benim de bir derdim var:(yardımmm

nergis00

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
9
0
16
Afyon
slm arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum ve yeni üyeyüm karışık yazarsam şimdiden kusuruma bakmayın.benim de bir derim var.kimine göre çok basit bir konu olabilir ama benim için baya can sıkıcı bir dert.konu şöyle.ben kamu dairesinde çalışıyorum ve küçük bir yerde yaşıyorum.iş arkadaşlarım çok dedikoducu.insanların kusurlarıyla sürekli dalga açan,açığını görünce yüzüne vuran değişik bir tip insanlar.şimdiye kadar ben pek onlarla yüz göz olmadım bir sorunumuz olmadı ama arkamdan konuştuğu mutlaka birşeyler vardır.ben yeni nişanlandım.5 aydır görüşüyorduk anlaştık nişanlandık.çok kör kütük aşkla başlamadık yani sonradan oluştu sevgimiz.nişanlım pek yakışıklı değil.minyon tipli.yaşından küçük gösteriyor.hafif de kulakları kepçe.ama ben seviyorum o ayrı tabi.bende çevremde güzel bulunan bir kızdım.çoğu arkadaşım nişanlımı görünce sen daha iyilerine layıksın dedi.ama nasip tabi bu işler.kim istemez ki eşi çok yakışıklı olsun ama kaderinde önüne geçilmez gönül bu.nişanlım iş yerime hiç gelmedi ve iş arkadaşlarım fotoğraf dışında görmediler.iş arkadaşlarımla yaşlarımız yakın.ve kulağıma geldiği kadarıyla benim hakkımda mantık evliliği yapıyor yoksa bu oğlanı beğenmezdi vb.bir çok şey dediklerini duydum.konunun özünü anlamıyorlar tabi.insan sevmese evlenir mi?kabullenemiyorlar.sizden yardım istediğim konu şu:nişanlım iş yerine geldiği zaman onların eğlenip,gülüp dalga geçmelerinden korkuyorum buna gerçekten üzülürüm ve etkilenirim.bununla nasıl baş edebilirim.boyunun kısa olduğuna bile laf ederler.kendi kocaları boylu poslu yakışıklı tabi eğlenirler rahatça.onları nasıl şaşırtabilirim.bizim arada iş yemekleriiz olur.eşlerde katılır onları şaşırtmak istiyorum yani en azından laf etmelerini önlemek istiyorum.sözümde nişanlım içten topuk ayakkabı giymişti.buna benzer nasıl giyinir neler yaparsa daha hoş karizmatik olabilir.onların ağzına laf vermek istemiyorum.saçma bulmayın lütfen.bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

canım yazdıkların saçma değil ama üzücü...
inan bu yazdıklarını nişanlın okusa bilse çok üzülür,kendini bir onun yerine koysana??seni arkadaşlarına beğendirmeye çalışsa vs,önemli olan insanların dış görünüşü ya da insanların ne söylediği değil senin neler hissettiğin,o bayanların yakışıklı kocalarının yarın bir gün allah korusun tabi ama dış görünüşlerinde bir kusur olmayacağı ne malum,herşeyden önce allah sağlık mutluluk huzur versin.
hayatını başkaları ne düşünür diye yaşarsan hep mutsuz olursun,hem sen çok yakıkışıklı biriyle de olsan konuşmak isteyen dedikoducu insanlar inan ona da bir kusur bulur,al nişanlını tak koluna göğsünü gere gere git yanlarına,nişanlında onları kültürüyle adamlığıyla dövsün,sen değil onlar boş çenelerini tutamadıkları için utansın...

Başkalarının dediklerini neden bu kadar sorun ediyorsun canım boşver bence..iş yemeğinde gayet doğal ol kasma yani eğer nişanlın seni sende onu seviyosan onlar konustuklarıyla kalsın sen mutluluğuna bak :))insan birini gerçekten sevince dünyanın yakışıklısı gibi görüyo zaten...

Bence iş arkadaslarından ziyade sen beğenmiyorsun bu adamı.
Yoksa kimin ne dediği umrunda olmazdı.
İyi düşün derim!

Kısa boylu, kepçe kulaklı diye sen çocuğun açıklarını görüyorsan başkalarının görmesini engelleyemezsin ki..
Ben eğer seviyorsam o benim gözüme güzeldir başkalarının da ne dediği umrumda olmaz..
Senin de umrunda olmasın bence gerçekten seviyorsan..

ben beğeniyorum.zaten sadece sorun iş arkadaşlarım başkaları değil.bilmiyorum pek anlatamadım galiba ama sadece söz etmelerini istemiyorum.sonuçta nişanlım da farkederse üzülür.iş yerime geldiğinde rahat olsun farklı bakışlar üstünde olsun istemiyorum.

Önyargıyla yaklaşıp şimdiden kendini üzmenin faydası yok bence..
Eğer böyle birşeyle karşılaşacak olursan verirsin cevaplarını..

