- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 32
- Konu Sahibi Portakalli ordek
- #61
Çocuk yetiştirmek zor bir şey işte. Sen nasıl davranırsan o çocuk öyle alışıyor sen güzel yetistirirsen çocuğunu neden öyle olsunlar canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cay kahve iciyordur napcak.Çok merak ettim onlar tv yi boyarken anneleri napiodu
kınamazsan bişey olmaz ,sakın kınayıcı laf söyleme.Benim kız kardeşim koç burcuydu çok çekmiştim ,dedim bu koçlar çok zor ayy dedim hamile kalınca Allah bana ikiz koç çocuklar verdi :) Çok şükür tabikii .Hamileliğimi programlı olucam derdim istediğimde hamile kalacağımı sanırdım, 5 yıl uğraştım tüp bebek yaptımBenim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu![]()
Cocuk babasına kufur edıyo herkes guluyo
Haklısınız.Allah bagıslasın cocuklarınız :)kınamazsan bişey olmaz ,sakın kınayıcı laf söyleme.Benim kız kardeşim koç burcuydu çok çekmiştim ,dedim bu koçlar çok zor ayy dedim hamile kalınca Allah bana ikiz koç çocuklar verdi :) Çok şükür tabikii .Hamileliğimi programlı olucam derdim istediğimde hamile kalacağımı sanırdım, 5 yıl uğraştım tüp bebek yaptımyani çok büyük konuşmak bize ve evlatlarımıza zarar getiriyor.Düşün benim ikizler boğa olucaklardı 2 ay önce doğdular sırf büyük lafımı çekmek için .Kaderimiz olabiliyor sözlerimiz.Ama o kadın öyle dedi diye değil.Sen çocuktur yapar de geç
Burada anne baba suçlu kesinlikle çocuklara sahip çıkmıyor dur demiyor herşeye zarar verdikleri halde hiç tepki vermiyorsa o kadını bir daha evime almazdım. He ben de senin gibi bir anne olursam emin ol çocuklarımda böyle olur du kesin deseydin.Benim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu![]()
Aynıları benim çevremde de çok. Kendi evlerinde yerlerinden kalkamıyorlar, batıramıyorlar. Anneme bana geldiklerinde bildiğin terörist gibiler. Ama ben kızıyorum da uyarıyorum da.Aile terbiye vermemiş o yüzden oyleler. Evleri tertemizdir eminim. Çoğu kadın cocuk evine zarar verirse kıyameti koparıyor ama başkasının evini ateşe verse sesini çıkarmıyor. Kadına laf sokun, hiç eğitim vermiyor musunuz bunlara diye
Ben laf sokarım valla, kadın ayıp olur diye düşünüyorsa ben hiç düşünmem. Misafir de misafirligini bilecek. Daha önce çalıştığım işyerinde müşterinin çocuğu azitinca ona bile laf sokup kovmuştum.Aynıları benim çevremde de çok. Kendi evlerinde yerlerinden kalkamıyorlar, batıramıyorlar. Anneme bana geldiklerinde bildiğin terörist gibiler. Ama ben kızıyorum da uyarıyorum da.
İyi yapmışsın, sonra yüz buluyorlar. Herkes edebini versin. Bazıları çok abartıyor.Ben laf sokarım valla, kadın ayıp olur diye düşünüyorsa ben hiç düşünmem. Misafir de misafirligini bilecek. Daha önce çalıştığım işyerinde müşterinin çocuğu azitinca ona bile laf sokup kovmuştum.