- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sultan papaganı yavru daha.Kınamamya calıscam :)Ne olursa olsun kimsenin evladini kinamayin, rabbim dönüp dolastirip size yasatiyor. Cocuktur diyin gecin . Fazlasiyla simariklarmis zaten , anneyede pes dogrusu.
Papaginin cinsi ne bu arada ? :)
Benimde sultanim var cok akılı :)Sultan papaganı yavru daha.Kınamamya calıscam :)
Biz tatlı dılle soyluyoruz ıyıce sımarıyoCocuk etrafini taklit eder. Nasil egitirseniz oyle olur.
Konusuyor mu :)Benimde sultanim var cok akılı :)
Karnımda zıpladı cocuk uyurken ben p derece sımarıklar.Kımse evlerınde ostemıyor cocukları.Dedelerı bıle ıstemıyorolmaz merak etme senin yetiştirmene bağlı ne biçim görümce yahu insan sesçıkarır o kadar şımarıklığa bende gelemem
Evet, sarkilar söyler hemen acinca omuzumuza gelir. Cok sıcakkanli bizimkisi :)Konusuyor mu :)
Ee ailesi egitmemis cunku. Bir cocugun yaramazlik yapmasi baska hayvana eziyet edip oldurmesi baska. Kaldi ki kudlar acliktan bile olmus olsa yine ailenin sorumsuzlugudur. Boyle sorumsuz hir ailede buyuyen cocukta veled-i felaket olur.Biz tatlı dılle soyluyoruz ıyıce sımarıyo
Uyarsada yarım agızla uyarıyor.Cocuklae bızden hıc cekınmıyor.Bende gostermedım sakladım papaganı.Asırı sımarıklar.Ben kınadıgımdan beter olurmus cocugumÇok saçma ! Neden senin çocukların da öyle olacakmış ? Hee egitmezsen okur tabi ..
O nasıl bir kadın yahu , insan çocuğunu hiç ikaz etmez mi ? Kendi evinde çocuklarıni muma ceviriyordur ,dışarda saliyordur emin ol ..
Sen bilinçli anne olursun emin olBenim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu
Anne babaları hep kavga edıyo falan ondan galıba.Cocuk babasına kufur edıyo herkes guluyoEe ailesi egitmemis cunku. Bir cocugun yaramazlik yapmasi baska hayvana eziyet edip oldurmesi baska. Kaldi ki kudlar acliktan bile olmus olsa yine ailenin sorumsuzlugudur. Boyle sorumsuz hir ailede buyuyen cocukta veled-i felaket olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?