Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Hiiii muhteşem... evinizin aydınlatmasına, özellikle de banyo ve mutfağın dizaynına bayıldım. Her köşesi mükemmel olmuş.Yıllarca beklemenize değmiş olması ne güzel...Gerçekten hayran kaldım Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip eylesin.Dilerim aynı güzellikleri içimize sindire sindire bizlere de yaşatsın...

çok çok çok güzel herşey.ALLAH ağız tadıyla sağlıklı huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin.hem çok modern hemde sıcacık gerçekten beklediğine deymiş...

Bayıldımm.Sadece o çalışma odasının sandelyesi koyu renk ya bozmuş ama mutfak salon her muazzam ALLAH HER KESE NASİP ETSİN.

Bayıldımm.Sadece o çalışma odasının sandelyesi koyu renk ya bozmuş ama mutfak salon her muazzam ALLAH HER KESE NASİP ETSİN.

Bayıldım... çok güzel zevkiniz var mışş.. Mutfağın tezgaharasıda çok hoş...herşey ayrı bi güzelgüle güle oturun allah bana da nasip eder inş...

14 yıla değmiş gerçekten çok güzel bir ev çok zevkli döşenmiş güle güle oturun.

kesinlikle çok güzel en çok banyodaki aynanın ışıgını beğendim ve merak ettim nasıl yaptırdıgınızı.led ışıkmı kullandınız.
sanırım şu banyoda ihtiyaçlarım var oyuzden o gözüme çarptı..
mutfakta çok güzel olmuşş

çok çok beğendim evinizi. böyle zevkli bir şekilde döşediğiniz için de tebrik ederim sizi gerçekten. led ışıklara bayılırım zaten çok yerinde kullanmışsınız. evniz de çok kullanışlı. ailenizle güzel günlerde oturmanızı dilerim

merhaba,evinize bayıldım bayıldımm,beyaz en sevdiğim renk çok ferah huzur veren bir eviniz var.Allah sağlıkla huzurla ıturmayı nsip etsin..birşey soracaktım orta sehpanızı nereden aldınız çok begendim benimde şuan ihtiyacım var...

fotoları ayrı ayrı inceledim.güle güle oturun.her yere ayrı özenmişsiniz ve inanın gördüğüm tadilat yapılan evler arasında en iyisi sizinkisi.çok profesyonel birileri yapmış.açıkcası bayıldım.ankarada iseniz firmayı ögrenmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…