benim de bir derdim var:(yardımmm

Benim de eski iş yerimde öyle tipler vardı. Önüne gelen herkezi eleştirir, dalga geçerlerdi.
Bu insanlar gerçekten itici oluyor. Aslında senin de çekinmen normal, sen dalga geçtikleinin belli olmasından, nişanlının farketmesinden çekiniyorsun sanırım.

Şöyle düşün; o iş yerinde çalışmaya devam edeceksen, eninde sonunda tanışacaklar görecekler belki dalga da geçecekler.
O yüzden kendini strese sokma.
Seninin için bir sorun yokmuş, senin düşüncelerin önemli.. Eğer sonra sana bişey derlerse edebini bozarsın biraz, 'sizin koynunuza girmeyecek ya' dersin. Hakederler yaniii..

Gönül seven güzel olur derler, Doğru... Valla benim sevdiğim dünyanın en çirkin insanı bile olsa (ki bence güzellik dışta değil içtedir) kimsenin ne dediği umrumda olmaz. Yok boyu kısa yok kulakları kepçe falan hoş şeyler değil. Vız gelir trıs gider yani :)
İnsanların ne dediğini neden bu kadar önemsiyosun anlamadım. Sen bence duygularını tekrar sorgula derim.

başkalarının ne dediğini düşünmekten ziyade nişanlındaki kusurları görüyorsun, bana bu ters geliyor.begenme de önemlidir.siz sanki başkalarının gözüyle bakayım derken kendi düşüncelerinizi dile getiriyorsunuz sanki.begenme aşık olma bunlar önemsiz şeyler değildir.

sevgiliyken ilk zamanlar benimde eşimle ilgili takıntılarım vardı ama onu tanıdıkça sevdikçe umrumda olmadı kimin ne düşüneceği hatta laf söyleyenlere nikahınamı alacaksın sanane diyesim geldi ama diyemedim tabi ama cevabımı da verdim... bir süre sonra herkes birbirine alışıyor zaten , nişanlın işyerine gelsin ara sıra herkes birbirne alışır konuşacak olanda bir iki konuşur sonra susar

Yuh, gizli topukda nerden cikdi
vallah adama üzülmeye başladım! İyice özgüveni gidecek bir takım takıntıları olanlar yüzünden! Yapmayın Arkadaşlar, başkaları için değil kendinizi mutlu etmek için yaşayın!

hani kıyafet ve saç ile cok değişik bir hava verilir, ama kulağıma topuklular hiç hoş gelmedi, aksine cok korkunc geldi:)) benim herif 1,89 fallan, ama evlendikden sonra az kilosu oldu, banane yani milletin ne düşüneceği? İsterse boyuda 170 olsaydı, ey Allahım eyy! Sanki kendimiz dört dörtlüğüz!

öncelikle anladığın için tşk ederim.sakal bırakamaz sanırım devlet kurumunda çalışıyor o da.aslında sakal yakışıyor.ortama ısınınca konuşkan olur onun dışında sessiz kalmayı tercih eder.

cevaplayan anlayan anlamayan herkese tşk ediyorum.kendimi kötü hissettim acaba sevmiyormuyum diye.ama seviyorum ya.hakkımızda hayırlısı olur umarım.

canım senin çelişki yaşamanın sebebi açık ve net : sevmemek..
ben sana söyliyim yakışıklı bir kişi seni aldattığı için beynin psikolojik olarak çirkin bir kişi bulursam beni aldatmaz severe odaklanmış ve bu yüzdende çaresizlikle sen bu aşka sarılmış durumdasın,sevsen inan bana ne boyu ne posu hiçbirşeyi gözün görmez ne yani benim nişanlım 1.90 bense 1.58 im,şimdi benden utansın mı??
bence sen kendin iyi ölç tart biç,sen onun seni sevmesini iyi kalpli olmasını ve seni aldatmayacağını düşünmeyi seviyosun,kimse sevdiğinden utanmaz sevdiğini kusurlu görmez feriştahı gelse ben nişanlımı kimselere değişmem kimselere de laf ettirtmem onlar kimmiş be kurban olsunlar benim nişanlıma der çıkarım işin içinden.

ya bilmiyorum gerçekten öyle mi acaba.öyleyse bile zamanla sevmezmiyim?sırf tipi iyi değil diye ayrılmalıyım bana ne önerirsin.kendimi çok kötü hissediyorum

ya bilmiyorum gerçekten öyle mi acaba.öyleyse bile zamanla sevmezmiyim?sırf tipi iyi değil diye ayrılmalıyım bana ne önerirsin.kendimi çok kötü hissediyorum

bitanem bak gerçekten sen bu çelişkileri yaşıyorsan sen bu çocuğu sevmiyorsun ve şuanda da ayrılamıyorsun ona çok alıştın.
öncelikle kendine karşı dürüst ol alışmış olabilirsin ama sevmediğin beğenmediğin bir adamla ömür geçmez
onu kırmak istemiyo olabilirsin ama bazen ömür boyu kırmak yerine bir kere kırmak daha iyidir
bu hayat senin kimseye bir açıklama yapmak ya da kimseye hesap vermek zorunda değilsin
ama sıef seni seviyor diye ve sırf ona alıştın sevgisini hep hissetmek istiyorsun diye onunla olmak hem kendine hem de ona ihanet
bizim sözlerimizle olacak birşey değil bu,ben senin yerinde olsam böyle çelişkiler yaşadığım biriyle olmam,bence sen istemiyorsun ama kendi isteksizliğine nedenler arıyorsun o ne der bu ne der diye canım ( ama dediğim gibi sırf seni sevmesi hoşuna gidiyor diye onunla olmakta bencillik.

fikirlerin için çok saol canım ama ben belki başlarda sevmiyordum ama şimdi çok sevdiğimden eminim ne kendimi başkasıyla ne onu başkasıyla düşenemiyorum artık.tanıdıkça sevmek bu olsa gerek.şu an askerde ve ben telefonunu dört gözle bekliyorum.resmnine bakıp ayrılcağımızı düşündükçe ağlıyorum.bütün bunlar hoşlantı olamaz dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…