İcden ice benim hisedigimde kadarıyla sende beyenmiyorsun, sevmek başka bir konu.
arkadaşlarini değilde, önce kendini yenmeye çalış canım. Sevdiğine inanıyorum ama asıl sen kendin utaniyosun nişanından. Eminim arkasından böyle düşünen bir sevgilisi olduğunu öğrense cok üzülür:)

20 sene sonra o boylu poslu kocaları tipsizleşecek, ama kalbinin guzeligi herzaman kalıcıdir.
Ayrica bence bu korkunu yenmek istiyorsan, bir kaç kere nişanlın seni iş yerinden gelip almazsini iste, ve şunu unutma canım ne kendini ne eşini nede ilerideki cocuklarını başkalarıyla kıyasla. Yoksa herzaman mutsuz ve başkalarınıda mutsuz edersin.

nişanlinida herzaman saril ve elinden tut! Eyer mutsuz olacağını düşünüyorsan, yol yakinen dönün.

canım yaa sen bu kadar sıralamışsın önden sen yargılıyorsun

üzgünüm benim için problem değil diyorsun.....ama dert etmişsin işte. kendine..

yoksa yazarmısın , yada insanların ne düşündüğünü önemsermisin???

Sen kendi duygu ve düşünceleri düşün tart bence...

bende senin gibi bir ilişki ile evlendim....hatta biz 6 ay içinde evlendik...

bende güzel bir bayanım...eşimde boylu poslu çokmu yakışıklı bence hayır,karizmatikmi hayır

ama sempatik....ve herşeyden ötee adam gibi adam.....koca gibi koca , kısaca biraz argo olacak ama adamın dibi..

biizide yakıştıramayanlar olmuştur.....
ama kimse umrumda olmadı....boşamı bu sözler gönül akada mokada...

artı leyla çokmu güzeldide mecnun aşık oldu .............

sen kendi içindeki , beynindekileri yıktığın zaman ancak bu sorulara cvp bulabilirsin bizim sana yardımımız olmaz cnm...

Böyle bir şey duymamışsın , duyarsan cevabını verirsin. Ben onun kepçe kulaklarına minyon tipine aşık oldum dersin .

bence de sen mantık evliliği yapıyorsun aşık insanın gözü bunları görmez....

canım belki saçma bi soru olacak ama nişanlının boyu kaç senin boyun kaç ?

O halde iş arkadaşların çok haklı,
çünkü sen de nişanlını begenmiyorsun hatta sevmiyorsun.

Çünkü sevsen bu özellikleri ne aklına gelir,
ne de nişanlını başkalarına begendirmek gibi bir amacın olurdu?

bundan önce görüştüğüm kişi yakışıklıydı ve beni aldattı.bende bu olaydan sonra dedim ki dış görünüşüne dikkat etmiycem yani önemsemiycem.önemli olan adam gibi adam olsun dedim.huyunu suyuna kalbine baktım.beğendim hoşlandım.hiç birşey gözüme batmadı.ama bazı arkadaşlarım şurası şöyle burası böyle deyince gözüme batmaya başladı.birde ben çevreden etkilenen biriyim.özgüven eksikliğim var.ummadığım bir laf söz duysam kızarırım bozarırım haklıysam bile haksız duruma düşerim.tamam beğenmediğim yönleri var ama sırf bunlar yüüznden ayrılmam ki.ya da ayrılmak istemiyorum alıştım sevdim sevildim hayallerim var artık.sadece nişanlımı dedikoducu insanlara karşı biraz daha güzelleştirmek istedim hepsi bu.sonuçta bakım çok değiştiriyo insanı ve bu konuda yardımlarınıza başvurdum.yanlış birşey söylediysem özür dilerim.

dedigin gibi icten dolgu topuk giyer,kulak arkasina bantla kulaklarda kafasina yapisir, al sana cozumm Millet senin nisanlini begense ne olacak begenmese ne olacak ama sorun surdaki maalesef sen nisanlini begenmiyorsun dolayisiyla sevmiyorsun.Insan sevince butun kusurlariyla sever karsisindakini

gerçekten seviyor olsaydınız bu tarz şeylere takılmazdınız. şimdi kesin seviyorum diceksiniz ama bence bir daha düşünün.

hem nereye kadar nişanlınızı farklı gösterbilirsiniz ki çok ani bişey olur hastalık olur onu olduğu gibi görebilirler.

sevmiyorsam içimde ki hissettiğim duygu ne o zaman.kör kütük kör olacak kadar bir aşkla başlamadık ne ben ne o ama sevdik zamanla.eğer durum böyleyse bile ben nasıl yaparım sırf bu yüzden nasıl ayrılırım ya da ayrılmalıyım.off Allahım nasıl bir çelişki bu delircem artık((Rabbim kimseyi benim durumuma düşürmesin.

okudukça şoka girdim resmen
sen iş arkadaşlarını önemsediğin kadar nişanlını önemsemiş olsaydın şimdi bu konuyu değil nişanlınla olan mutluluğunuzu konuşuyor olurduk. ya anlamıyorum insan hayatını birleştireceği adam hakkında nasıl yakışıklı değil der nasıl elalemin adamlarıyla kıyaslar.
kim istemezki eşi çok yakışıklı olsun ooohaaaaaa

giyim kuşamla karizmatik yapmaya çalışıp o ARKADAŞ dediğin insanların ortamına zoraki sokacaksan nişanlını bence sen en kısa zamanda elindekilerin değerini bilip onları olduğu gibi kabul etmeye çalış.
O çocukla aynı evi paylaşacak olan sensin.
sırf arkadaşların hayran kaldı diye sevmediğin ve seni sevmeyen biriyle birlikte olmandansa kimsenin dönüp bakmadığı ama seni çok seven biriyle mutlu olmayı dene.

haa ben iş arkadaşlarımın dediklerini sindiremem diyorsan külahı önüne koyup iyi düşün. evlenince gerçekten mutlu olacakmısın. cevabın evetse tıka kulaklarını ve sana bir laf ederlerse benim gözümden bakın de. yok cevabın hayırsa yol yakınken ne kendi başını nede onu yak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…