maşallah çok güzel bayıldım bende 13 yıl sonra aldım evimi ama ben eski eşyaları kullanmak zorundayım borç bitene kadar allahım huzurlu oturmak nasip etsin
çok güzel çok ferah bi eviniz var nice 14 yıllar geçirirsiniz huzurla mutlulukla inşallah heryer ışıklandırılmış çok hoş olmuş güle güle sağlıcakla oturun ...
yalnız benim dikkatimi evin güzelliğinden çok düzeni çekti
gardroptaki düzen intizam taktire şayan cidden
herşey güzel olsun sizin için dilerim
güzel evinizde güzel bi yaşamınız olsun
tek kelimeyle bayıldım bayıldım harika bi eviniz olmuş maşallah güle güle oturun bu kadar beklemeye haketmişsiniz zaten... bütün odalar özellikle salon mükemmel o koltuklar harika yalnız kumaşları nedir deri değil sanırım temizliğini nasıl yapıyosunuz bembeyazlar çünkü zordur başetmek herhalde benimde bembeyaz bi ev hayalim var ama şuan imkansız çünkü iki canavar büyütüyorum ve ikisi de atom karınca gibi evde sağlam hiç bi eşya kalmadı diyebilirim ama ev değiştiricez kısmet olursa eşyaları da o zaman yenilemeyi düşünüyorum ufaklığımda büyümüş olur diyoruz bakalım.. banyo tuvalet mükemmel mutfağın modern oluşu çok güzel fakat rengi bana hitap etmiyo ince detayları çok güzel düşünmüşsünüz tekrar güle güle huzurla oturun inşallah....