- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Düzeliyor ama çok sabir cok hoşgörü istiyor inan dışarıya çıkardık Allahhhh halimizi gör vu eşim yemek yerdi birde ben sabir dileyenler zaten fix olurdu her ortamda eve gelince sinirden dişlerimi çok sıktığım zamanlar olurdu kıyıda köşede ağlardım valla eşim toplardı beni gecicek diye 3 yaş dönemi çok zorlu geçiyor kendini yerlere atmalar inatlasmalar vurma özellikle ama sabırla anlatın dinlemiyormuş gibi yapsa da dinliyorlar aslındaDuzelirmi gercekten sabrim tukendi artik 3 yasini gecti tutturuyo ben yapma dedigim zaman duymamazliktan geliyo sacimi cekiyo isiriyo iyilikle anlatiyorum ama yok yine yapiyo offf yaaa nerden buluyorki bu enerjiyi bende erkek kardesimle anlasamiyorum sinir oluyorum hareketlerine ona benziyo cidden kinamamak lazim
Mesafe koydum gorusmuyorum gıtmıyorum.Ama onlar habersız gelıyor hep.Bende erkek kardesımle konusmuyorum.Nişanlandı suan.Nişanlısı kandılde falan mesaj atmıyor.Napıyon faşan hıc yazmaz kız.Bende yazmıyorum.Erkek kardesımle goruscegımı pek sanmıyorum bendeNeden evinize alıyorsunuz bu insanları ? Kesin görüşmeyi bıçak gibi kesin atın. İnanın kolay bir sey. Akrabasınız diye gorusmek zorunda değilsiniz. Ben 21yasindaki erkek kardeşimle görüşmugörüş misal. Arama ve mesajlarima cevap vermedigi için kesip attim. Senin gibi bir kardesim yok dedim. Hem de kardeş. Huzurumu bozan kaçıran herkesi silerim. Bu hayatta ben en degerli olanım. Kaldı ki hiç bir akrabamla görüşmüyorum. Üç kizkardesim ve annem haric. Kimsenin tribini vs. Cekemem. O yüzden hep mesafeliyim. Tavsiyem gorusmeyi kesin. Rahatsızlığınizi dile getirin. Yoksa sinir hastası olursunuz
Insallah ya sabirla bekliyorum o zaman:)Düzeliyor ama çok sabir cok hoşgörü istiyor inan dışarıya çıkardık Allahhhh halimizi gör vu eşim yemek yerdi birde ben sabir dileyenler zaten fix olurdu her ortamda eve gelince sinirden dişlerimi çok sıktığım zamanlar olurdu kıyıda köşede ağlardım valla eşim toplardı beni gecicek diye 3 yaş dönemi çok zorlu geçiyor kendini yerlere atmalar inatlasmalar vurma özellikle ama sabırla anlatın dinlemiyormuş gibi yapsa da dinliyorlar aslında
Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.
Bugün misafirim vardı. 5 yaşındaki çocuk ve bostan korkuluğu olarak takılan anası sağolsun Kuzenim kardeşime mesaj atmış.Bana kırılmış.Bunlar gelince ben kuşu hemen aldım odaya götürdüm göstermedim.Umrumda degil açıkçası.Odanın kapı kılıtlense direk kilitlerdim. sinirimden kirpi gibiyim.. Kınadığından değil de ancak bakmadığından başa gelir. O anneye de bir dahakine cevabını ver bence, haketmiş. “Ben misafirliğe gittiğim yerde çocuğumu gözetimsiz bırakmayacağımdan sıkıntı olmaz, varsın yaramaz olsun” de bence.. Problem yaramaz çocuklarda değil, sorumsuz annelerde.
Kuzenim kardeşime mesaj atmış.Bana kırılmış.Bunlar gelince ben kuşu hemen aldım odaya götürdüm göstermedim.Umrumda degil açıkçası.Odanın kapı kılıtlense direk kilitlerdim.yetistirmek onemli ama huy da cok onemli ne munis kadin ve adamlarin canavar gibi cocuklarini gordum ;yani şans işi biraz ,ama enerjisi dogru yonde kullanilirsa bu cocuklar iyi seyler yapabilir mesela harekerliyse gonder karate ya da dans kursuna bosaltsin enerjisini.Bir de yeni bi akim var "cocugum oz guven sahibi olcak karismM istedigi gibi davransin" hayir kardesim senin cocugunun baskasinin esyasina alanina zarar vermesi ozguven degil zorbaliktir
Kuzenim kardeşime mesaj atmış.Bana kırılmış.Bunlar gelince ben kuşu hemen aldım odaya götürdüm göstermedim.Umrumda degil açıkçası.Odanın kapı kılıtlense direk kilitlerdim.Habersız gelıyor.Biz bayadır gitmiyoruz.Söyleyıncede küsüyo bizeNeden evinize alıyorsunuz bu insanları ? Kesin görüşmeyi bıçak gibi kesin atın. İnanın kolay bir sey. Akrabasınız diye gorusmek zorunda değilsiniz. Ben 21yasindaki erkek kardeşimle görüşmugörüş misal. Arama ve mesajlarima cevap vermedigi için kesip attim. Senin gibi bir kardesim yok dedim. Hem de kardeş. Huzurumu bozan kaçıran herkesi silerim. Bu hayatta ben en degerli olanım. Kaldı ki hiç bir akrabamla görüşmüyorum. Üç kizkardesim ve annem haric. Kimsenin tribini vs. Cekemem. O yüzden hep mesafeliyim. Tavsiyem gorusmeyi kesin. Rahatsızlığınizi dile getirin. Yoksa sinir hastası olursunuz
Ben de onu diyorum. Bosver sen uzulecegine baakasi uzulsun. En degerli sensin canimKuzenim kardeşime mesaj atmış.Bana kırılmış.Bunlar gelince ben kuşu hemen aldım odaya götürdüm göstermedim.Umrumda degil açıkçası.Odanın kapı kılıtlense direk kilitlerdim.Habersız gelıyor.Biz bayadır gitmiyoruz.Söyleyıncede küsüyo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?