benim de bir derdim var, sinirlilik...

badcatgarfield

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
168
1
46
Sivas
erkek arkadaşımla bir tartışma sırasında öğrendim bu gerçeği.
çok sinirliymişim. herkesi tersliyormuşum. hep gerginmişim.
hiç farkına varmamıştım ben bunun kızlar.
yardımınıza ihtiyacım var.
sizce bunu yenmek için ne yapabilirim?:26:

öfke kontrolü için bi uzmana başvurabilirsin canım, şimdi biz ne dersek diyelim uygulamada yetersiz olabilir

işe yararsa bende eşimi göndereyimm adam aniden sinirlenebiliyor sinirli insanla yaşamakda çok zor
konu sahibi arkadaşım konuna müdahil oldum kusura bakma çok geçmiş olsun

işe yararsa bende eşimi göndereyimm adam aniden sinirlenebiliyor sinirli insanla yaşamakda çok zor
konu sahibi arkadaşım konuna müdahil oldum kusura bakma çok geçmiş olsun

atıp tuttuğuma bakmayın ben de pek sakin sayılmam :1:
ama erkeklerin siniri daha bi sevimsiz oluyo tabi

bende çok sinirliymişim eşim geçen gün öyle söyledi en sevimsiz huyummuş.bende, yaaa öylemi dedimmmm:47::47::4:sonra pişman oldu özür diledi ben sinirli değilim:37::19:

benimde eşim aynı şekilde şikayet ediyor benden... bende farkındayım biraz fazla sinirli olduğumun ama elimde değil.. ilaç kullanmak uyuşmak istemiyorum tam düğün dönemim ve bu dönem aklımın yerinde olması lazım.. zaten daha önce denedim sakinleştirici tarzi ilaçlar kullanmayı ama çalışıyorum ilaçlarda çok uyku yapıyor. :((

ne yazık ki bende cok cabuk sinirleniyorum
son 2 yıldır kendimi topladım biraz
ama erkek kardesim hala cekiniyor bişey derken
üzülüyorum böyle olunca
:44:

Ben sinirli bır ınsanım ama öfkemı kontrol etmek için o kadar kendımı zorluyorum ki eşimde sinirli tabaklar havada :d tabı bu işin şakası psikologla irtibat halındeyım sürekli bence sende görüşmelisin

:) ya ne hikmetse benim erkek arkadaşımda çook sinirlidir. saman alevi gibi parlayıvcerir. ama o da benden şikayetçi. yalnız değilsin yani canım :) o zaman birşey olduğunda anlık tepkiler verme, bir 5 sn kadar dur düşün, oyalan.. zaten merak etme sana böyle söylediği için bunu hiç unutmayacaksın ve ister istemez tepkilerini kontrol ediceksin. kızarken bile bu gelecek aklına. bana oldu ordan biliyorum :)

Sinirli olmanın birçok sebebi olabilir... Bence bir tahlil yaptırın.. şeker, troid hormonlarınıza baktırın.. B12 vitamini doktorunuza sorarak kullanın.. Belki kendinizin de farkında olmadığınız birşeye üzülüyorsunuzdur, kafanızı takmışsınızdır.. son günlerde sizi neler rahatsız ediyor bunları bir düşünün...

Açık hava, güneş sinirlere çok iyi gelir... Uykusuzluk ta sinirleri yorar... :)) papatya, rezene çayları içebilirsiniz... ha bu arada çay, kahve, nescafe, kola tüketimini azaltın... kafein de sizi sürekli uyararak gereksiz yere gergin olmanıza sebep olur.... :)))

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var birden parlıyorum.erkek arkadasıma bigün bağırıp cağırdım önündeki tepsiyi almak icin uzandım vurcam sandı geri cekti kendini birden gözleri acıldıı garibim :1: ama bence abartılcak bisey yok bunda yanii uzmana basvurma ilac tedavisi filan.sinirden birseyler parcalamıyosan duvara filan fırlatmıyosan sorun yok bence. bi arkadasında dediği gibi bisey söylerken dikkat et karsındaki bisey söyleyince biraz düsün sonra cevap ver.sonra sen onu kırınca kırıldığını görünce sende üzülüyosundur eminim.he bidee o papatya çayı filan bende duymustum yatıstırma acısından denemekte fayda var bence

Back
X