- Konu Sahibi FidanAzeri
-
Hayatım benim bildiğim kadarıyla doktorlar 2 yıldan önce tedavi etmeye bile başlamıyorlar.
Dur bakalım daha 1 yıllık evlisin, biraz zaman tanı kendine. Ne bu acele?
Ayrıca konunu hamilelik kısmına açsaydın daha iyi yardımcı olurdu arkadaşlar.
İlk yapman gereken .......
Sadece bir yıllık evli ve bir hamilelik öyküsü olan kadına tedavi öneren doktordan kurtulmak olmalı... Tedavi diye vereceği hormon, şeker leblebi değil...
Doktorun Hipokrat yemini sırasında ayağını kaldıranlardan galiba, hiç etik değil bu yaptığı..
İkincisi sabırlı ol, en az bir yıl daha tanı kendine ve evliliğine..
Kesinlikle çok doğru yazmışsın..İlk yapman gereken .......
Sadece bir yıllık evli ve bir hamilelik öyküsü olan kadına tedavi öneren doktordan kurtulmak olmalı... Tedavi diye vereceği hormon, şeker leblebi değil...
Doktorun Hipokrat yemini sırasında ayağını kaldıranlardan galiba, hiç etik değil bu yaptığı..
İkincisi sabırlı ol, en az bir yıl daha tanı kendine ve evliliğine..
katılıyorumben iki yıllık evliyim. benim zamanımda evlenenleri bırak benden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu ama ben kafaya takmıyorum bunu. eşim ve ben zaten yeni yeni bebeğimiz olsa artık diye düşünmeye başladık.
Açık konuşayım, evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak isteyip kendini sizin gibi sıkıntıya sokan bayanlara hayret ediyorum. dur daha 1 yıl olmuş. yazık hem sana hem kocana. adamı kendinden soğutacan anlattığın kadarıyla. hayırlı zamanda hayırlı çocuğun olur inşallah. kendini rahatlatma yollarını denemeni tavsiye ederim.
katılıyorumtatlım ne bu acele sabırlı ol bıraz keske herkesın sorunu senınkı kadar ufak olsa
10 sene 15 sene bebek bekleyen ınsanlar var burda
ayrıca ben dusuk yasamadım ama 7 aylık oğlumu kaybettım hamıleyken 1 sene once
sımdı cok sukur yıne bebek beklıyoruz
bu ısın en buyuk caresı stres kesınlıklı olmıcak yoksa hamıle kalamazsın
kendını serbest bırak bıraz takma kafana goreceksın en kısa zamanda bır bebegın olacak
canım benim agbımlerin 9 yıldan beri olmuyorr..kendinize bu kadar dert ederseniz zor hamile kalırsınız tabi.. Önce bu fikri kafanızdan uzaklaştırın stres yapmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?