu degil.
kullan demedim ki ? ilacın kötü olduğunu söyledim kullanma dedim.Neden kullan diyorsun o zaman??
''canım roaacutane jullansana sen,doktor vermedi mi? '' kopyala yapıştır Yaptım ...kullan demedim ki ? ilacın kötü olduğunu söyledim kullanma dedim.
aman ona bulaşma bence o kadar sorunlu cildin yok bana onu vermedi doktor bir yandan sivilce düzelticem diye hormonları bozma kilo da aldırıyor.Vermedi verse de almam kullanmam.Yan etkilerini bilmiyorsunuz sanırım,cildimde sorun var diye sağlığımdan olamam...
onu ben yazmadım, ben neutrogenayı önermiştim .''canım roaacutane jullansana sen,doktor vermedi mi? '' kopyala yapıştır Yaptım ...
Pardon pardon çok pardononu ben yazmadım, ben neutrogenayı önermiştim .
o ilacı yazan ark. görünce kullanmayın dedim size de öyle bir ilaç ..
önemli değil :)Pardon pardon çok pardonIsimleri karıştırdım
Teşekkür ederim denenebilir :)Bildigin limonun suyunu sık ve tam ayni orantida su ekle yanina. Suyu kesinlikle ekle cunku limon asidi cok keskindir yakar yuzunu. Suyu tam ayni oranda olsun.
Bunu bi pamuk yardimiyla butun yuzune sur aksam yatmadan once.
Yuzundeki butun bakterileri atiyor limon.
Ara bi internette faydasi baya var.
Ilk basta yuzunu kizarticak ve kasindircak limon. Ama hic ellemeden kasimadan yuzunun emmesini bekle.
Kiyamaya gerek yok sabah kalkinca yika yuzunu ancak.
Sabahlari surmemwn gerek cunku limon gunes isiginin etkisiyle siyah leke cikarir yuzunde.
Sadece aksamlari sur.
Bu 2/ 3 gun arayla tekrarla.
Her gun her gun uygulama.
Evde neutrogena pembe greyfurt serisinden yüz temizleme jeli varmış şimdi farkettim dediklerinizi alana kadar kullanayım mı?Kullandınız mı daha önce hiçÖncelikle bir cilt tmizleme jeli edinmelisin. Ben sana sebamed öneririm. Sonra tonik muhakkak kullanmalısın. Gülsuyu ya da maden suyu tonik yerine geçer ama arındırıcı bir tonik kullansan daha iyi olur bence. Ben vichy kullanıyorum. Ama pahalı gelirse niveanın ya da neutrogenanın hem etkili hem uygun fiyatlı tonikleri var. Yüzünü mutlaka ve mutlaka nemlendirmelisin. Yağsız bir nemlendirici kullan, zeytinyağı sürme cildine. Ben senin yaşındayken clean&clear yağsız nemlendirici kullanırdım, hala varsa öneririm. Şu an excipial hydro kullanıyorum. Bu da yağsız bir nemlendiricidir, eczanede satılır sadece, tavsiye derim..
Bu rutini her gün sabah ve akşam mutlaka uygula. Yatmadan önce cildini temizle ve nemlendir çünkü cilt uykuda yenilenir. Düzgün uygularsan ve hormonal bir sorunun yoksa 2 hafta içinde değişimi farkedeceksin. Hayatın boyunca, 50 yaşına da gelsen bunları uygulamalısın cildinin sağlıklı olması için.
Ben kullanmadım ama deneyebilirsin. Malesef ğrünleri denemeden cildimize uyum sağlayıp sağlamayacağını bilemiyoruz. Arkasını oku, yağlı ya da karma ciltler için uygundur diyorsa kullanabilirsin.Evde neutrogena pembe greyfurt serisinden yüz temizleme jeli varmış şimdi farkettim dediklerinizi alana kadar kullanayım mı?Kullandınız mı daha önce hiç
Bu mu acabaBen kullanmadım ama deneyebilirsin. Malesef ğrünleri denemeden cildimize uyum sağlayıp sağlamayacağını bilemiyoruz. Arkasını oku, yağlı ya da karma ciltler için uygundur diyorsa kullanabilirsin.
Hayır cildin yağlı ise bunun hydro olanını almalısın. Bu yağlandırır cildini.Bu mu acaba
Bu basit birşey değil bence tekrar doktora gitya lütfen cevaplar mısınız ? benim yüzümde az var belirli zamanlarda çıkıyor ama onlar pek sorun değil benim için zaten yanak ve çenemde kaç yıldır hiç çıkmadı hep alnımda burnumda yada saç diplerinde çıktı . benim sırt ve göğüs bölgemde var aşırı derecede ve izleride var ve ben bu sebeblerden dolayı bikini , askılı , önü açık kıyafetler bile giyemiyorum el losyon sabun krem falan hepsini kullandım ama sırt bölgeme etki etmiyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edebilir misiniz cylindoxil tretin benjamin falan kullandım hep . 6.sınıftan beri böye 9.sınıfta doktora gittim ve tretin cylindoxl ve limonlu bir sabunu kullandım yüzümdekileri geçirdi ama vücumda geçmiyorlar izleride var((( fotoğraflardada bu şekilde ne yapmam gerekiyor ??????????????
(((
![]()