slm arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum ve yeni üyeyüm karışık yazarsam şimdiden kusuruma bakmayın.benim de bir derim var.kimine göre çok basit bir konu olabilir ama benim için baya can sıkıcı bir dert.konu şöyle.ben kamu dairesinde çalışıyorum ve küçük bir yerde yaşıyorum.iş arkadaşlarım çok dedikoducu.insanların kusurlarıyla sürekli dalga açan,açığını görünce yüzüne vuran değişik bir tip insanlar.şimdiye kadar ben pek onlarla yüz göz olmadım bir sorunumuz olmadı ama arkamdan konuştuğu mutlaka birşeyler vardır.ben yeni nişanlandım.5 aydır görüşüyorduk anlaştık nişanlandık.çok kör kütük aşkla başlamadık yani sonradan oluştu sevgimiz.nişanlım pek yakışıklı değil.minyon tipli.yaşından küçük gösteriyor.hafif de kulakları kepçe.ama ben seviyorum o ayrı tabi.bende çevremde güzel bulunan bir kızdım.çoğu arkadaşım nişanlımı görünce sen daha iyilerine layıksın dedi.ama nasip tabi bu işler.kim istemez ki eşi çok yakışıklı olsun ama kaderinde önüne geçilmez gönül bu.nişanlım iş yerime hiç gelmedi ve iş arkadaşlarım fotoğraf dışında görmediler.iş arkadaşlarımla yaşlarımız yakın.ve kulağıma geldiği kadarıyla benim hakkımda mantık evliliği yapıyor yoksa bu oğlanı beğenmezdi vb.bir çok şey dediklerini duydum.konunun özünü anlamıyorlar tabi.insan sevmese evlenir mi?kabullenemiyorlar.sizden yardım istediğim konu şu:nişanlım iş yerine geldiği zaman onların eğlenip,gülüp dalga geçmelerinden korkuyorum buna gerçekten üzülürüm ve etkilenirim.bununla nasıl baş edebilirim.boyunun kısa olduğuna bile laf ederler.kendi kocaları boylu poslu yakışıklı tabi eğlenirler rahatça.onları nasıl şaşırtabilirim.bizim arada iş yemekleriiz olur.eşlerde katılır onları şaşırtmak istiyorum yani en azından laf etmelerini önlemek istiyorum.sözümde nişanlım içten topuk ayakkabı giymişti.buna benzer nasıl giyinir neler yaparsa daha hoş karizmatik olabilir.onların ağzına laf vermek istemiyorum.saçma bulmayın lütfen.bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Yuh, gizli topukda nerden cikdidedigin gibi icten dolgu topuk giyer,kulak arkasina bantla kulaklarda kafasina yapisir, al sana cozummMillet senin nisanlini begense ne olacak begenmese ne olacak ama sorun surdaki maalesef sen nisanlini begenmiyorsun dolayisiyla sevmiyorsun.Insan sevince butun kusurlariyla sever karsisindakini
böyle tiplerdemi varya? millete neymiş tipinden sen beeğenmişssin. bence değiştirmeye çalışma adamı. ama illaki istiyorum böle bişe diosan içten topuklu bi ayakkbı giysin. güsel bi takım giysin. ve büyük durmak için yakısan bi sakal modeli bıraksın genelde kirli sakal yakısır her erkeğe... ayrıcaaaaa ondan rica et sürekli sana canımlı cicimli olun sürekli ağzına baksın sürekli birbrinize aşkla bakın birbrinzin ağzına bişiler verin gülün eğlenin:) otururken kalkrken sandalyeni tutsun :) lavoboya giderken eşilk ediyim hayatım tek gitme felan desin nebiliyim:) bu tarz şeyler. birde tabi sohbet önemli bu konuda nasıl girişkenmi ?
sevmiyorsam içimde ki hissettiğim duygu ne o zaman.kör kütük kör olacak kadar bir aşkla başlamadık ne ben ne o ama sevdik zamanla.eğer durum böyleyse bile ben nasıl yaparım sırf bu yüzden nasıl ayrılırım ya da ayrılmalıyım.off Allahım nasıl bir çelişki bu delircem artık((Rabbim kimseyi benim durumuma düşürmesin.
canım senin çelişki yaşamanın sebebi açık ve net : sevmemek..
ben sana söyliyim yakışıklı bir kişi seni aldattığı için beynin psikolojik olarak çirkin bir kişi bulursam beni aldatmaz severe odaklanmış ve bu yüzdende çaresizlikle sen bu aşka sarılmış durumdasın,sevsen inan bana ne boyu ne posu hiçbirşeyi gözün görmez ne yani benim nişanlım 1.90 bense 1.58 im,şimdi benden utansın mı??
bence sen kendin iyi ölç tart biç,sen onun seni sevmesini iyi kalpli olmasını ve seni aldatmayacağını düşünmeyi seviyosun,kimse sevdiğinden utanmaz sevdiğini kusurlu görmez feriştahı gelse ben nişanlımı kimselere değişmem kimselere de laf ettirtmem onlar kimmiş be kurban olsunlar benim nişanlıma der çıkarım işin içinden.
ya bilmiyorum gerçekten öyle mi acaba.öyleyse bile zamanla sevmezmiyim?sırf tipi iyi değil diye ayrılmalıyım bana ne önerirsin.kendimi çok kötü hissediyorum
bitanem bak gerçekten sen bu çelişkileri yaşıyorsan sen bu çocuğu sevmiyorsun ve şuanda da ayrılamıyorsun ona çok alıştın.
öncelikle kendine karşı dürüst ol alışmış olabilirsin ama sevmediğin beğenmediğin bir adamla ömür geçmez
onu kırmak istemiyo olabilirsin ama bazen ömür boyu kırmak yerine bir kere kırmak daha iyidir
bu hayat senin kimseye bir açıklama yapmak ya da kimseye hesap vermek zorunda değilsin
ama sıef seni seviyor diye ve sırf ona alıştın sevgisini hep hissetmek istiyorsun diye onunla olmak hem kendine hem de ona ihanet
bizim sözlerimizle olacak birşey değil bu,ben senin yerinde olsam böyle çelişkiler yaşadığım biriyle olmam,bence sen istemiyorsun ama kendi isteksizliğine nedenler arıyorsun o ne der bu ne der diye canım( ama dediğim gibi sırf seni sevmesi hoşuna gidiyor diye onunla olmakta bencillik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?